Henna tetoválás szett kategória további termékei

TyToo Instant Henna Szett Kéz és Láb mintákkal

Gyorsan, tökéletes minőségű hennapasztát keverhetsz, a henna por és a Color Essence összekeverésével. Kezdők is profi pasztát keverhetnek amivel csak festened kell.

Ár: 4 290 Ft

F
db

Raktáron! Ingyenes szállításig még 12 000 Ft szükséges!
Várható kiszállítás: 2018.03.20.

500 Ft vásárlásonként 1 hűségpontot kapsz!


A TyToo Instant Henna Szett Kéz és Láb mintákkal HETP0004 termékhez mások ezt vették:

A termék képre húzd rá az egeret és máris megveheted a terméket te is!

Az első henna szett kimondottan kéz és láb mintákkal!

Ez a henna szett kimondottan kéz és láb minták készítésére lett megalkotva. A benne található album segítségével 30 csodaszép hennamintából választhatsz!

Ismerd meg a hennapaszta keverésének új, legegyszerűbb módszerét!

Régen a hennapaszta keverése sok vesződséggel járt. 5-6 hozzávaló, méricskélés és kevergetés tette bonyolulttá és fárasztóvá a folyamatot. Ráadásul könnyen el is ronthattad, ha eltévesztetted az arányokat.

A TyToo Instant Henna szett sokkal egyszerűbbé teszi a paszta elkészítését.

Egy új módszert dolgoztunk ki, amivel elég 2 hozzávaló a kikeveréshez. A „titok” a Henna Color Essence, ami kiváltja azt a sok hozzávalót amire eddig szükség volt ahhoz, hogy tökéletes hennapasztát készíts. A TyToo Instant Henna Szettel csak annyit kell tenned, hogy összekevered a benne lévő hennaport és a Color Essence-t és csomómentesre nyomkodod.

Mi van a szettben?

  • Részletes használati utasítás
  • 10 g Extra Lux henna por
  • 30 ml Color Essense
  • 1 db henna tubus 3 fémheggyel
  • 1 db javítópálca
  • 1 db Henna Album 30 mintával
  • 1 db tölcsér

Hogyan használd a szettet?

A szett használata nagyon egyszerű, csupán pár lépést kell követned.

1. Készítsd el a hennapasztát

Keverd össze a Color Essence folyadékot a hennaporral, majd nyomkodd csomómentesre a zacskóban. Ezután szobahőmérsékleten hagyd állni 6-12 órát.

2. Töltsd át a pasztát a henna tölcsérbe vagy a tubusba

3. A henna albumból másold ki a mintát átlátszó fólia és egy filctoll (nem alkoholos) segítségével. Elég ha csak a minta körvonalait rajzolod át.

Nézd meg az alábbi videóban, hogyan használd a henna albumot.

4. Tisztítsd le a bőrfelületet, ahová a mintát szeretnéd és helyezd rá a fóliát a rárajzolt mintával lefelé. Így a bőrre kerülnek a vonalak, amiket a fóliára rajzoltál. Ezután el is kezdheted a festést.

Milyen mintákat festhetsz meg a szettel?

A szettben található Hand and Foot Henna Albumban 35 csodásan kidolgozott, nőies mintát találsz, amiket Te is meg tudsz festeni. Olyan mintákat tudsz megfesteni, amelyek a kézen és a lábon mutatnak igazán jól.

Hány mintát tudsz készíteni a szettel?

A minta nagyságától függően 20-30 mintát tudsz megfesteni.

Információk a szettben található alapanyagokról

A szettben a legjobb minőségű TyToo Extra Lux hennaport találod, ami gondosan válogatott levelekből készül. Az Extra Lux hennapor annyira gondosan készül, hogy neked nem kell szitálnod sem, hanem azonnal tudod használni.
A Color Essence természetes és biztonságos alapanyagokat tartalmaz, amit független vegyész által kiállított dokumentumok igazolnak. A kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően a TyToo Instant Henna Szettet biztonságosan használhatod.

Kapcsolódó termékek