Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

A hagyományos szezonnyitó TyToo kerti-party

Ilyenkor tavasszal kibújik a medve a barlangjából és már nem is fordul vissza, hisz itt a tavasz! Itt a jó idő! Frissen, zölden burjánzik a természet és mindenki igyekszik a szabadba egy kis napfényt magába szívni! :) Nálunk is előkerült a mára már hagyománnyá vált szezonnyitó kerti-party, amikor visszamegyünk a TyToo „szülőházába” - Nagyhegyesre - ahonnan 6 éve elindult, és kerti sütögetés-főzéssel, szórakozással töltődünk fel.

Kora délelőtt összegyűlik a csapat apraja-nagyja és ebédre kalákában összedobunk egy jó kis hortobágyi slambucot. Igazi munkamegosztásban a fiúk megrakják a tüzet, a lányok pucolják a krumplit, szeletelik a szalonnát, zöldségeket, és szigorúan Zoli, a főnök forgatja, pirítja a slambucot! Persze a sörözés sem maradhat el. :D






Gréti meglepetés saslikot sütött a csapatnak eredeti kaukázusi recept alapján, ami után megnyaltuk mind a tíz ujjunkat. :P 




Közben a legkisebb TyToo lány szórakoztatta a csapatot: tornáztatta a fiúkat, akik szorgalmasan igyekeztek lépést tartani Annácskával, több-kevesebb sikerrel. A produkciót természetesen élénk derültség kísérte.






Minden évben kitalálunk valami extrát: íjászkodunk, golyózunk, vagy összehozunk valami kis csapatépítő szabadtéri játékot. Előkerül az elmaradhatatlan ping-pong asztal és késő estig folyik a kupa nélküli házi bajnokság! Misi bácsi logikai fejtörővel teszteli a vállalkozó szelleműeket. 




Idén Nagyhegyes nevezetességéhez a Kráter-tóhoz kirándultunk, ami egy gázrobbanás következtében keletkezett. Mára egy gyönyörű zöld oázissá vált a szántóföldek közepén, ahová szívesen járnak a környékbeliek horgászni, kirándulni, szalonnát sütni. Igazi kis élménysziget, ahol jó körbesétálni a tavat, nézegetni a természetet.

Helyi idegenvezetés :)



Csak szép libasorban...



meredek...




4D-s turisztikai térkép :D
 

Még siklót is talált Zsolti, amit a bátrabb lányok, Anita és Bea közelebbről is megszemléltek, azután visszaengedték a természetbe.



 

Jó kis mini-túra volt, nagyon élveztük! 



********************************************

 

Megjelent: 2018-02-11 16:31

Hozzászólások a A hagyományos szezonnyitó TyToo kerti-party című bloghoz: