Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

TyToo Blog  Tippek, trükkök, hasznos infók

9 színezési ötlet karácsonyra: ünnepi csillámtetoválás minták Csillámtetoválás

2018-07-16 00:22

9 színezési ötlet karácsonyra: ünnepi csillámtetoválás minták

Karácsonyra szeretnél az alkalomhoz illő csillámtetoválást készíteni? Jó lenne pár közösen eltöltött óra a családdal az ünnepek alatt is?

Elolvasom 

Karácsonyra szeretnél az alkalomhoz illő csillámtetoválást készíteni? Jó lenne pár közösen eltöltött óra a családdal az ünnepek alatt is?

Elolvasom 
Hogyan készül a csillámtetoválás lépésről lépésre? [VIDEÓ] Csillámtetoválás

2018-07-18 10:52

Hogyan készül a csillámtetoválás lépésről lépésre? [VIDEÓ]

Készítettünk egy videót amelyben bemutatjuk, hogyan készíthetsz csillámtetoválást Te is, lépésről lépésre. Néhány perc alatt megtanulhatod és olyan cs...

Elolvasom 

Készítettünk egy videót amelyben bemutatjuk, hogyan készíthetsz csillámtetoválást Te is, lépésről lépésre. Néhány perc alatt megtanulhatod és olyan csillámtetoválást festhetsz, amelynek mindenki a csodájára jár majd!

Elolvasom 
TI KÜLDTÉTEK! - 12 hennafestés ötlet beküldött képekből Henna

2018-07-18 09:34

TI KÜLDTÉTEK! - 12 hennafestés ötlet beküldött képekből

Csillámtetováláshoz jó pár színezési ötletet mutattam már Neked, ezért úgy gondoltam bővítsük a lehetőségeket. Ezúttal hennafestésekből állítottam öss...

Elolvasom 

Csillámtetováláshoz jó pár színezési ötletet mutattam már Neked, ezért úgy gondoltam bővítsük a lehetőségeket. Ezúttal hennafestésekből állítottam össze egy anyagot, amihez azokból a képekből válogattam, melyeket vásárlóink küldtek be elkészült mintájukról. És mi lehetne inspirálóbb, mint egy általatok készült hennafestés? :) Nézd meg, mit alkottak mások!

Elolvasom 

Így örülnek a gyerekek, amikor csillámtetkót adsz nekik ajándékba! Csillámtetoválás

2018-07-07 10:59

Így örülnek a gyerekek, amikor csillámtetkót adsz nekik ajándékba!

A webáruházban dolgozó kollégáimmal együtt hiszünk abban, hogy munkánk értelme végső soron az, hogy mosolyt csaljunk a gyerekek arcára. Hiszen vásárló...

Elolvasom 

A webáruházban dolgozó kollégáimmal együtt hiszünk abban, hogy munkánk értelme végső soron az, hogy mosolyt csaljunk a gyerekek arcára. Hiszen vásárlóként Te is akkor vagy elégedett ha a gyerkőc akit megajándékozol, örül annak az ajándéknak amit Tőled kapott. Ezért kiváló meglepetés a gyerekeknek a csillámtetoválás mert garantáltan örömet okoz.

Elolvasom 

Összesen 139 bejegyzés
16/16. oldal