J Te most itt vagy: Főoldal > A csapat

Olyat mesélek el Neked,
amit még biztosan nem tudsz rólunk! :)


Kedves Látogató!

Személyeskedjünk: hány ember készít el egy csillámtetoválás szettet, avagy hogyan zajlik nálunk a munka?

A kérdésben a válasz, szokták mondani; leleplezem előtted a „NAGY TITKOT”, hogyan tudunk szinte kéthetente valami újdonsággal előrukkolni. Ez rengeteg munka, amit nem győznék egyedül, ezért van egy TITKOS FEGYVEREM: a csillamtetovalas.hu csapata, a TyToo team!

A TyToo csapat

Ez a csapat, akiket a képen látsz, a lelke és motorja az egész TyToo.hu webáruháznak.

Ők azok, akik egy új terméket megvalósítanak egy ötletből kiindulva, a gyártástól egészen a postázásig, akik örömmel várják, hogy segíthessenek a Vevőszolgálaton, de ők azok is, akikkel kitaláljuk, hogy milyen akciókkal segítsünk Neked abban, hogy a nagy gonddal készített termékeinket a lehető legjobb áron szerezhesd meg.

Egy új termékkel szemben szerintem az a minimum, hogy jobbnak kell lennie, mint az előzőek, vagy valami teljesen új, innovatív elemet tartalmazzon. Ez folyamatosan kihívások elé állítja az egész csapatot. Sokat dolgozunk, de a több ezer pozitív vásárlói visszajelzés szerint nem hiába. :)

Hálával tartozom a Kollégáimnak, akiknek nagyon sokat köszönhetek nem csak az áldozatkész munkájukért, hanem azért is, amiért társaságukkal, színes egyéniségükkel még vidámabbá teszik a munkahelyi légkört.

Végezetül szeretném megköszönni Neked, hogy akár vásárlóként, akár Facebook oldalunk követőjeként vagy hírlevél olvasóként figyelemmel kísérsz minket. Minden visszajelzéssel segítesz nekünk abban, hogy még jobbak legyünk és olyan termékeket alkossunk, amelyek annyi boldog pillanatot szereznek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Csillámos szép napot! :)


Üdv: Vincze Zoltán, és a tytoo.hu csapata

Nem léptél be! Pedig Te üzleti felhasználó vagy!

Ha így adod le a megrendelésed, akkor teljes árban szállítjuk ki.
Kérlek lép be és kedvezményedet igénybe tudod venni!
Email cím:
Jelszó: