Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Milyen termékeket kínálunk felnőtteknek?

Igaz, hogy a legtöbb termékünket a gyerekek használják, mert jobban szeretik dekorálni magukat különféle mintákkal. De ha szétnézel a kínálatban, láthatod, hogy vannak köztük olyanok is, melyek kifejezetten a felnőtt korosztály számára készültek. Ezeket gyűjtöttem most össze Neked!


NŐI CSILLÁMTETOVÁLÁSElkészítettük az első olyan csillámtetoválás szettet, amit egyenesen a nőknek ajánlunk. Mikor a tervezési szakaszban állt a projekt, egy Facebookos szavazást indítottuk, hogy kiderüljön, milyen színekre vágynak a vásárlók, amivel szívesen kifestenének egy női mintát, így a nyertes színeket találod meg a csomagban is.

Ráadásul a 10 sablon is a legfrissebb minták közül való, melyeket grafikus kéz rajzolt meg ennyire részletesen, hogy minél esztétikusabban mutassanak majd rajtad. Ha eddig még nem készítettél ilyesmit, a használati útmutató nagy segítségedre lesz, amiben részletesen leírtunk mindent, amivel tökéletes csillámtetoválást festhetsz meg! A szettet és a többi információt itt találod róla >>ARANYTETOVÁLÁSA 2015-ös évben mutatkozott be nálunk először az aranytetoválás, ami sok hölgy tetszését elnyerte, és a szerelem azóta is tart. Idén nyáron is rendszeresen megjelent a fesztiválozókon, és a strandoló lányokon. Ez a tetoválásforma egyébként nemcsak idényhez kötött, mert a nyári szezonon kívül különleges alkalmakkor is fel tudod használni pl. egy szép ruhához.

Mivel egy íven több mintát is találsz, egyenként is használhatod, de össze is tudod kombinálni őket, ahogy csak megálmodod! Annyira könnyen elkészítheted, mint egy rágómatricát, de sokkal igényesebben fog mutatni, és akár 1 hétig is a bőröd ékszere marad, ha jól vigyázol rá :) Nézd meg, milyen sok minta közül választhatsz >>HENNA TETOVÁLÁSAz egyik legősibb testfestés módszer a hennatetoválás, ami a legnagyobb alkotói szabadságot adja meg Neked. Tudsz sablon segítségével is festeni, és ha kézügyességed is van hozzá, akkor saját elképzeléseidet is megvalósíthatod. Azért szerethető, mert a legegyszerűbben elkészített minta is nagyon mutatós vele!

Az igazi tetováláshoz hasonló (kivéve hogy ez fájdalommentes, és természetes anyagokat használsz hozzá), de csak a bőr felső hámrétegeit festi meg, ezért a bőr megújulásával párhuzamosan kopik le. Ez kb. 3-4 hetet jelent, amikor végleg eltűnik. Sok segítséget is kapsz tőlünk a paszta helyes kikeverésén át az anyagok tárolásáig, ha szívesen belefognál a hennafestésbe! >>FEHÉR HENNAA 2016-os év újonca a fehér henna (vagy csipketetoválás), ami gyakorlatilag az aranytetoválás követe. Elkészítési metódusa ugyanaz (leszeded a fóliát róla és víz segítségével átáztatod a papírt, hogy a minta rákerüljön a bőrfelületre), de mégis van egy kis eltérés köztük.

Felülete nem csillog metálosan, mint az aranytetoválásnak, hanem matt fehér hatást kelt. Emiatt esküvőkre is elkészítik a sima festékes megoldás mellett. A festékkel készült fehér henna lassabban szárad, és jobban kell rá vigyázni, a matricák viszont azonnal ott vannak a bőrön, és a minta vékony felülete miatt elmosódni sem képes. Víz és izzadásállóak (ami egy ilyen stresszes alkalomkor valljuk be áldás), vagyis bírja viszonylag sokáig (legfeljebb 1 hét, mint az aranytetkónál). Azt hiszem, megbizonyosodhattál róla, hogy az ideiglenes tetoválások nem csak gyerekeknek készülnek, és ezek után talán Te is bátran neki állsz majd elkészíteni a saját, felnőtt mintádat!

Megjelent: 2019-11-17 08:49

Hozzászólások a Milyen termékeket kínálunk felnőtteknek? című bloghoz: