UV-Neon csillámporok 5ml kategória további termékei

Fehér Neon csillámpor

A neon matt fehér csillámpor, teljesen fehér, jó fedőképessége van. Csillám tetováláshoz, körömdíszítéshez használható.

Szín: Fehér
Kiszerelés: 5ml
Termék kódja: NF-01

Ár: 490 Ft

F
db

Raktáron! Ingyenes szállításig még 12 000 Ft szükséges!
Várható kiszállítás: 2018.03.20.

500 Ft vásárlásonként 1 hűségpontot kapsz!

CPNP Nr: 2207029

A Neon csillámpor 5ml NF-01 Fehér termékhez mások ezt vették:

A termék képre húzd rá az egeret és máris megveheted a terméket te is!

Neon fehér NF-01 matt csillámpor Finom 5ml (Teljesen fehér)

Ez a fehér csillámpor a bőrre felfestve teljesen fehér színű lesz. Ennek a csillámpornak van a legnagyobb fedőképessége, csillám festésnél erősen látható. A csillámpor matt színű, ami egyáltalán nem csillog.

A Neon fehér szín legnagyobb előnye, hogy csillámtetoválásoknál használva, annyira erős fehér színt ad a természetes fényben, mintha fehér festékkel lenne lefestve a bőr.

Ezt a csillámport érdemes használni, ha teljesen fehér színt szeretnél elérni. A Neon fehér matt csillámpor, különösen jó választás esküvői testfestések elkészítéséhez.

Tipp: Hogyan készíts teljesen fehér csillogós testfestést?

A csillámtetoválásokra először a Neon fehér színt használd. Ennek a csillámpornak a finom szemcséjű csillámporokhoz hasonló szemcsemérete van. Az apró szemcseméretek között picit át fog látszódni a bőr. (A képen a pirosan bekeretezett részen láthatod.)

Ezután, az Extra finom EX-408 fehér csillámport, a ragasztóba szórt neon fehér csillámporra, az EX-408 csillámport is szórd rá. Mivel az Extra Finom csillámporok szemcsemérete sokkal kisebb, az apró résekbe is beleragad a csillámpor. Így teljesen tömény fehér színt kapsz és csillogni is fogy az elkészült minta. (A lila kereten belül láthatod, a képen.)