Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

A Frozen 2 Elsa-ját biztosan nem láttad még így [Színezési ötlet]

Mi már Frozen 2 lázban égünk. Kifestettük az egyik Elsa-s sablont, hogy legyenek ötleteid arra az esetre, ha a Te gyermekedet is elkapja a Jégvarázs hangulat és alkotni támad kedve. ;)

Ebben a rövid kis blogban csak a színezést mutatjuk be, hogy mi, hogyan színeztük ki Elsa-t a dobozban található csillámporokkal. 

Amit Te is egyszerűen elkészíthetsz gyermekednek. És, amellyel olyan csillámtetkót adhatsz kislányodnak, amire büszke lehet. :) 

A csillámtetoválást előbb sablon bőrre helyezéssel, ragasztózással kezd. Ha meg akarod ismerni a pontos lépéseket, görgess lejjebb és nézd meg videóban. 👇


1. Lépés

A csillámporozást mindig lentről felfelé végezd, így nem fognak a csillámporok összefolyni és egyértelműen kivehető lesz a minta. Előbb Elsa-nak a ruháját fesd meg azúrkékkel, ahogy a meséből is ismerjük. 

TIPP: Ahhoz, hogy az ecseted ne legyen ragasztós és ne ragadjon rá a csillámpor először is várj kb 0,5-1 percet miután lehúztad a sablont. A csillámport pedig előbb a ragasztó nélküli bőrfelületre helyezd és onnan seperd a ragasztóba. 

Így lesz hosszú életű az ecseted és a csillámtetoválás is gyönyörűszép.


2. Lépés

Haladva tovább felfelé Elsa-nak a haja következik, amit csillogó arany színűre fess. Ilyen színű lesz az arcvonala és a szempillája is. Szerencsére a TyToo ecsettel könnyen elérhetőek ezek a részek.


3. Lépés

Következő lépésben mályvával az ajkát és azúrkékkel a szemét fesd meg. Ezután minden kimaradó részt arannyal.

TIPP: Ha már mindenhova felkerült az összes csillámpor, az ecseteddel nyugodtan nyomkodd bele a ragasztóba. Ezzel azt fogod elérni, hogy a ragasztó jobban megfogja a csillámpor színeket és hosszabb ideig fog kislányod gyönyörködni a tetkójában.Itt pedig megnézheted videóban az egész színezést, az elejétől a végéig


Te is szívesen festenél kislányodnak egy ilyen Elsa-t?

Akkor irány a Jégvarázs 2 termékoldal és szerezz be egy szettet kislányodnak >>

Megjelent: 2019-10-16 11:21

Hozzászólások a A Frozen 2 Elsa-ját biztosan nem láttad még így [Színezési ötlet] című bloghoz: