Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

TyToo Blog  Tippek, trükkök, hasznos infók

Ismerd meg a henna minták jelentéseit! Henna

2021-08-17 15:55

Ismerd meg a henna minták jelentéseit!

A 21. században is divatos hennafestés ősrégi hagyományokra nyúlik vissza. Bár manapság a térségünkben inkább esztétikai aspektusa miatt kiegészítőkén...

Elolvasom 

A 21. században is divatos hennafestés ősrégi hagyományokra nyúlik vissza. Bár manapság a térségünkben inkább esztétikai aspektusa miatt kiegészítőként viseljük a testünkön, más kultúrákban, főleg a hajdani időkben, erős jelentéssel bírtak ezek a bőrön készült alkotások. Babonák, szimbólumok és üzenetek lengték körül a hennakészítést.

Elolvasom 
Görögdinnye kisokos Kreatív ötletek

2021-08-11 14:01

Görögdinnye kisokos

A dinnyeszezon július elején kezdődik és a népi hiedelem* szerint szeptember 5-ig, Lőrinc napjáig tart. Ez manapság már természetesen nem igaz, hiszen...

Elolvasom 

A dinnyeszezon július elején kezdődik és a népi hiedelem* szerint szeptember 5-ig, Lőrinc napjáig tart. Ez manapság már természetesen nem igaz, hiszen a különböző termelői praktikák és a klímaváltozás miatt még szeptember közepén is élvezhetjük a lédús gyümölcs zamatos ízét.

Elolvasom 
Le kell szedni a sablont csillámporozás előtt? Itt a válasz Csillámtetoválás

2021-08-06 11:27

Le kell szedni a sablont csillámporozás előtt? Itt a válasz

Csillámtetoválás gyártásával és forgalmazásával már több, mint 10 éve foglalkozunk. Ez idő alatt kitapasztaltuk a tökéletes csillámtetkók elkészítésén...

Elolvasom 

Csillámtetoválás gyártásával és forgalmazásával már több, mint 10 éve foglalkozunk. Ez idő alatt kitapasztaltuk a tökéletes csillámtetkók elkészítésének fortélyait, praktikáit és furfangjait, amiket nyomban meg is osztottunk és osztunk azóta is Veletek. Azonban mi sem gondoltuk volna, hogy épp egy TikTok videónk fog rávilágítani egy hiányosságra.

Elolvasom 

Mesenézés gyerekkorban: mikortól és mennyit? Kreatív ötletek

2021-07-21 08:39

Mesenézés gyerekkorban: mikortól és mennyit?

A gyerek televízió vagy okostelefon elé ültetése sokszor tűnik kézenfekvő megoldásnak egy családi káosz közepén. Ellenben biztos ez a legjobb opció?

Elolvasom 

A gyerek televízió vagy okostelefon elé ültetése sokszor tűnik kézenfekvő megoldásnak egy családi káosz közepén. Ellenben biztos ez a legjobb opció?

Elolvasom 
Így telt a szombatunk - 2021-es családi nap a TyToo-nál TyToo

2021-07-13 15:37

Így telt a szombatunk - 2021-es családi nap a TyToo-nál

A TyToo falai között dolgozók mindig is úgy tekintettek egymásra, mint családtagokra. Ezt az érzést megkoronázva szerveztünk múlt hét szombatra (2021....

Elolvasom 

A TyToo falai között dolgozók mindig is úgy tekintettek egymásra, mint családtagokra. Ezt az érzést megkoronázva szerveztünk múlt hét szombatra (2021. július 10.) egy felejthetetlen családi napot, amelyre mindenki hozhatta az „igazi famíliáját” is.

Elolvasom 
Jó, ha tudsz róla: fontos változások a TyToo-nál Csillámtetoválás

2021-07-06 14:59

Jó, ha tudsz róla: fontos változások a TyToo-nál

A több, mint 10 éves Tytoo márka sok változáson ment keresztül míg eljutott oda, ahol most tart. Kezdetben szettjeink még nem egyedi dobozokban került...

Elolvasom 

A több, mint 10 éves Tytoo márka sok változáson ment keresztül míg eljutott oda, ahol most tart. Kezdetben szettjeink még nem egyedi dobozokban kerültek elcsomagolásra, hanem egy „zacskós” megoldást alkalmaztunk. Ezt néhány éven belül több változat is követte, amelynek a legvége az a dobozos verzió lett, amelyet jelenleg a webáruházban is láthattok. Azonban 2021. július 12-től ezek egy részétől is elbúcsúzunk és helyükre új megjelenésű szettek érkeznek a már megszokott belsővel.

Elolvasom 

Készíts percek alatt legyezőt a forró napokra! Kreatív ötletek

2021-06-29 15:16

Készíts percek alatt legyezőt a forró napokra!

Kibírhatatlan a forróság, homlokodon gyöngyözik a verejték és egy papírlap van a kezedben. Mit csinálsz? Naná, hogy legyezőt hajtogatsz belőle!

Elolvasom 

Kibírhatatlan a forróság, homlokodon gyöngyözik a verejték és egy papírlap van a kezedben. Mit csinálsz? Naná, hogy legyezőt hajtogatsz belőle!

Elolvasom 
Mutatjuk, milyen frissítő ízekkel hűtsd le magad! Kreatív ötletek

2021-06-24 16:12

Mutatjuk, milyen frissítő ízekkel hűtsd le magad!

Beköszöntött a nyár, repkednek a plusz fokok és már a lakásban is a 30 fokot közelíti a hőmérő higanyszála. Ilyen nagy melegben se nehéz ételekre, se ...

Elolvasom 

Beköszöntött a nyár, repkednek a plusz fokok és már a lakásban is a 30 fokot közelíti a hőmérő higanyszála. Ilyen nagy melegben se nehéz ételekre, se konyhában töltött hosszú órákra nem vágyik az ember, helyettük gyorsan elkészíthető, könnyed fogásokra fáj mindenkinek a foga. Ehhez szedtünk most össze néhány receptet.

Elolvasom 
Színes programok a nyári szünetre Kreatív ötletek

2021-06-21 10:43

Színes programok a nyári szünetre

A nyári szünet a gyerekek kedvenc időszaka, ugyanis ilyenkor a tanulást felváltja a pihenés és a játék. Ugyanakkor a vakáció sem csupa móka és kacagás...

Elolvasom 

A nyári szünet a gyerekek kedvenc időszaka, ugyanis ilyenkor a tanulást felváltja a pihenés és a játék. Ugyanakkor a vakáció sem csupa móka és kacagás, hiszen gyakran az unatkozás is megveti lábát a szünidő során.

Elolvasom 

Összesen 230 bejegyzés
3/26. oldal