J Te most itt vagy: Főoldal > Csillámtetoválás blog > Csillámtetoválás > Így készíthetsz üvegfestést TyToo sablonokkal

Így készíthetsz üvegfestést TyToo sablonokkal

Szeretnek festeni a gyerekek, az üvegfestéssel viszont megtanulhatják a kontúrban színezést. Íme egy ötlet, hogyan készíthettek üvegfestést otthon sablonokkal. Érdemes megnézni.


Az üvegfestéssel tulajdonképpen bármilyen tárgyat lehet díszíteni: üvegpoharat, tükröt, ablakot, fűszeres üvegcsét, befőttes üveget és így tovább.


Kezdjük el az alkotástErre lesz szükséged:
  • különböző színű üvegmatrica-festék
  • csillámtetoválás sablonok
  • áttetsző fólia
Jöhet az elkészítés:


1. Lépés

Helyezd el a sablonokat a fóliába. Itt akár kedved szerint tollal hozzá rajzolhatsz valamilyen képet a fólián és kezd el kiszínezni az üvegfetékekkel.2. Lépés

Ha végeztél a festéssel, akkor szórj bele csillámport amíg még nem száradt meg, majd várj egy kis időt, hogy a festék összeálljon.


Ecsettel is szórhatsz a mintádra csillámport, ekkor kevebb csillám lesz rajta és egyenletesen fog eloszlani az alkotáson.
3. Lépés
Ha már összeállt az üvegfestés, tehát szilárd állagú lett, húzd le a fóliáról és helyezd az üvegre vagy tükörre. Ezt látni fogod az alkotáson, mivel a színe enyhén átteszővé válik.


Íme a mi végeredményünk:


Elkészült az első üvegfestésed TyToo módra. Jó szórakozást a következő alkotáshoz!

 

Az üvegfestéshez a Coco csillámtetoválás sablonjait használtuk.
Nézd meg mit rejt még ez a szett
>>>


 

Megjelent: 2017-11-22 19:30

Hasznos tippek és trükkök, amelyekkel még könnyebb lesz a csillámtetoválás, henna és az arcfestés készítése. Rendszeresen írunk ide mindenféle hasznos cikket, amiből ingyen tanulhatod a különböző testfestések legérdekesebb és leghasznosabb trükkjeit. Letölthető segédletek, lépésről-lépésre leírások, amelyek segítségével Te is gyönyörű festéseket készíthetsz.

Blog értesítő
Keresztnév: *
Email cím: *
 Testfestő vagyok
Csillamtetoválás box

Hozzászólások a Így készíthetsz üvegfestést TyToo sablonokkal című bloghoz: