J Te most itt vagy: Főoldal > Arcfestés

Kezdj el önállóan, otthon arcot festeni!

A tartós és látványos arcfestés elkészítéséhez - profik számára is

A TyToo arcfestékekről

Nagy pigment tartalmuknak köszönhetően élénk, intenzív színű arcfestéseket készíthetsz velük, melyek jól fedik a bőrt. Gyorsan és egyszerűen viheted fel őket a bőrre szivacs vagy ecset segítségével, és a tartós végeredmény garantált, mert nem maszatolódnak el a festékek. Jó fedőképességüknek köszönhetően nem oldódnak vissza, vagyis nem keverednek egymással, ha a színeket egymásra fested a bőrön. 

Különböző kiszerelésű tégelyekben vannak: a kisebb kiszerelés otthoni, a nagyobb pedig az üzleti felhasználásra ideális.

„Tytoo arcfesték az eddig próbáltak közül a legjobb! Könnyű dolgozni vele, gyorsan szárad és nem kenődik el hamar!”

- Zengerné Kirizs Julianna -

Arcfestékek több kiszerelésben > >


A festékek speciálisan bőrbarát anyagokból készültek, nem okoznak allergiát, így bátran és biztonságosan használhatóak gyerekek és érzékeny bőrűek számára.

A biztonságról bővebben itt olvashatsz >> 

Arcfestékeinket hivatásos testfestők is használják , például a Kreatív Sminkműhely. Nemzetközi filmek és klipek forgatásainál, testfestő világbajnokságon, ahol sorozatosan érmeket nyernek és saját oktatásaikon, fotózásokon is használják a TyToo arc-és testfestékeket.

„Lassan 1 éve, hogy a TYTOO testfestéket megismertem és annyira megszerettem, hogy cégünk a márkafüggetlenségi elveit feladva csak ezzel a termékkel dolgozik! Oktatásokon, fotózásokon és bemutatókon használjuk mi és a tanítványaink is! Professzionális testfesték, amely minden elvárásunknak megfelel! Köszönjük TyToo! :)”

 - Amin B Ildikó, sminkes szakoktató, arc és testfestő, Kreatív Sminkműhely -


A TyToo tanfolyamok oktatója Szabó Heni pedig szintén ezeket használja, akinek visszatérő vendégei elvárják a jó minőséget:

„A TyToo arcfestékeknek gyönyörű színei vannak. Szeretek vele festeni, mert annyira könnyen fut az ecset a bőrön. Egy rétegben is intenzív a színe, és pillanatok alatt megszárad a minta. Profin lehet vele dolgozni, és gyorsan. Rendszeresen visszajáró vendégeim vannak, akiknek a minőség a legfontosabb.”

 - Szabó Heni -


Ragyogó színek válogatása – arcfesték készletek

Az arcfestésed elkészítéséhez nem csak külön szerezheted be a színeket, hanem egy szettben is megtalálod őket, amibe úgy válogattuk össze a színeket, hogy a legszebb arcfestéseket tudd elkészíteni vele. Ugyanazokból a bőrbarát festékekből áll össze a paletta, mint amiket egyesével látsz, és nem kell azon gondolkodnod, milyen színeket párosíts össze, mert mi megtettük helyetted. Így biztos lehetsz abban, hogy ezekkel a színekkel bármilyen arcfestést megalkothatsz.

Az arcfesték készletekért kattints ide >>  


Arcfestőképző – tanulj meg 10 arcfestést lépésről lépésre

Az arcfestő csomag segítségével könnyen, gyorsan tudod elkészíteni otthon a kívánt arcfestést, amihez segítségedre vannak a lépésről lépésre füzetek, melyektől igazán egyszerűvé válik a festés. 10 népszerű és látványos arcfestés elkészítését tanulhatod be tökéletesen, ami után gyerekjáték lesz élesben festeni!

Az Arcfestőképzővel még a profik is tovább csiszolhatják tudásukat, mivel minden benne van, amire szükség lehet, a biztonságos alapanyagoktól kezdve a gyakorlási lehetőségekig.

Nézd meg, mi mindent raktunk össze Neked egy szettbe >>


Gyöngyház és UV-Neon arcfestékek

A gyöngyház arcfesték ekkel - a simával ellentétben - fényesebb és csillogóbb végeredmény t készíthetsz. 3, 10 és 30 gr-os kiszerelésben találod meg a webáruházban. Nem csak arcfestéshez használhatod, hanem sminkek elkészítéséhez is!

Tipp: Fesd át kétszer, hogy még csillogóbb eredményt érj el. Ne vidd fel vastagon a festéket, mert lepereg a bőrről.

Gyöngyház arcfestékek >> 

Az UV-Neon arcfestékek kel arc-vagy testfestésed világítani fog a sötétben UV fény alatt. A festékek semmilyen allergén anyagot nem tartalmaznak, így bátran használhatod a bőrödre.

Tipp: Ha sima arcfestéket UV-Neon fehérrel keversz, a normál festék is világítani fog! Az UV-Neon fehér festék nem tartalmaz pigmenteket, így ha összekevered vele, megkapja a sima festék az UV világító tulajdonságát anélkül, hogy a normál arcfesték színe megfakulna (eredetileg a piros és fehér színeket keverve rózsaszínt kapsz, de UV-Neon fehérrel viszont piros marad).

Világító arcfestékek >>


Csíkos arcfestékek – egy mozdulat technika

A TyToo csíkos festék az arcfestékek királya, mert pofonegyszerű vele dolgozni, és rengeteg lépést és időt meg tudsz spórolni vele a mintád elkészítésénél. Mivel több szín egyben van, csak áthúzod az ecseted vagy a szivacsod a festéken és azzal a lendülettel sokszínű alapot képezhetsz az arcfestésnek. A sima TyToo arcfestékek mellett a csíkos festékeknek is van UV-Neon változata, ami neonfény alatt világít a sötétben.

Szivárvány arcfestékek >>


Arcfestés sablonokkal

Azok számára is van jó hírünk, akiknek nincs olyan jó kézügyessége, mégis szeretne szép arcfestéseket készíteni. A TyToo arcfestő sablonokkal egyszerűen és gyorsan készítheted el az arcfestést. Saját tervezésű mintával alkottuk meg őket úgy, hogy többször is fel tudd használni, mivel moshatóak és strapabíróak a vastag anyagnak köszönhetően. Arcformától függetlenül illeszkedik bárkire, mert kifejezetten úgy terveztük meg, hogy kövesse az arc vonalát, legyen szó gyerekről vagy felnőttről.

Az arcfestő sablonok a testfestők munkáját is nagyban elősegítik , hiszen egy-egy rendezvényen sokan állnak sorba és rövid idő alatt kell nagymennyiségű arcfestést elkészíteniük. A sablonokkal percek alatt tökéletes mintákat tudsz megfesteni és gyorsan, kellemes végeredményt alkothatsz.

„A széles választék minden réteget kiszolgál, folyamatosan aktualizált. Örülök az arcfestő sablonoknak, ami nagy létszámú gyermekrendezvényeken lerövidíti a várakozási időt.”

 - Nyíri Ibolya - 

Többször használatos, félarcos arcfestő sablonok >>


Készíts arcfestést lépésről lépésre!

A szabadkezes minták elkészítését olykor bonyolultnak képzeljük, ezért sokan megrettennek tőle, hogy ők maguk nem tudják megfesteni. A Lépésről lépésre füzet et ezért alkottuk meg számodra, melyben 5-5 egyszerű és nehezebb arcfestés elkészítését mutatjuk be lépésenként fotóval illusztrálva, amivel már elsőre is sikerélményed lesz a festésben. 

A Lépésről lépésre lapok szintén egy-egy látványos arcfestés lépéseit mutatják be magyarázatokkal együtt, mint a füzetek, de praktikusabb, mert ezeket már mappába rakhatod és lefűzheted, így akármikor előveheted otthon. A lapok kartonból vannak, ezért bírják a sűrű lapozgatást is és nem használódnak el hamar. 

Hivatásos testfestőként pedig egy jól működő vállalkozás segédleteként is használhatod!

Arcfestés Lépésről lépésre lapok és füzetek  >>


Arcfestés Gyakorló Lapokkal


A lépésről lépésre lapok gyakorolható változata és kiegészítője. Egy-egy Lépésről lépésre lapon látható mintát fekete-fehér lapokon gyakorolhatsz, melyen a minta főbb vonalai le vannak halványítva, hogy segítsenek Neked abban, melyik vonalad hova kerüljön, és milyen vastagságú legyen. A Lépésről lépésre lapok alapján könnyen ki tudod majd festeni és életnagyságban tudod gyakorolni azt az arcfestést, amit majd szeretnél megfesteni.

Életnagyságú gyakorlás >>

Arcfestő ecsetek

Míg a csillámtetoválás elkészítése nem igényel sokféle ecsethasználatot, addig az arc megfestésének folyamatát meggyorsítja, ha a megfelelő ecsetet választod hozzá. A minta kitöltéséhez például lapos ecsetet használj, mely a nagy felületekhez ideális. A vastagabb vonalak megrajzolásához a kisebb, lapos ecsetek a megfelelőek, a kontúrozáshoz viszont kifejezetten a kontúr ecsetek a jók, mint amikor indás mintákat kell festened. Az egynyomásos, színátmenetes technikákhoz pedig a virágszirom ecsetek a tökéletesek.

TyToo arcfestő ecsetek különféle minták elkészítéséhez >>


Arcfestő plakátok és mappák testfestőknek

Egy testfestő számára nem csak az fontos, mennyire minőségi termékkel dolgozik munkája során, hanem az is, hogy minél többen eljussanak hozzá, felfigyeljenek rá, és minél több elégedett vendége legyen, akik később is visszatérnek hozzá.

Ebben is segítséget nyújtunk Neked, mint testfestőnek! A webáruházban megtalálod azokat a marketing anyagokat is, melyek munkádat segítik. Az arcfestő plakátok arra szolgálnak, hogy bemutassák, milyen arcfestéseket készítesz vendégeid számára, melyekből akár választani is tudnak.

Az arcfestés mappák ba az arcfestő lapokat fűzheted le, mellyel még igényesebben és átláthatóbban mutathatod be kínálatod.

Arcfestő plakátok és mappák >>

Nem léptél be! Pedig Te üzleti felhasználó vagy!

Ha így adod le a megrendelésed, akkor teljes árban szállítjuk ki.
Kérlek lép be és kedvezményedet igénybe tudod venni!
Email cím:
Jelszó: