J Te most itt vagy: Főoldal > Csillámtetoválás blog > Csillámtetoválás > Tippek, hogy élethűen fesd meg gyermekednek a kedvenc Disney csillámtetkóját

Tippek, hogy élethűen fesd meg gyermekednek a kedvenc Disney csillámtetkóját

Minden Disney szettből kiemeltem egy sablont és kiszíneztem, hogy Te is könnyedén eltud készíteni gyermekednek a kedvenc csillámtetkóit. A legnépszerűbb mintákat videóban is megnézheted. Bármelyik szettet szerezted be, itt biztos találsz inspirációt a következő alkotásodhoz.

Jégvarázs Maxi szett

A Jégvarázs Maxi szettel rengeteg lehetőséged nyílik, mivel 6 db csillámporból és 24 db sablonból válogathatsz, így akár egy mintát kétféleképpen is megfesthetsz gyermekednek, aminek biztos nagyon örülni fog. :)Készíts meseszép Jégvarázs csillámtetoválásokat 6 féle színben, kattints ide!


TyToo Tipp: A csillámpor felvitelét kezd a minta aljáról, így a lehullott szemcsék nem ragadnak bele a ragasztóba és szép mintád lesz.

Coco szett
Fesd meg gyermekeddel a Coco főszereplőjének kutyáját Dante-t. Ezzel a sablonnal nem lőhetsz mellé, akutákat a fiúk és a lányok egyaránt szeretik, de ha gyermeked a zenét is szereti, akkor biztos tetszeti fog neki a Coco csillámtetoválás.


Legyen neked is egyedi, koponyás csillámtetkód, kattints ide érte!

TyToo Tipp: Az egyszerűség kedvéért, mi most egy színnel festettük meg, de megfestheted foltosnak. Ekkor szintén haladj lentről felfelé és közben a foltokat is fesd meg.Olaf Karácsonya szett

Olaf minden gyerkőc kedvence a Jégvarázs meséből. A kis mókás hóembert 2-3 színből könnyedén megfestheted. Ezt a karaktert a fiúk is szívesen magukon viselnék.


Szerezd meg az új Olaf Karácsonya csillámtetoválás szettet, katt ide!
 

TyToo Tipp: Nézd meg videóban, hogy festheted meg.
 


 

Verdák 3 szett

A kisfiúk nagy kedvence McQueen, egy verseny autó. Minden kisfiú nagyon szereti az autókat, ezt a piros autós csillámtetkót még jobban szeretik.

Varázsold el kisfiad kedvenc versenyautós csillámtetkójával, kattints ide érte!
 

TyToo Tipp: Kezd az autó kerekével, majd a testével pirossal a szemét megfestheted sárgára.

 

 
 

Jégvarázs szett
Még mindig a Frozen csillámtetoválás a legelső a kislányok körében, benne Elza a nagy kedvencük. Fessétek meg együtt gyermekeddel, egyszerűen néhány lépésben elkészítheted.


Készíts el gyermekednek kedvenc Jégvarázs szereplőit, szerezd meg a szettet itt!

TyToo Tipp: A kisebb részeket, mint a szemét vagy az ajkát az ecset vékonyabb felső részével fesd meg. Ezt úgy tudod megoldani, hogy épphogy helyezed be a csillámporba az ecsetet. Így csak kevés szemcse kerül rá és a ragasztóba és szépen megfestheted.


 

Soy Luna szett

Nagyon színes kis csillámtetkó lett Luna görkorilya, amit a kamasz lányok szívesen viselnek magukon. Nyugodtan használd a színeket, amint látod jól néz ki az alábbi 3 szín együtt.


TyToo Tipp: A kerekek fölötti rózsaszín kis csíkot azaz a körvonalat a “csillámpor sepregető” módszerével készítheted el. Ehhez a csillámporos ecsetet a bőrre helyezve a ragasztó felé sepregető mozdulatokkal viheted fel.
 
 

 
Neked melyik a kedvenced? Írd meg nekünk kommentbe. :D

Megjelent: 2017-12-10 06:00

Hasznos tippek és trükkök, amelyekkel még könnyebb lesz a csillámtetoválás, henna és az arcfestés készítése. Rendszeresen írunk ide mindenféle hasznos cikket, amiből ingyen tanulhatod a különböző testfestések legérdekesebb és leghasznosabb trükkjeit. Letölthető segédletek, lépésről-lépésre leírások, amelyek segítségével Te is gyönyörű festéseket készíthetsz.

Blog értesítő
Keresztnév: *
Email cím: *
 Testfestő vagyok
Csillamtetoválás box

Hozzászólások a Tippek, hogy élethűen fesd meg gyermekednek a kedvenc Disney csillámtetkóját című bloghoz: