Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Disney Hercegnők - Egy csillámtetoválás szett, amit minden kislány szeret [Szett Bemutató]

Végre kislányod is megfestheti a kedvenc Disney hercegnőjét csillámtetoválásban, a mesevilág színeiben. De milyen hercegnők vannak a szettben? A blogban megtudhatod. :)

A Disney hercegnőket minden kislány szereti, mivel bátrak, elszántak, kedvesek és gyönyörű ruhákat viselnek.

Van egy jó hírem számodra, gyermeked a kedvenc hercegnőit csillámtetkóban is elkészítheti. 6 gyönyörűséges hercegnővel, ahol ő választhatja ki milyen színű legyen a hercegnők hajszíne vagy a ruhája. Kattints a videóra és nézd meg mit adhatsz gyermekednek a szettel.

Kukkants bele a Disney Hercegnők szettbe:


Ha olvasni szeretsz jobban:


Milyen sablonok vannnak a szettben?

2x6 db varázslatosan gyönyörű és népszerű Disney Hercegnőt talál kislányod a szettben, amit kedve szerint kiszínezheti a csodaszép ruhájukat és a hajukat.

Minden hercegnőből 2 db sablon került a dobozba. Egy közeli és egy teljes alakos minta. Így az igazán kedvelt hercegnőket, kislányod kétszer festheti meg. :)

Ezek a hercegnők vannak a csillámtetoválás szettben: Hamupipőke, Csipkerózsika, Belle, Jázmin, Ariel és Aranyhaj. Összesen 12 db sablont van a dobozban.
Milyen csillámpor került a szettbe?

A Disney mesevilág színei alapján válogattuk össze a csillámporokat. A legtöbb hercegnő ruhája rózsaszín vagy kék, így került bele Babarózsaszín és Azúrkék szín (a nagyon profi csillámtetkósok kékkel a hercegnők szemeit is kifesthetik ). A harmadik szín pedig az Pezsgő, amivel gyermeked a királylányok haját színezheti ki.
Milyen csillámtetoválás ragasztó van a dobozban?

A legerősebb TyToo BlueStar csillámtetoválás ragasztó van a dobozban, hogy gyermeked, akár 14 napig csodálja a kedvenc hercegnős tetkóit.

Ez a ragasztó bármely bőrre tökéletes választás, mivel nem csak tartósságban a legerősebb, hanem gyengédségben is. Azaz nem irritálja az érzékenybőrűeket és az egészen picik bőrét sem.
Ecsettel egyszerűen megfestheted a csillámtetkókat

Minden csillámtetoválás szettben találsz egy puhaszőrű ecsetet, amellyel egyszerűen felviheti gyermeked a csillámport a ragasztóba és mellette nem lesz sem ragasztós, sem csillámporos a kis keze.Használati utasítás

Amelyben megtalálod azokat az apró trükköket és tippeket, amellyel gyermeked csillámtetoválása tartós lesz (akár 2 hétig is). Mintában és színekben pedig káprázatos, mintha profi testfestő készítette volna.Vidd el gyermekednek a csodaszép hercegnős mesevilágot
a Disney Hercegnők Csillámtetoválás szettel >>

Megjelent: 2019-12-06 00:17

Hozzászólások a Disney Hercegnők - Egy csillámtetoválás szett, amit minden kislány szeret [Szett Bemutató] című bloghoz: