J Te most itt vagy: Főoldal > Csillámtetoválás blog > Csillámtetoválás > Varázslatos hópehely színezés a Frozen Maxi csillámtetoválás szettel

Varázslatos hópehely színezés a Frozen Maxi csillámtetoválás szettel

Az első nagy dobozos Disney Jégvarázs Csillámtetoválás szett. Ebben a szettben akár több lány is egyszerre örömét lelheti. Így még szebb, színesebb vagy akár kétszer megfestheted gyermekednek a kedvenc mintáit.

Nézd meg videóban, hogyan fesd meg a hópelyhet a Jégvarázs színeivel:
 A Jégvarázs Maxi szettet megtalálod itt >>

Ha olvasni szeretsz jobban itt megtalálod a tippeket a festéshez:


1.TIPP

Döntsd el milyen és mennyi színt fogsz használni a festéshez. Készítheted 2-3 színnel, de ennél többet nem ajánlatos használni, hogy a csillámtetkód szép maradjon.

 

2. TIPP

Ha strassz követ is szeretnél elhelyezni, akkor azt tedd meg első lépésként, mivel így jól beleragad a ragasztóba és sokáig csodálhatja gyermeked. Ellenkező esetben, ha a csillámporra helyezed nem ragad bele megfelelően és könnyen leeshet.


3.TIPP

Alulról felfelé fesd meg a mintát, így nem fognak összeolvadni a színek.


4. TIPP
Ha igazán szép eredményt szeretnél elérni, akkor külseje a tetkónak legyen sötét színű és a közepe felé világosodjon. Ezt több hasonló színű csillámporral érheted el. Természetesen a Jégvarázs Maxi szettben bőven válogathatsz a színek közül.Nézd meg a szett többi sablon színezéseit >>


 

 

Megjelent: 2017-12-10 06:00

Hasznos tippek és trükkök, amelyekkel még könnyebb lesz a csillámtetoválás, henna és az arcfestés készítése. Rendszeresen írunk ide mindenféle hasznos cikket, amiből ingyen tanulhatod a különböző testfestések legérdekesebb és leghasznosabb trükkjeit. Letölthető segédletek, lépésről-lépésre leírások, amelyek segítségével Te is gyönyörű festéseket készíthetsz.

Blog értesítő
Keresztnév: *
Email cím: *
 Testfestő vagyok
Csillamtetoválás box

Hozzászólások a Varázslatos hópehely színezés a Frozen Maxi csillámtetoválás szettel című bloghoz: