Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

TyToo csillámtetoválás a TV2-ben

A TV2 televízió Több, mint testőr műsorában voltunk és természetesen a csillámtetoválásról beszéltünk. Ha érdekel a felvétel akkor olvass tovább!

A műsorban Vincze Zoltán a TyToo vezetője bemutatta a csillámtetoválást. Szó esett arról, hogy …

1. Fontos a gyerekek készségfejlesztése
TV2 felvétel


A gyerekek készségeit csillámtetoválással is lehet fejleszteni, mivel használatuk közben a gyermek színérzéke, a kézügyessége és a koncentráló képessége is fejlődik. Mindemellett a gyerek nem tanulásként, hanem játékként nagy mosollyal fog alkotni.2. Most a csillámtetoválás a népszerű játék


Régebben főként az arcfestés volt elterjedt a gyerekek körében, ami az első fürdéssel lejött és nem tudnak egyedül elkészíteni maguknak. Most is nagyon szeretik az arcfestést. Viszont a csillámtetoválás akár 1-2 hétig fenn marad a bőrön, vízálló és egy kisebb gyermek is könnyedén elkészíthet magának, nem feltétlenül szükséges a szülők segítsége. Élmény a gyerekeknek, hogy egyedül alkothatnak.
3. Fontosak a minőségi alapanyagok


Mivel a csillámtetoválás  bőrre kerül, így nagyon fontos, hogy olyan anyagok legyenek benne, amelyek nem ártalmasak. Ezért kozmetikai anyagokból készült (mint a rúzs, a púder, stb.) csillámtetoválásokat találsz a webáruházban, hogy a legérzékenyebb bőrűek is nyugodt szívvel kiélhessék a kreativitásuk.

A videóban a gyerekek bemutatták a csillámtetoválást, mire való és hogyan használható.

Tudj meg még többet a fenti pontokról,
nézd meg videóban a TV2 felvételt:Hamarosan újra felbukkanunk a TV2-ben egy másik témakörben. Figyeld a Több, mint testőr műsort, hogy élőben megnézhesd.
 

Megjelent: 2018-02-11 16:31

Hozzászólások a TyToo csillámtetoválás a TV2-ben című bloghoz: