Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Arcfestés

Ha rutinos arcfestő vagy akkor is és ha érdekelne de még sosem festettél akkor is a lehető legjobb helyen jársz. Itt ugyanis több, mint 50 élénk színű, jó fedőképességű, vízbázisú arcfestéket találsz szettben és egyenként is, ráadásul készletünk folyamatosan bővül. 

Kezdőként olyan szettek közül válogathatsz amelyekben mindent megtalálsz amire szükséged lehet, hogy lépésről lépésre megtanuld az arcfestést. Gyakorlólapok, babafejek, segédletek továbbá kezdő és haladó ecsetek valamint kifejezetten arcfestéshez való szivacsok. Mindent megtalálsz ami a segítségedre lessz.

Az oldalon széles választék áll rendelkezésre az arcfestékekből, melyek a legtöbb igénynek megfelelnek. A hagyományos színek mellett olyan egyedi lehetőségek is elérhetőek, mint a csíkos, neon és gyöngyház hatású festékek. Emellett különböző paletták is megtalálhatóak, amelyek tartalmaznak alap és kiegészítő színeket.

A nagyon népszerű testfestő sablonokkal gyakorlatilag tényleg rajztudás és kézügyesség nélkül is nagyon szép mintákat tudsz gyermekedre festeni, pillanatok alatt. Válaszd ki melyik minta tetszene nektek a legjobban. Ráadásul ezek a sablonok bármennyiszer felhasználhatóak.