BlueStar ragasztó kategória további termékei

Kékes-fehér Csillám tetoválás ragasztó zselé BlueStar

Csillámtetoválás készítéséhez használható, minőségi csillámpor ragasztó.

Szín: Kékes-fehér
Kiszerelés: 5ml
Termék kódja: 8-18 nap

Ár: 1 790 Ft

F
db

Raktáron! Ingyenes szállításig még 12 000 Ft szükséges!
Várható kiszállítás: 2018.03.20.

500 Ft vásárlásonként 1 hűségpontot kapsz!

CPNP Nr: 2202270

A Csillám tetoválás ragasztó zselé BlueStar 5ml 8-18 nap Kékes-fehér termékhez mások ezt vették:

A termék képre húzd rá az egeret és máris megveheted a terméket te is!

BlueStar Csillámpor ragasztó Zselé 5ml
 
A BlueStar csillámpor ragasztó a csillámport 8-18 napig tartja a bőrön. Egyenletesebben kenhető, tartósabb minták, sűrű zselés állag.

" A termékek jó minőségűek, könnyen használhatóak és kiadósak.Valóban olyan tartós tetoválást lehet vele készíteni, mint ahogy le van írva."
 - Rita - 


A két tartós ragasztó közül a BlueStar csillámtetoválás ragasztó zselé a tartósabb (8-18 nap) és kiválóan használható a csillámporok és strasszkövek felragasztósához is.

A csillámtetoválások elkészítésének az egyik legfontosabb kelléke a csillámpor ragasztó. 80%-ban a ragasztó a felelős, hogy milyen tartós csillámtetoválásokat tudsz készíteni.

"A sablonok és a ragasztó gél is nagyon jó minőségű, bár én csak hobbi felhasználó vagyok, de nagyon élvezem a munkát vele..."
 - Tímea - 


A BlueStar csillámtetoválás ragasztó zselé használata:

1.   A ragasztó zselét vékonyan vidd fel a bőrre.
2.   Ecsettel szép egyenletesen oszlasd el. (A ragasztó kékesfehér árnyalatú.)
3.   Várd meg, míg a kékesfehér szín átlátszóvá válik. (2-3 perc)
4.   Nyomkodd bele a csillámport a ragasztóba.

BlueStar ragasztó zselé előnyei röviden:

✔ Sűrű zselés anyag, amibe jobban beleragadnak a csillámporok.
✔ A vékony mintáknál is jobban tartja a csillámport.
✔ Nem szárad olyan hamar ezért, tovább tudod a mintát festeni, a nagy mintáknál is lesz elég időd a minta elkészítéséhez.
✔ Tartós víz és izzadságálló, akár 8-18 napig is megtartja a csillámport a bőrön.
✔ Egyedi és látványos, a bőrre felfestve kékesfehér árnyalatban világít, majd áttetszővé válik.
✔ A ragasztó vizes bázisú, ami teljesen biztonságosan használható.
✔ A ragasztó zselé megszáradva gumiszerű anyag lesz, ami jól követi a bőr rugalmasságát, kényelmes és nem repedezik ki.

"A testragasztó valóban jó minőségű és tartós ahogy az le van írva."
 - Éva - 


Fontos!
A BlueStar csillámtetoválás ragasztó zselét csak vékonyan vidd fel a bőrre, így is elég anyag lesz a bőrön, hogy beleragadjon a csillámpor.

A vastagon felvitt ragasztó zselé nemcsak felesleges, de hamarabb is lekophat. A vastagon felvitt ragasztó zselé ugyanis a bőr és a csillámpor között ragacsos gumiszerű anyaggá szárad, ami jól követi a bőr, de ha ez a réteg vastag lesz, akkor a nyúlós anyag hamarabb lekophat a bőrről.

A ragasztók speciálisan bőrbarát, allergénmentes anyagokból készülnek, amivel bátran festhető a gyerekek is csillámos testfestés.

A ragasztók körömlakkos üvegben vannak, aminek tökéletes ecsetmérete van a mintasablonok lefestéséhez. Az üvegbe nem szorul az ecset szára, könnyedén bele tudod mártani a ragasztó ecsetét, így gyorsan és egyszerűen használhatóak.

"Minden tetszett a termékkel kapcsolatban. Szuper a ragasztó, a porok, a sablonok..."
 - Szilvia - 


Tipp: A ragasztóba körömdíszítő, vagy testdíszítő köveket is belenyomhatsz, ezeket is szépen fel tudod ragasztani a csillámragasztóval a bőrre. Ha kövekkel is kiegészíted a csillámtetoválást, még látványosabb mintát készíthetsz.

5ml ragasztó, 40-50db átlagos mérető mintára elegendő.

Ragasztó hígítása:
Ha sűrűnek találod a ragasztót, vagy használat alatt elpárolog belőle a víz és besűrűsödik, nyugodtan hígíthatsz rajta vízzel. Mivel a ragasztók vizes bázisúak a ragasztós üvegbe 1-2 csepp vizet kell cseppenteni és ezzel felhígíthatod az eredeti állapotra. Vigyázz, hogy túl ne hígítsd, nem kell hozzá sok víz!

"A ragasztó igazán kíváló minőségű!"
 - Krisztina - 


Fontos!
A csillám ragasztó, kifejezetten csillám tetoválások elkészítéséhez lett kifejlesztve. Az aprólékos vékony mintákhoz és a nagy minták festéséhez is  használhatod.

A csillám ragasztó speciális tulajdonsága, hogy a bőr lefestése után, 2-3 perccel el tudod kezdeni a festést és a ragasztó csak akkor szárad meg teljesen, ha a csillámport vagy a testdíszítő köveket rárakod.

A ragasztó a vékony vonalaknál és az aprólékos mintáknál is tökéletesen felragasztja a csillámport a bőrre, ezért gyönyörű, részletes mintákat készíthetsz vele.

A ragasztót az olajok oldják, ezért kerüld az olajok használatát a csillámtetoválásodon, viszont ha el szeretnéd távolítani a festést olajos kendővel tudod lemosni, vagy Medasept bőrtisztító és mintajavító folyadékkal.