Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Testfestő vagy? Megmutatjuk, hogyan növelheted a bevételeidet!

Mielőtt a TyToo webáruházat elindítottam, 10 éven keresztül éltem abból, hogy nyaranta hennát, csillámtetoválást festettem. A hajdúszoboszlói strandon dolgoztam kb. déltől zárásig, majd az esti forgatagba is kipakoltam a standomat a sétálóutcán, ahol éjfélig, néha hajnal 1-ig is dolgoztam. Az elején nagyon nehéz volt rájönnöm, hogy mivel csalogathatom magamhoz a vendégeket. Akkoriban nem volt semmi marketing tapasztalatom, ráadásul mivel nem volt más munkám, a nyári szezonban kellett összeszednem a pénzt, amiből egész évben megéltem.

Ez vagyok én munka közben: :)

Hennafestés Hajdúszoboszlón


Nagyon sokat kísérleteztem a stand kialakításával, marketing eszközökkel és egy idő után rájöttem, hogy mit kell tennem, hogy tisztességes jövedelemre tegyek szert.  Később már vettem fel diákokat is, hogy segítségükkel több standon is mehessen a munka. Ekkoriban már profi voltam abban, hogyan kell egy testfestő standot ellenállhatatlanná tenni.

Ilyen standjaim voltak Hajdúszoboszlón, ahol csillámtetoválást, hennázást, airbrush festést és hajfonást is csináltunk.

Testfestő standok Hajdúszoboszlón

Ahogy teltek az évek rájöttem, hogy mik a legalapvetőbb dolgok, amikre figyelnem kell, ha a stand kialakításáról van szó:
  • Profi vagy amatőr benyomást kelt, ha meglátják az emberek?
  • Mennyire észrevehető a stand, könnyű-e meglátni?
  • Mennyire egyértelmű, hogy milyen tevékenység folyik a standnál?
A 10 év alatt összeszedett tapasztalatommal és a TyToo csapattal azon dolgozunk, hogy olyan termékeket és segítséget adjunk neked, mint testfestőnek, amelyekkel több ügyfeled, tehát nagyobb bevételed lehet.

A következőkben bemutatom Neked, hogy jelenleg milyen eszközöket kínálunk, amelyekkel:
  • professzionális külsőt adhatsz a standodnak, amivel bizalmat ébresztesz az emberekben
  • könnyen tájékoztathatod a tevékenyégedről/áraidról az érdeklődőket, hogy ne kelljen gondolkozniuk csak azon, hogy milyen mintát válasszanak
  • minőségi szolgáltatást nyújthatsz, hogy a vendégeid elégedetten távozzanak és jó szívvel ajánljanak másoknak is, már akár az adott rendezvényen is
  • megnövelheted a bevételeidet
Molinó/Plakát
 
Ezek klasszikus marketingeszközök, szó szerint elengedhetetlen, hogy használd őket. Akár a sátradra vagy egy fára is kiakaszthatod őket.

Itt találod a molinókat és itt a plakátokat.


Cápazászló
 
Na, ez egy igazi profi cucc. Ilyenem nekem sem volt, de mindig szerettem volna. Egyszer a tengerparton láttam egy ilyet és már messziről kiszúrtam. Gondoltam, hogy ha én észreveszem, akkor nyilván mások is. Akkoriban nem találtam senkit, aki legyártaná nekem, de számodra most itt a lehetőség, hogy egy ilyennel hirdesd a szolgáltatásodat.

Több, mint 4 méter magas, tehát magasan kiemelkedik az emberek fölé. A rögzítését meg tudod oldani betonon vagy földbe is lehet szúrni. Vízálló, így nem probléma ha elázik.

Itt tudod megnézni az összes cápazászlót >>

Cápazászló
 
Póló
 
Ha egy márkázott testfestő pólóban dolgozol, akkor egyrészt nem a saját hétköznapokban hordott pólódat festékezed össze, másrészt jól megkülönbözteted magad a hétköznapi emberektől is. 

Itt találsz pólókat feketében és rózsaszínben is >> (használd a szűrőt a szín megváltoztatásához)

TyToo póló

Árlista
 
Ez ugye nem egy nagy találmány, az áraidat amúgy is muszáj feltüntetni. A trükk nem is ez, hanem az, hogy ezzel az árlistával többféle árat alakíthatsz ki, attól függően, hogy mekkora mintát és hogyan festesz meg. Így még nagyobb bevételt érhetsz el, mintha csak egy szempont (pl. méret) alapján áraznál. Ráadásul ezzel még több választási lehetőséget is kínálhatsz fel, aminek sokan fognak örülni.

Az árlistát itt találod a webáruházban >>

Testfestő árlista

Tárolók és rendszerezők
 
Nagyon fontos, hogy a mintákat, amiket festesz, áttekinthetően mutasd be. Így segítesz a vendégeidnek a választásban, ráadásul a standod is igényesebb és vonzóbb lesz.Az eszközeid szállítása és tárolása pedig sokkal praktikusabb egy testfestő
táskában.

Itt találsz táskákat, itt pedig rendszerezőket, amikben a sablonokat tárolhatod.

Műanyag táska

 
Tanfolyamok
 
Hiába csodaszép a standod, hiába dolgozol profi alapanyagokkal, ha a munkád nem elég szép. Abban hiszek, hogy ez a sokkal fontosabb, mint a „körítés”. Magam is tapasztaltam és testfestő partnereinktől is azt hallom vissza, hogy egy rendezvényen mindig ott áll a nagyobb sor, ahol szebb a testfestő munkája.

A szép festés nem csupán tehetségen múlik. A megfelelő technikák elsajátításával és sok gyakorlással szinte bárki tud szépen dolgozni.

A TyToo tanfolyamokat azért csináljuk, hogy legyen egy hely, ahol a tudásodat bővítheted és fejlesztheted. Olyan gyakorlati fogásokat tanulhatsz, amelyekkel még szebben tudsz majd festeni, így több vendéged lesz. Ráadásul mivel szebben fogsz festeni, így nyugodtan kérhetsz a munkádért több pénzt is.

Itt tudod megnézni az összes tanfolyamot >>
 

Megjelent: 2018-02-11 16:31

Hozzászólások a Testfestő vagy? Megmutatjuk, hogyan növelheted a bevételeidet! című bloghoz: