J Te most itt vagy: Főoldal > Csillámtetoválás blog > Arcfestés > Hogyan készíthetsz Te is szép arcfestést?

Hogyan készíthetsz Te is szép arcfestést?

A gyerekek szívéhez nem csak csillámtetováláson keresztül vezet az út! Kreativitásukat és készségeiket az arcfestéssel is játszva fejlesztheted, amelyet sokkal egyszerűbb otthon elkezdeni, mint azt gondolnád. Mostani bejegyzésünkben bemutatjuk neked a TyToo Arcfestőképző Szettet, amellyel gyerekjáték az otthoni arcfestés akkor is ha teljesen kezdő vagy és a kézügyességed sem kell, hogy kiváló legyen!


Mit szólnál ha azt mondanám, hogy az arcfestés annyira könnyű, hogy önállóan is el tudod kezdeni, akár otthon is? Az alábbi képeken látható arcfestéseket Te is el tudod készíteni a gyerekeknek, határtalan örömet szerezve nekik ezzel.

 

Arcfestés minták

 


A TyToo Arcfestőképző Szettel játékos könnyedséggel tanulhatod meg a fenti minták elkészítését


A szettet a bőrbarát és minőségi alapanyagok mellett még az teszi különlegessé, hogy rendkívül részletes leírást és extra segítséget is kapsz az arcfestés elkészítéséhez. Így mindent megkapsz a szettel ahhoz, hogy önállóan tudj arcot festeni, hiszen az arcfestékeken kívül még lépésrő lépésre leírásokat is kapsz, amiben leírjuk, hogy mit hogyan csinálj.

A végeredmény pedig egy csodás arcfestés lesz, amit Te készítettél el.

 


Gondolj bele, hogy ezzel mekkora örömet tudsz szerezni egy gyereknek!

Sőt a szettel a gyerekek is meg tudják tanulni az arcfestéseket. Nagyon tartalmas órákat tölthettek együtt ahogy a leírásokat követitek lépésről lépésre. Ezek nagyon boldog és emlékezetes pillanatok, miközben játszva fejlődik a gyermek kézügyessége, színérzéke.


Kezdd el most az arcfestést tanfolyam nélkül, otthon! Garantált sikerélmény!
 

Arcfestés lépésről lépésre a TyToo arcfestőképző Szettel

Ismerd meg a teljes szettet és
szerezd meg akciós áron + értékes AJÁNDÉKKAL!!! >>

 


Hogyan segít az Arcfestőképző Szett, hogy megtanulj csodaszép arcfestéseket készíteni?

Részletes lépésről lépésre leírásokkal

A szettben 10 népszerű arcfestés minta elkészítését lépésről lépésre leíró füzet található benne minden segítséggel. Nemcsak a festés fázisait írtuk le Neked, hanem a szükséges alapanyagok leírása mellett értékes tippekkel is segít, hogy Te minél látványosabb eredményt érhess el!

Arcfestés gyakorló lapok

Ezeken a lapokon modell nélkül is tudsz gyakorolni, akár teljesen egyedül. Az arcfestések főbb vonalait halványan feltüntettük, így azokat követve nemcsak a minta festését gyakorolhatod, hanem az ecset használatát is!

....és még sok minden más!!!Segíts egy megosztással azoknak az ismerőseidnek is, akik szintén szeretnének önállóan megtanulni arcot festeni!

Megjelent: 2015-01-05 00:00

Hasznos tippek és trükkök, amelyekkel még könnyebb lesz a csillámtetoválás, henna és az arcfestés készítése. Rendszeresen írunk ide mindenféle hasznos cikket, amiből ingyen tanulhatod a különböző testfestések legérdekesebb és leghasznosabb trükkjeit. Letölthető segédletek, lépésről-lépésre leírások, amelyek segítségével Te is gyönyörű festéseket készíthetsz.

Blog értesítő
Keresztnév: *
Email cím: *
 Testfestő vagyok
Csillamtetoválás box

Hozzászólások a Hogyan készíthetsz Te is szép arcfestést? című bloghoz: