J Te most itt vagy: Főoldal > Csillámtetoválás blog > Csillámtetoválás > Készíts gyermekeddel csillámos sógyurmát a Jégvarázs színeiben

Készíts gyermekeddel csillámos sógyurmát a Jégvarázs színeiben

Gyurmázni szinte minden gyerek szeret. Gyurmát vásárolhatsz boltból, de még nagyobb élmény ha közösen készítetek sógyurmát. Most megmutatom, hogyan dobhatod fel az átlagos sógyurmát. Nézd meg, hogyan készíthetsz izgalmas játékot gyermekednek!


Miért pont sógyurma?

Egyszerűen elkészíthető, könnyedén formázható és az otthoni összetevőkből szimplán összegyúrható. Lehet színes, szagos vagy csillogó. Kell ennél jobb?

Akkor lássunk neki...

Ezekre lesz szükséged:

A recept 4 különböző színű sógyurma elkészítéséhez ajánlott. Ha kevesebbet vagy többet szeretnél készíteni, akkor annyi csésze lisztet használj amennyi féle gyurmát szeretnél elkészíteni és arányosan igazíts hozzá a többi hozzávalót.

  • 4 csésze liszt
  • 1 csésze víz
  • 1/2 csésze só
  • 2 ek olaj
  • ételfesték (legalább négy színben)
  • csillámporok

Elkészítés 3 lépésben:


1. Lépés
A százaz összetevőket keverd össze egy tálban (liszt, só).


2. Lépés
Vegyél elő három tálat, amiben oszd el a vízet és az olajat három egyenlő részre. Majd mindegyik tálba öntsd bele egy-egy ételszínezéket és jól keverd öszze.
3. Lépés
A liszt-só keveréket szintén oszd három részre és mehet az olajos-vízes tálakba.4. Lépés
Ezután mehet bele a csillámpor, ettől lesz egyedi a sógyurmád.5. Lépés
Jól gyúrd át a tésztát, majd jöhet a játék.TIPP: Vedd elő a nyújtódeszkát és dolgozd át a sógyurma alapot, az elkészítésben a gyerek is részt vehet, számára ez remek móka lehet. ;)


Ezzel elkészült a varázslatos csillámos sógyurmád. Nincs más hátra, jöhet a játék!

 

Ezeket a csillámpor színeket megtalálod a Jégvarázs Maxi Csillámtetoválás szettben, ami egy nagyobb kiszerelés, több sablonnal és csillámporral.

Less bele a szettbe, mi mindent tartalmazz még >>>

 


Megjelent: 2017-11-23 16:00

Hasznos tippek és trükkök, amelyekkel még könnyebb lesz a csillámtetoválás, henna és az arcfestés készítése. Rendszeresen írunk ide mindenféle hasznos cikket, amiből ingyen tanulhatod a különböző testfestések legérdekesebb és leghasznosabb trükkjeit. Letölthető segédletek, lépésről-lépésre leírások, amelyek segítségével Te is gyönyörű festéseket készíthetsz.

Blog értesítő
Keresztnév: *
Email cím: *
 Testfestő vagyok
Csillamtetoválás box

Hozzászólások a Készíts gyermekeddel csillámos sógyurmát a Jégvarázs színeiben című bloghoz: