J Te most itt vagy: Főoldal > Csillámtetoválás blog > Csillámtetoválás > TOP 10 mesefigurás és szuperhősös csillámtetkó sablon, amiről a gyerekek álmodnak

TOP 10 mesefigurás és szuperhősös csillámtetkó sablon, amiről a gyerekek álmodnak

A mesefigurák és a szuperhősök nem csak a mozivásznon, hanem csillámtetoválás sablonon is nagyon népszerűek. Kérdezz csak meg egy csillámfestőt, aki például nyáron a Balaton mellett dolgozik, hogy melyik az 10 legnépszerűbb minta, amit a legtöbb gyerek kér. Biztosan lesz közte több mesefigura és szuperhős.

Most mutatok Neked én is 10 mintát, amelyek nálunk itt a webáruházban a legnépszerűbbek. Ki is festettem őket, hogy lásd, milyen szépen el lehet készíteni a csillámtetkót. 

 
Tudtad?
A csillámtetoválást már 3 éves kortól kis segítséggel, 6 éves kortól pedig önállóan is el tudják készíteni a gyerekek. Már az egészen kicsi gyermekeknek is sikerélmény az elkészítése, ezért is szeretik olyan sokan.
Minion sablon

Minion csillámtetoválás sablon


A szerethető Minyonok! Még én magam is kedvelem ezeket a sárga figurákat, nemhogy egy kisgyerek :) Nem is csodálkozom, hogy a népszerű sablonok toplistáján az előkelő helyek egyikét ők foglalták el. 

Ha megfigyeled, igyekeztem hűen visszaadni a színeket. Bob fejét és a karjait valamelyik arany árnyalattal színezd ki, a kesztyűje, a zsebe, haja és a cipője legyen fekete színű. Szemüvegének keretéhez ezüstöt vagy acélszürkét használj, a szemét én bronzarannyal festettem meg.

Violetta sablon

Violetta csillámtetoválás sablon

Ha lányod van, akkor valószínű hallottál már az énekes Violettáról, akinek külön sorozatot szentelt a Disney, és nagyon népszerű lett a tinédzser korosztályban. Ezt a mintát is nagyon szeretik, ezért került fel a listára. 

Mivel ez egy színátmenetes minta, a név elejét sötétmályva színű csillámporral színeztem, a végét pedig világos mályvával, így kellemesebb hatást kelt, mintha egy színt használnál hozzá. A T betű feletti kis virágot pedig babarózsaszínnel színeztem.


Kisvakond sablon

Kisvakond

Kisvakond egy régi-régi csehszlovák mese, melynek első képkockáit még 1954-ben kezdték sugározni. A nevelőcélzatú, és tanulságos sorozatot ma már elvétve lehet elkapni a TV-ben, talán Neked is megvan még elpakolva VHS-en. Tudtad, hogy azért készítették némafilm jellegűvé, hogy minden nemzetiségű gyerek megértse a történetet? Még díjat is kapott a készítője érte!

A helyes rajzfilmhőshöz fekete, arany, rozsdabarna és gyémánt csillámporokat használtam.


Olaf a JégvarázsA Jégvarázs legviccesebb és legaranyosabb karaktere egyértelműen Olaf barátunk, akire ha csak ránézel, máris mosolyra görbül a szád. :) Ezt a sablont lányok és fiúk is szívesen viselik magukon (igen fiúk is, nem vicc!).

A táncoló hóemberhez nagy odafigyeléssel választottam színeket, az eredmény is ezt igazolja. Testének kitöltőszíne gyémánt, amit azúrkékkel kontúroztam. Hajának alja és kezének felső tagja barna, tenyere, és hajszálainak vége pedig rozsdabarnák. Örömet sugárzó szemei barnák (de lehet fekete is), és gombjai fekete színűek. 

 


TOP 30 NÉPSZERŰ MESEFIGURA EGY SZETTBEN
Kiegészítő Mese Szett a legszebb mese és rajzfilmfigurákkal!

Tudj meg többet a szettről! >>

 


Vasember sablonMarvel univerzum, Vasember, Tony Stark - a gyártulajdonosból lett szuperhős. A filmvilág sorra gyártja a jobbnál jobb képregény ihletésű mozikat, a fiúk nagy örömére, akik nagy része szinte példaképnek tekinti a főszereplő karaktereket. Nem hiába hívjuk őket "hősöknek".  Ha a te gyereked kedvence is Vasember, akkor biztos büszkén viselné magán ezt a mintát.

Rögtön két változatot is megfestettem a kedvedért, az első változat az eredeti sisak mintázat alapján készült, a második pedig egy alternatív (hidegebb) verziója:

Bal oldali színek: arany, piros (vagy téglavörös) és azúrkék.
Jobb oldali színek: gyémánt, azúrkék és királykék.


Robotzsaru sablon

Robotzsaru

A kemény igazságosztó története sem egy mai darab, de elképesztő, hogy még mennyien emlékeznek rá, és szeretik ezt a karaktert. Az akciófilm óta a képregény formájában is feldolgozták már, és 2014-ben ismét elővették a porosodó polcokról, hogy újra lelket öntsenek a sztoriba. 

Robocop ruhájához sok fantázia ugyan nem kell, de láttam már többféle színvariációban is. Én most az eredeti acélszürke-fekete összeállítással festettem ki. 


Monster High sablonA mai gyerekrajzfilmek kiemelkedő darabja a Monster High lett, ami különc, vámpír karaktereivel elsöprő sikert arat a gyerekek körében - különösen a lányoknál. Menő, színes frizurájukkal és divatos megjelenésükkel le tudják venni a lábukról őket. A mese főbb karaktereinek sablonjait egy külön kategóriában megtalálod.

Clawdeen-t rozsdabarnával, barnával, pirossal és lilával színeztem ki.


Spongyabob sablon

Spongyabob csillámtetoválás sabloin

"Spongyabob kockanadrág" - kántálják a mesefilm felvezető zenéjében. A különlegessége, és egyben sikere abban rejlik, hogy a gyerekek és a felnőttek egyaránt kedvelik a sárga tengeri szivacs kalandjait, mely annak köszönhető, hogy epizódjai életszerű eseteket dolgoznak fel humoros formában.

Spongya színei a következőek: pezsgő, fehér, barna, acélszürke és azúrkék. 


Jégvarázs Elza sablon

Jégvarázs Elza csillámtetoválás sablon

Ismét Jégvarázs, ezúttal a kedvenc női főszereplővel - Elzával. A fonott hajú szépség éppolyan melegszívű, mint amilyen jegesnek tűnik kívülről, talán ebben rejlik a titka a történet népszerűségének - no meg annak is, hogy fülbemászó, zenei betétdalait már kívülről fújja mindenki :)

Az aranytorkú jégkirálynő ruhája színátmenettel készült azúrkék és királykék színekkel, a haja aranylóan csillog, szemeinek kontúrja és szemöldöke barna, igéző szemei pedig szintén azúrkékek. Orra és arccsontja bronzarany színűek, ajkai pedig pirosak.


Thomas mozdony mozgó szemekkelÉs végül, de nem utolsó sorban Thomas, a gőzmozdony, akinek történetét szívesen meséli mindegyik anyuka a gyerekének. A beszélő mozdony már több, mint 60 éves, de története a mai napig ismert. A sztorit az író saját fiának szórakoztatására találta ki, de olyan sikeresnek bizonyult, hogy folytatta az írást, amíg végül képernyőre is került animációs sorozat formájában.

A sablon érdekessége, hogy szemei nincsenek, viszont mozgó szemekkel kedves tekintetet varázsolhatsz neki!

Használj hozzá pezsgő, barna, piros, arany, tengerkék színeket.
 

 
Örülök, hogy velem tartottál a toplistás mesefigurás és szuperhős sablonok színezéseinek bemutatásán, remélem sikerült jó ötleteket adnom számodra, és hasznosítod majd a sablonok kifestésekor!

 

Megjelent: 2015-04-15 00:00

Hasznos tippek és trükkök, amelyekkel még könnyebb lesz a csillámtetoválás, henna és az arcfestés készítése. Rendszeresen írunk ide mindenféle hasznos cikket, amiből ingyen tanulhatod a különböző testfestések legérdekesebb és leghasznosabb trükkjeit. Letölthető segédletek, lépésről-lépésre leírások, amelyek segítségével Te is gyönyörű festéseket készíthetsz.

Blog értesítő
Keresztnév: *
Email cím: *
 Testfestő vagyok
Csillamtetoválás box

Hozzászólások a TOP 10 mesefigurás és szuperhősös csillámtetkó sablon, amiről a gyerekek álmodnak című bloghoz: