Finom csillámporok 5ml kategória további termékei

Multicolor Mályva Finom csillámpor

Kozmetikai multicolor csillámpor csillámtetoválás készítéséhez, melyet körömdíszítéshez és tárgyak dekoráláshoz is használhatsz.

Szín: Multicolor Mályva
Kiszerelés: 5ml
Termék kódja: 4306mc

Ár: 390 Ft

F
db

Raktáron! Ingyenes szállításig még 12 000 Ft szükséges!
Várható kiszállítás: 2018.01.22.

500 Ft vásárlásonként 1 hűségpontot kapsz!

CPNP Nr: 2206963

A Finom csillámpor 5ml 4306mc Multicolor Mályva termékhez mások ezt vették:

A termék képre húzd rá az egeret és máris megveheted a terméket te is!

Multicolor Mályva csillámpor


A kozmetikai minőségű csillámporokat kimondottan bőrre való festéshez ajánljuk. Használatuk biztonságos, melyet szakértői vélemény is megerősít. A dekor csillámporokkal ellentétben szemcseméretük kisebb, így jobban beleragadnak a csillámpor ragasztóba, és ennek köszönhetően tartós lesz a csillámtetoválás mintád (ettől függetlenül bármilyen felületű tárgyat is díszíthetsz velük).

A Multicolor megnevezés arra utal, hogy az alap színtől (mályva) eltérő színekben (zöld, piros, kék) is csillogni fog a mintád. Festés után a bőrön látványosabb a sima és multicolor különbség, ha a fényben elkezded mozgatni a mintát.

Az 5ml-s csillámpor tégelyes kiszerelésben van, amibe kozmetikai ecsetedet szabadon bele tudod mártani, és felvenni a festéshez szükséges csillámpor mennyiséget. Otthoni felhasználásra elegendő mennyiségű port tartalmaz, amivel kb. 20-30 mintát kényelmesen ki tudsz festeni.