Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Hogyan készül a csillámtetoválás lépésről lépésre? [VIDEÓ]

Készítettünk egy videót amelyben bemutatjuk, hogyan készíthetsz csillámtetoválást Te is, lépésről lépésre. Néhány perc alatt megtanulhatod és olyan csillámtetoválást festhetsz, amelynek mindenki a csodájára jár majd!

A csillámtetoválás az egyik legegyszerűbb testfestés, amelyet már egy 5 éves kisgyerek is könnyen el tud készíteni. Az alábbi videóból Te is megtanulhatod, hogyan kell festeni!

Mire lesz feltétlenül szükséged a csillámtetoválás elkészítéséhez?

  • csillámtetoválás ragasztó
  • csillámpor
  • csillámtetoválás mintasablon
  • kozmetikai ecset

Szerezd meg szettben az alapanyagokat, hiszen úgy olcsóbb >>

Csillámtetoválás készítése lépésről lépésre

 


1. Tisztítsd le a bőrfelületet ott, ahol festeni akarsz

A csillámtetoválás tartóssága nagyban múlik azon, hogy a bőr ahová festesz tiszta-e. A zsíros és szennyezett bőrön nehezebben ragad meg a ragasztó és könnyebben le is pereg. A tisztításhoz használhatsz Medaseptet, de természetesen a sima szappanos víz is jó.
Tisztítsd meg a bőrfelületet


2. Helyezd fel a mintasablont

A mintasablon 3 rétegből áll. A sablon felhelyezés előtt a hátsó, fehér színű papírt kell lehúznod. Miután felhelyezted a bőrre, húzd le a felső, átlátszó fóliát.

 


3. Kend fel a biztonságos csillámtetoválás ragasztót


  
A jelenlegi legerősebb csillámtetoválás ragasztó a BlueStar zselés csillámpor ragasztó, amellyel akár 2 hétig is tartós lesz a minta.
Kend fel vékonyan a bőrre a sablonon, a mintán belül. Ezután várj 1-3 percet amíg a ragasztó annyit szárad, hogy átlátszó lesz.
A BlueStar ragasztó vizes bázisú, bevizsgált és bőrbarát termék, nyugodtan használhatod érzékeny bőrű gyerekeken is.4. Távolítsd el a sablont

Távolítsd el a sablont
A festés előtt távolítsd el a sablont a bőrről. Előfordulhat, hogy a vékonyabb részeknél elszakad a sablon. Ilyenkor javítópálcával vagy egy apró csipesszel tudod a legyegyszerűbben leszedni a leszakadt darabot a bőrről.5. Vidd fel a csillámport a ragasztóba

Vidd fel a csillámport
Az ecsetet nyomd bele óvatosan a csillámporba, majd finom mozdulatokkal nyomkodd bele a ragasztóba. A felesleges csillámport a festés végén seprő ecsettel tudod eltávolítani a legkönnyebben.


Kezdj neki Te is, szerezz örömet a TyToo csillámtetoválás szettekkel!!!

Fess kozmetikai minőségű, biztonságos anyagokkal, szerezd meg valamelyik kedvezményes árú TyToo csillámtetoválás szettet, amelyekkel Te is egyszerűen és gazdaságosan készíthetsz csillámtetoválást!

A videón látható mintát a Hercegnős Csillámtetoválás Szettel készítettük, de más szettek közül is válogathatsz, a fiús szettektől az állatmintás szettekig!

Töltsd le Te is!
Megjelent: 2018-02-11 16:31

Hozzászólások a Hogyan készül a csillámtetoválás lépésről lépésre? [VIDEÓ] című bloghoz: