Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Készíttess Egyedi Csillámtetoválás Sablont

Te kitalálod, mi legyártjuk Neked!

Kutyás rendezvényre készültek a vizsla tetkó sablonok.

Legyen szó a hivatalos céges arculati elemekről, logókról, emblémákról vagy éppen a fantáziád egy remek szüleményéről. Küld el és mi elkészítjük a kívánt csillámtetoválás sablont belőle. 

 • Meghívást kaptál egy céges rendezvényre, ahol a munkatársak egységesen a cég logóját vagy jelképét szeretnék viselni?
 • Vagy a gyermeked szülinapi partijára hívott többi gyermek számára egyedi csillámtetoválást készíteni, amelyet akár a gyerekekkel közösen is elkészíthettek?
 • Netán olyan mintát szeretnél, amelyet nem találtál meg a TyToo sablonok között?

Az egyedi mintasablon rendeléssel ez többé már nem lehet akadály! Legyen szó bármilyen grafikáról, elkészítjük a kért mintasablont! 

Hogyan tervezzük a sablonokat? 

A TyToo oldalon található valamennyi sablon íróasztal mellett születik, kézzel megrajzolt minták alapján. Ezt követően, számítógép segítségével olyan grafika készül belőlük, amely alapján le tudjuk gyártani a mintasablonokat.

Milyen sablonokra számíthatsz?

Az  általad megálmodott és megtervezett sablonok mindegyike   a tőlünk már jól megszokott sablonokhoz hasonlóan tökéletesen megtervezett és legyártott  háromrétegű sablon lesz.

 1. felső átlátszó réteg  nem csak védi a sablont, a minták felragasztásánál  összetartja a mintát, így könnyebb őket használni.
 2. mintasablon középen, a két réteg között  helyezkedik el.
 3. Fehér papír a legalsó réteg, amin a minták vannak. Ez a hordozó réteg.

Hol tudod használni a saját sablonjaidat? 

Az általad megálmodott mintasablonok felhasználási területének csak a képzeleted szab határt. Számos helyen, formában és méretben is tudod őket variálni, kombinálni, használni.

Használhatod:

 • Csillám tetoválások elkészítéséhez;
 • Henna testfestésekhez;
 • Airbrush tetoválások megalkotásához;
 • Arcfestéshez
 • Egyéb más testfestéshez.


A testfestésen és testdekorációk készítésén felül az egyedi mintasablonokat fel tudod használni még:

 • Pólófestéshez;
 • Ablakdekorációnak;
 • Egyéb dísz- és használati tárgyak dekorálásához is. 

Milyen grafikából, milyen sablonokra számíthatsz? 

Hogy igazán jó sablonokat készítsünk, több dolgot is figyelembe kell venni. A sablon részletességét, színét, nagyságát a minta felhasználási helyét. Ezeket figyelembe véve fogjuk neked legyártani az egyedi sablonokat. Az alábbiakban, pár, már elkészített egyedi sablont  mutatok meg, amin látod milyen képből milyen sablon készült el.


Mire is gondolunk elsősorban? Íme, néhány kiragadott példa korábbi munkáinkból:

Sablon fotóról. Kangoo cipő:  

A cég egy kangoo cipőről készült fotót küldött el. A sablon megtervezésén felül, színezési ötletet is kértek a minta kifestéséhez. A fotó ellenére nagyon jó sablont lehetett tervezni a grafikából. 

Sablon logóból. Gyerekek egészsége program logója:

Egy rendezvényre készült a logó. Azzal a logóval a legegyszerűbb a munka, ami már önmagában hasonlít a csillámtetoválás sablonokra. Tehát jól kivehetőek a körvonalak, az üres részek, amit ki kell vágni és eléggé elkülönülnek ezek a részek (nincsenek túl közel egymáshoz).

Sablon képről.

Mielőtt elkezdjük tervezni a sablonokat. Telefonon pontosan  megbeszéljük mire is szeretnéd használni a mintákat, milyen darabszámra van szükséged.   Ezek alapján tudunk neked segíteni, hogy könnyen és  jól használható sablonokat kaphass.

Természetesen van lehetőség a részletgazdag sablonok elkészítésére is, de akkor a minták méretét annál nagyobbra kell elkészíteni. Hiszen minél nagyobb a mintasablon mérete, annál részletesebben lehet az egyedi sablonokat megtervezni. 

Egyedi sablonok árai 

Az egyedi sablon készítése, két fő részből tevődik össze.  

1. Tervezési 
2. Gyártási kötség.


1. Sablon tervezési költségek

Ez egy  egyszeri költség,  ami minden egyedi sablon tervezésénél  csak egy alkalommal kell kifizetni.  
Egy mintasablon megtervezése 15.000 Ft-től 30.000 Ft-ig terjedhet. 
(A legtöbb minta 15.000 - 20.000 Ft között van.)

A sablon nagysága nem befolyásolja az árat.  A tervezés után bármekkora méretben le tudjuk gyártani a sablont.

Pontos  árat a sablon megtervezése előtt tudunk mondani Neked,  hiszen előbb látnunk kell az elképzelésed, a terved a leendő mintasablonodról.


2. Sablongyártási költségek

A tervezés elkészülte után a  gyártás költsége  már elenyésző. A mintasablonok árai  az oldalon található mintákhoz hasonlóan méretüktől függően az alábbiak szerint változnak: 

 • 5x5 cm = 100 Ft /db
 • 5x8 cm = 120 Ft /db
 • 5x10 cm = 180 Ft /db
 • 5x15 cm = 240 Ft /db
 • 5x20 cm = 350 Ft /db
 • 8x8 cm = 200 Ft /db
 • 8x10 cm = 240 Ft /db
 • 10x10 cm = 300 Ft /db
 • 10x15 cm = 350 Ft /db

Fontos!

Minimum rendelés darabszám: 100 db.Ha szükséges, lehetőség van más méretű sablonok gyártására is. Ha egyedi méretű sablont szeretnél, az egyedi ajánlatkérés alapján, megegyezés szerint állapítjuk meg az árat. 

Ha nem vagy igazán biztos az ideális méretben, számíthatsz segítségünkre! Javaslatokat fogunk adni az általad megtervezett mintasablonok méretére, amely segítségével olcsóbban ám mégis a legszebb mintákat tudod elkészítetni.

Sablon nagysága

Lehetőséged van a kívánt sablonodat akár több méretben is megrendelni. A több, különböző méret rendelésekor Neked semmilyen plusz költséggel nem kell számolnod!


Sablon tervezés és gyártás határideje

A sablonok elkészülése a gondolattól a kézzel fogható címedre szállított mintasablonokig  1-3 hét lehet.  Ez függ a  tervezés,  egyeztetés valamint a  sablon bonyolultságától és darabszámától is!


Sablonok után gyártása

Egy már korábban megtervezett mintasablonnál, már csak a gyártási költséget kell fizetned a tervezés költségével már nem kell újra számolnod!

Az után gyártott sablonoknál a gyártási idő is rövidebb, maximum 1 hét alatt otthonodban tudhatod az újabb adag mintasablonjaidat.


Fontos! 

Az egyedileg megtervezett mintasablonok nem kerülnek fel a webáruházba a sablonok közé. A sablonokat csak neked gyártjuk le és csak neked küldjük el. Viszont, ha szeretnéd, feltehetjük a webáruházba is és a későbbiekben onnan is elérhető lesz, de ez egyéni megbeszélés alapján zajlik.Mire van szükségünk Tőled a mintasablon elkészítéséhez?

Az első és legfontosabb, hogy  egy jó minőségű képet juttass el hozzánk arról a grafikáról, céges arculati elemről, logóról, mintáról, amelyet szeretnél legyártatni.

Mindezt hogy teheted meg?  Az alábbi űrlapon küld el a grafikát és az elérhetőségedet,  és miután megkaptuk pár napon belül válaszolunk megkeresésedre, s a legoptimálisabb ajánlatot nyújtjuk a kívánt mintasablonod elkészítéséhez!


Mi történik, ha kérsz tőlünk egy árajánlatot mintasablon tervezésre és gyártásra?

Az ajánlatkérődben  megadott elérhetőségeid egyikén   (leginkább telefonon)  felvesszük Veled a kapcsolatot   és az elküldött grafika alapján  megbeszéljük a kívánt sablonnal kapcsolatos tudnivalókat, javaslatokat.

Ekkor tudjuk megmondani neked az ideális méretet, amellyel a legjobb áron és a legjobb minőségben tudod a megtervezett mintasablonod elkészíttetni. Ugyanekkor tudjuk megmondani a tervezés és kivitelezés határidejét is.

Mielőtt azonban a megtervezett mintasablont kés alá küldjük (legyártjuk), még egy egyeztetést kérünk Tőled.  E-mail címedre elküldjük a végleges mintasablont, amelyet ha jóváhagysz, azonnal el tudjuk kezdeni a gyártását.


Fordulj hozzánk bizalommal!

Amennyiben a tervezésben, kivitelezésben kérdésed vagy kérésed merülne fel az egyedi sablonodat illetően, keress bátran, örömmel segítük mindenben!


Bozsódi Tünde
partner@tytoo.hu
Tel.:+ 36 (20) 290 3219

Árajánlat kérése egyedi sablon gyártásra és tervezésre 

Fontos, hogy az itt elküldött  árajánlat semmilyen kötelezettséggel nem jár  és bármikor visszamondható e-mailben, de akár telefonon is.

Kérünk,  az alábbi űrlapon küldd el nekünk azt a grafikát vagy tervet digitális formátumban.   Az adataidat pontosan add meg, hogy zökkenőmentesen fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot ajánlatodra válaszolva. 

Árajánlat kérő űrlap