Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Elegáns csipkedíszítés a bőrödön: ismerkedj a fehér henna tetoválással!

Egyre többféle testdíszítési technikával és eszközzel találkozunk az utóbbi időben, aminek örülünk mi is, mert így több lehetőséget tudunk kínálni Neked is. És ami még jobb, hogy olyan megoldások is születnek, melyekkel időt spórolhatsz és egyszerűbben el is tudod készíteni tetoválásod, mint eddig. Ebben a bejegyzésben a fehér henna matricákkal ismertetlek meg, mely a legutóbbi kedvenc az ideiglenes tetoválási formák listáján.

Leginkább az aranytetoválásokhoz tudom hasonlítani. Lapokon vannak különféle stílusban megalkotott minták a kisebbektől a nagyobbakig. Kinézetében hennaformákat és vonalakat fedezhetsz fel, valamint csipketetoválásoknak is szokták nevezni. Viszont eltér tőle abban, hogy ezek nem csillognak, mégis elegánsan fekszenek fel a bőrre fehér színűk, és keskeny vonalaik miatt.

Ha már unod az ékszereket, és bizsukat, a fehér hennatetoválások üdítő érzetet fognak nyújtani számodra!
Akár 1 hétig is élvezheted látványát a bőrödön, főleg ha kellően vigyázol rá. Mivel matricák, ezért dörzsölésre kopnak, vagy ha testápolót kensz rájuk. Ezért ezeket kerüld azokon a helyeken, ahova felrakod. A vizet is bírják, de áztatni mégsem érdemes.

Dekoratív tulajdonsága miatt ruhákhoz is alkalmazhatod kiegészítőként. Alkalmi viselethez nagyon jól passzol, mert előkelőbbé varázsolja kinézeted.

TIPP: esküvőkre menyasszonyok is szokták kérni. Van, aki tetoválást fed le vele, vagy akár bőrhibákat is. Egy festés vagy egy natúr hennatetoválás ebben az esetben macerásabb, mert a száradási idővel is számolnod kell. A fehér matricákat viszont 2 perc alatt fel tudod applikálni magadra (csupán egy kis vízre lesz szükséged) már akkor is, amikor felvetted a ruhád!A következőképpen tudod elkészíteni:

  1. Vágd ki a lapról a kiválasztott mintát egy ollóval.
  2. Húzd le az átlátszó fedőfóliát, és mintával lefelé fektesd rá a bőrre.
  3. Nyomkodó mozdulatokkal egy szivacs vagy ruha segítségével itasd át vízzel. (ujjaiddal fogd meg a sablont, nehogy elcsússzon a minta)
  4. Húzd le csúsztatva a fehér papírt róla, és várj egy picit, hogy száradjon.

Ennyi az egész! :)


Ha kedvet kaptál egy letisztult tetoválásra, figyeld az akciókat, a kedvezményeket! Mert akkor szerezheted meg őket.
Próbáltad már őket? Küldd be róla készült fotódat!

Megjelent: 2019-11-20 13:40

Hozzászólások a Elegáns csipkedíszítés a bőrödön: ismerkedj a fehér henna tetoválással! című bloghoz: