Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

7 db ajándék húsvéti kifestő gyermekednek a hosszú hétvégére

Gondolom a gyerkőcök már alig várják a húsvéti tojás festést és a finomabbnál finomabb sütik készítését. Ezekhez a remek programokhoz szeretnék én is 7 db ingyenes húsvéti kifestő lappal hozzájárulni.

A kifestők nem csak azért nagyszerűek mert a gyerkőc kiszínezheti őket, hanem azért is mert fejleszti a pici készségeit is. És remek elfoglaltság a hosszú hétvégére. :)


Milyen színű lesz a húsvéti nyuszi?

A gyerekek szeretnek elrúgaszkodni a megszokottól kifestőben is és ez így van jól. Gondoljátok újra együtt a színeket, és színezzétek ki a húsvéti nyuszikat lila, zöld vagy rózsaszín színnel.

Kattints ide a kifestőért >>


Mivel színezed ki a húsvéti tojásokat?

Ezeket a tojás mintákat gyermeked megfestheti a húsvéti tojásra is. Ehhez csak kisebb méretben kell kinyomtatni, kivágni a kifestő belsejét és rá ragasztani a tojásra. Ezután jöhet a színezés. Színezheti vízfestékkel, arcfestékkel, csillámporral vagy bármivel amit otthon találsz és lehet vele festeni. :)

Kattints ide a kifestőért! >>
Meséld el a tyúkanyó történetét

Varázslatos a gyerekek fantázia világa, amit otthon is tudunk fejleszteni, mesékkel. Amikor az alábbi kifestőket festi gyermeked kérd tőle, hogy mesélje el a tyúkanyó, a bárányok és a csibék történetét.

Kattints ide a kifestőért >>

 

Kellemes húsvéti ünnepeket és remek szórakozást kívánunk a kifestőkhöz!

Megjelent: 2019-04-12 15:09

Hozzászólások a 7 db ajándék húsvéti kifestő gyermekednek a hosszú hétvégére című bloghoz: