Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

TyToo Dreamy Csillámtetoválás szett

15 db heteken át tartó ragyogó csillámtetoválást készíthetsz kislányoknak, egyszerűen. A szettben mindent megtalálsz a tetkók elkészítéséhez. Részletek


Szett ár: 4 290 Ft

db

Házhozszállítás: akár Csütörtökre (2024-04-25)
16 000 Ft felett ingyenes szállítás

100% pénzvisszafizetési garancia 6 hónapig

100% pénzvisszafizetési garancia

TyToo Dreamy Csillámtetoválás szett

Kifejezetten 3-12 éves kislányoknak terveztük a szettet, amelyben virágos és pillangós mintákkal találkozhatsz.
A TyToo csillámtetoválást a gyermekek is biztonságosan használhatják, ugyanis kozmetikai minőségű anyagokat tartalmaz, ami megfelel az EU szabályoknak.
Alkalmazása egyszerű, akár egy 6 éves kisgyermek is el tudja magának készíteni a saját csillámtetkóját. Ráadásul az alkotás közben még a készségeit is fejlesztheti.

A szett tele van virágos, pillangós sablonokkal, melyek kifejezetten gyermeked pici karjára lettek tervezve. Így akár saját magának is könnyedén elkészítheti az apró szikrázó tetkóit, de közösen szórakozva még jobb móka lehet számára!

 

Biztonságos Készségfejlesztő Tartós Egyedi

 Biztonságos

 Készségfejlesztő

 Tartós

 Egyedi

A termékek kozmetikai rendeletnek megfelelő anyagokból készültek, ezért biztonságosan használhatják gyerekek is. A csillámtetkózás szórakoztató és hasznos. Négy különböző készséget fejleszt, amelyeknek az iskolában is hasznát fogják venni a gyerekek. Vízállóak és akár 8-18 napig is a bőrön maradnak, így hosszú ideig élvezhetik a gyerekek a megfestett tetkókat. Az egyedi, grafikussal tervezett mintáknak köszönhetően a sablonok részletgazdagok és páratlanok.

 

Nézd meg, hogy mit találsz a

Dreamy csillámtetoválás szettben

Hogyan fejleszti játékosan a gyerekek készségeit a csillámtetoválás?

Koncentrálóképesség

Koncentrálóképesség


A csillámtetoválás készítés leköti a gyerekek figyelmét. A sablon leválasztása, felhelyezése, a ragasztózás és a festés is mind figyelmet igényel. Ez fejleszti a gyermekek koncentrálóképességét, aminek később a tanulás során nagy hasznát fogják venni.

Esztétikai érzék


A rengeteg minta és csillámpor szinte korlátlan lehetőséget ad a gyerekeknek a csillámfestéshez. Megtanulják, hogyan helyezzék fel szépen a csillámtetoválás sablont és azt hogyan fessék ki olyan színekkel, amelyek illenek egymáshoz. Mindez a gyermekek esztétikai érzékét és kreativitását is fejleszti.

Esztétikai érzék
Finommotorikus mozgás

Finommotorikus mozgás


A minta ragasztóval való bekenése és a csillámporos ecset használata is apró, kifinomult mozdulatokat igényel. Ez a gyermekek finommotorikus mozgását és ügyességét fejleszti.

Színfelismerés


A sokféle csillámpor közül a megfelelő kiválasztásával és festésével a gyerekek játékosan tanulják meg a színeket.

Színfelismerés

 

Minden fontos hozzávalót megtalálsz a dobozban, ami csak egy csillámtetoválás elkészítéséhez szükséges

A TyToo Dreamy csillámtetoválás szett tartalma:

  • 15 db sablon
  • 1 db BlueStar ragasztó zselé
  • 2 db kozmetikai csillámpor
  • 1db ecset
  • 1db használati útmutató

TyToo Dreamy Csillámtetoválás szett tartalma

 

Sablonok

Minden egyes sablon íve, a minták részeinek vastagsága és a formák kialakítása mind-mind aprólékos és gondos munkát igényel. A TyToonál a sablonok különös odafigyeléssel lettek megtervezve, ezért szépek, felismerhetőek és könnyen használhatóak.

A sablonok különlegessége, hogy a formák úgy lettek kialakítva, hogy a csillámporok tökéletesen a mintára férjenek. Nagyon vékony sávok esetében ugyanis a csillámporok nem egyenletesen tudják befedni a mintát, emiatt pedig a vonalak szélei hiányosak lehetnek.

 

Ragasztó

A sűrű, speciális, zselés BlueStar ragasztó vízálló és rendkívül tartós. Ez garantálja az elkészült minta tartósságát és a gyerekek hosszantartó örömét.
A TyToo BlueStar ragasztó esetében akár 8-18 napig is a bőrön maradhat a csillámtetoválás.

Gyengébb minőségű, vizesebb vagy hígabb állagú ragasztókba kevésbé tud beleragadni a csillámpor, így nem marad fent sokáig a bőrön. Akár 1-2 nap alatt kipotyognak a csillámok a csillámtetoválásból és lekopik a minta.

Hogyan tudsz a legtöbb mintát megfesteni egy üveg ragasztóval?

A ragasztó levegő hatására gyorsan szárad, ezért:

  • Használat során (mikor bekened a sablonod vagy szabad kézzel festesz), igyekezz a lehető legkevesebb ideig nyitva hagyni a ragasztós üveget. A levegő hatására, csomósodni kezd az üvegben ragasztó. Amennyiben nem figyelsz rá és minél tovább éri levegő, annál több csomó lesz benne és így használhatatlanná válik.
  • Használat után töröld meg az üveg száját vizes ruhával vagy szalvétával. Ha megszáradt rajta egy kis ragasztó alkoholos vagy babaolajos kendővel tisztítsd le, így legközelebb akadálymentesen ki tudod nyitni az üveget.
  • Tűző napra ne tedd ki!
  • Ha egy kicsit sűrűsödik (de nem válik nagyon csomóssá) 1-2 csepp vizet (de többet ne) adagolj hozzá, amivel újra festhető állapotba kerül.
  • Szobahőmérsékleten, száraz helyen tárold. A ragasztó hűvös helyen tárolva gumiszerűvé válhat, emiatt használhatatlan lesz.

 

Csillámpor

A szettben található csillámporok mindegyike kozmetikai minőségű csillámpor. Ezért biztonságosan használhatóak a bőrön heteken át is.

Olcsó, dekorációs célra árult csillámporokat tilos bőrön használni, mert irritálhatja azt és allergiás reakciót válthat ki.

A csillámtetováláshoz a legjobb csillám a kozmetikai csillámpor. Ahhoz, hogy ne akadjanak bele semmibe, ne sértsék fel a bőrt vagy könnyedén megtapadjanak a csillámtetoválás ragasztóban hatszögletű, finom csillámporokra van szükség.

A dobozban található csillámporok fedőképessége 90-100% között van, így a lehető legszebb és leglátványosabb csillámtetoválásokat készítheted el velük.
Ez azért fontos, mert minél kisebb ez az érték, annál áttetszőbbek a csillámporok, így a kifestett minta fakó és halvány lesz.

Csillámpor Minden TyToo csillámpor 0,8 mikromilliméter nagyságú. Ez a méret ideális, mert az ettől kisebb csillámok alig csillognak, a nagyobbak viszont könnyebben kipotyognak a ragasztóból.
Tehát minél apróbb egy csillám, annál kevésbé csillog, hiszen a fény kisebb felületen tud rajta megcsillanni. A nagyobbak esetében a minta szélére eső csillámok kisebb felületen ragadnak bele a ragasztóba, emiatt hamarabb kipotyoghatnak a mintából.

 

Egy tégely csillámpor kb. 24 mintára elég. Tehát a szettben lévő 2 db csillámpor akár 50 sablon kifestéséhez is elegendő lehet. Természetesen ez függ a minták nagyságától és a csillámpor használatától is.

 

Ecset

Az ecset szörének formája kifejezetten csillámtetoválások készítéséhez lett kitalálva. Az enyhén félkörívben kialakított sörte részbe rengeteg csillámport képes felvenni, így egyszerre nagyobb felületet is csillámossá tudsz festeni vele. Ugyanakkor a vége hegyes az apró részletek csillámozása miatt.

A leseprő ecsettel egyszerűen tudod eltávolítani a bőrön maradt felesleges csillámport az elkészült mintáról.

Kozmetikai, puha szőrű az ecset, ennek köszönhetően nem irritálja a bőrt.

Csillámtetoválás ecset

 

Ragasztós lett a csillámtetoválás ecseted?

Ahhoz, hogy megelőzd fontos, hogy mindig csak megszáradt ragasztóra vidd fel a csillámport, tehát amikor a ragasztó átlátszóvá válik a bőrön (1-3 perc). Így elkerülheted, hogy az ecsedet is ragasztós legyen. Amennyiben viszont már bekövetkezett a baj a következőképpen tudod orvosolni: alkohollal vagy babaolajjal fújd le, majd egy száraz papírtörlővel törölgesd át.

 

A csillámtetoválás elkészítése pofonegyszerű

 

1. lépés 2. lépés 3. lépés

1. lépés

Tisztítsd meg a bőrfelületet, ahova festeni szeretnél!

A csillámtetoválás tartóssága függ attól, hogy tiszta felületre festünk-e. Zsíros, szennyezett (pl. naptejes, olajos, izzadt) bőrfelületen nehezebben ragad meg a ragasztó, e-miatt pedig a minta hamar lekopik.

2. lépés

Helyezd fel a sablont! A sablont minden esetben olyan helyre helyezd fel, ahol nincs

mozgása a bőrnek. Csuklóra, karhajlathoz ne tedd! Arcra tartóssága miatt nem érdemes csillámtetoválni.

3. lépés

Kend fel a csillámtetoválás ragasztót!

Vidd fel a mintára vékonyan a csillámtetoválás ragasztót és várj 1-3 percet. Ennyi idő kell, amíg a ragasztó átlátszóvá és ezáltal festhetővé válik.

4. lépés 5. lépés 6. lépés

4. lépés

Távolítsd el a sablont!

Festés előtt távolítsd el a sablont a bőrről. Ha a mintát rajta hagyod a bőrön míg megfested a tetoválást, akkor a lehúzás során nyúlni kezd a megszáradt ragasztó, ezáltal pedig a csillámtetoválásod széle hiányos lesz.

5. lépés

Vidd fel a csillámport!

Az ecset hegyére vegyél fel egy kevés csillámport és apró, finom mozdulatokkal nyomkodd bele a ragasztóba. TIPP: függőleges felületnél, mint pl. a kar vagy a lapocka, a minta kifestése során mindig lentről felfelé haladj, így a lehulló csillámpor nem fog beleragadni a festetlen ragasztóba.

6. lépés

Seperd le a felesleges csillámport!

A csillámtetoválás elkészítését követően a bőrön maradt, felesleges csillámport seperd le.

  
Hogyan lehet eltávolítani a csillámtetoválást?

A megszáradt csillámtetoválás ragasztót a babaolaj vagy az alkohol oldja fel a legjobban. Ha még viszonylag friss a tetoválás, nehezebben távolítható el, hiszen elég tartós a ragasztó. Erre jó megoldás, ha előtte kicsit megáztatod a bőrt, így könnyebben tudod óvatosan ledörzsölni a mintát. Ilyen esetekben a bőrpír normális, és kis idő után elmúlik.


Miért éri meg nálunk vásárolni?

creation-joy-icon

Alkotás, öröm

Otthon is elkészíthető, gyerek- és partykedvenc termékek

safe-icon

Biztonságos

Kozmetikai minőségű termékek, amelyek allergénmentes anyagokból készültek.

warrantee-icon

100% Garancia

Minden szettünkre fél évig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk

free-shipping-icon

Ingyen szállítás

16.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyen kiszállítás Magyarországon


Vásárlóink mondták

Teljesült a lányom álma, karácsonyra megkapta a csillámtetováló kèszletet.

Timku Tiborné

"Nagy az öröm, azóta mindenki csillog, ahogy Sárám szeme!"

Nikolett

"A legtutibb karácsonyi ajándékom!!!!!"

Aténa

Tőletek kaptuk

Imádjuk a munkáitokat


Hasonló termékek


Gyakori kérdések

F
Mikor kapom meg a terméket?

Gyártóként mindent raktárról szállítunk, így a rendelésed szinte azonnal előkészítjük a futárnak. Futárral 1 munkanap alatt nálad lesz a csomagod, ha előző nap délig leadod a rendelésed.

F
Hogyan fizethetek?

Jelenleg átutalással vagy utánvéttel tudsz fizetni.

F
Mennyibe kerül a kiszállítás?

Amennyiben 16 000 Ft felett rendelsz, a kiszállítás Magyarország egész területére INGYENES!
Függetlenül, hogy utánvétes, vagy átutalásos fizetést választottál.

  • GLS futár utalással: 1890 Ft, Utánvéttel: 2090 Ft, Csomagpontra: 1490 Ft
  • Posta utalással: 1890 Ft, Utánvéttel: 2090 Ft, Csomagpontra: 1490 Ft

F
Biztonságos a termékek használata?

Minden termék biztonságos, allergénmentes anyagokból készült. A termékeket egy független vegyész is bevizsgálta és dokumentumokkal igazolta. Érzékeny bőr esetén azonban érdemes első alkalommal allergiapróbát készíteni.

F
Egyéb kérdésed van?

Keress minket bátran az elérhetőségeinken: E-mail: info@tytoo.hu Telefon (H-P 8-16.30) +36 20 258 3121