Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Ismerd meg a 45 ÚJ sablon szettünket!

A sabloncsomagok azért praktikusak, mert egyszerre több mintát is tartalmaznak, így nem kell sok időt töltened a kedvencek összeválogatásával. Most még több csomagot készítettünk el Neked, hogy megkönnyítsük a dolgod. Bemutatom az új sablon szetteket!3-féle kiszerelésből választhatsz


A 3, 4, 20 és 30-as csomagok mellett 5,6 és 15 db-os kiszereléseket is választhatsz most már a kínálatból. az 5 és 6 db-os csomagok arra is jók, ha először próbálod ki a csillámtetoválást, de arra is, ha többféle csomagot is választanál, így akár egy nagyobb szett árából kétféle kisebb összeállítást kaphatsz.

Ha pedig több sablonra vágysz, a nagyobb csomagok is jó választás lesz számodra a kedvező szett ár miatt!

Tematikus variációk aszerint, kinek szánod

Mivel a csillámtetoválás kortalan és nemtől független szórakozás, bárkinek örömet szerezhetsz vele. Ha egy kislányt lepnél meg vele, akkor többféle kislányos, lányos, virágos, hercegnős, és állatos csomag között böngészhetsz.

A fiúk is szeretik őket, így nekik is több, mint 10-féle fiús szett közül csemegézhetsz (dinós, oroszlános, járműves, pókos, hüllős, sárkányos, vegyes stb.)

Vannak olyan összeállítások is, amiben lányoknak és fiúknak való minták vegyesen vannak, és az állatos szetteket is választhatod mindkét nem számára.

A felnőttek sem maradnak csillámtetoválás nélkül, mert most már 6 női mintás csomag is felkerült a webáruházba az ékszermintás szettek mellé.
Egységes, igényes csomagolás


Az új sablonszetteket elsősorban csomagolásukról ismered fel, melyek az átlátszó fóliának hála, azonnal látod, mi van benne. Hátoldalán is megtalálod a sablonok sziluettjét, így azonnal látod, milyen mintákat készíthetsz el belőlük, és egy árbra segít a 3 lépéses sablonfelhelyezésben azoknak, akik még először készítenek csilámtetoválást öntapadós sablonokkal.

Találd meg a megfelelő sabloncsomagot, amivel elkészítheted a legszuperebb csillámtetoválást! >>

Megjelent: 2019-11-18 23:18

Hozzászólások a Ismerd meg a 45 ÚJ sablon szettünket! című bloghoz: