Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Csillámtetoválás

A TyToo csillámtetoválásokat a gyermekek is biztonságosan használhatják, ugyanis kozmetikai minőségű anyagokat tartalmaz, ami megfelel az EU-s szabályoknak. Alkalmazása egyszerű, akár egy 6 éves kisgyermek is el tudja magának készíteni a saját csillámtetkóját. Ráadásul az alkotás közben még a készségeit is fejlesztheti.

Hogyan fejleszti játékosan a gyerekek készségeit a csillámtetoválás?

Koncentrálóképesség

Koncentrálóképesség


A csillámtetoválás készítés leköti a gyerekek figyelmét. A sablon leválasztása, felhelyezése, a ragasztózás és a festés is mind figyelmet igényel. Ez fejleszti a gyermekek koncentrálóképességét, aminek később a tanulás során nagy hasznát fogják venni.

Esztétikai érzék


A rengeteg minta és csillámpor szinte korlátlan lehetőséget ad a gyerekeknek a csillámfestéshez. Megtanulják, hogyan helyezzék fel szépen a csillámtetoválás sablont és azt hogyan fessék ki olyan színekkel, amelyek illenek egymáshoz. Mindez a gyermekek esztétikai érzékét és kreativitását is fejleszti.

Esztétikai érzék
Finommotorikus mozgás

Finommotorikus mozgás


A minta ragasztóval való bekenése és a csillámporos ecset használata is apró, kifinomult mozdulatokat igényel. Ez a gyermekek finommotorikus mozgását és ügyességét fejleszti.

Színfelismerés


A sokféle csillámpor közül a megfelelő kiválasztásával és festésével a gyerekek játékosan tanulják meg a színeket.

Színfelismerés

Biztonságos Készségfejlesztő Tartós Egyedi

 Biztonságos

 Készségfejlesztő

 Tartós

 Egyedi

A termékek kozmetikai rendeletnek megfelelő anyagokból készültek, ezért biztonságosan használhatják gyerekek is. A csillámtetkózás szórakoztató és hasznos. Négy különböző készséget fejleszt, amelyeknek az iskolában is hasznát fogják venni a gyerekek. Vízállóak és akár 8-18 napig is a bőrön maradnak, így hosszú ideig élvezhetik a gyerekek a megfestett tetkókat. Az egyedi, grafikussal tervezett mintáknak köszönhetően a sablonok részletgazdagok és páratlanok.