Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Megrendeléssel és szállítással kapcsolatos gyakori kérdések

Mennyi a szállítási határidő?

A szállítási határidő maximum 5 munkanap, ez a legtöbb esetben csak 2-3 munkanap. Banki átutalásnál, a bankszámlánkra megérkezett pénz idejétől értendő a szállítási határidő!

Ki hozza a csomagot ?

  • Megrendelésed Foxpost futárszolgálat az általad kiválasztott csomagautomatába szállítja a csomagod.
  • A GLS futárszolgálat  házhoz szállítja vagy az általad kiválasztott CsomagPontba.

Hogyan választhatom ki a hozzám legközelebb eső PostaPontot?

  • Szállítási mód kiválasztásakor, ha a Foxpostot választod megjelenik az Átvétetl Pont lehetőség. Ahol kiválaszthatod a hozzád legközelebb eső átvevő helyet.

  • Ha CsomagPontra történő kézbesítést választod, akkor ugyanúgy megjelenik egy kis ablak, ahová a település beírása után megjelenik az adott helyen található összes CsomagPont listája.
Tipp a kereséshez:
A keresés egyszerűbb lehet, ha elkezded begépelni a város nevét vagy az irányítószámot. Így rögtön felajánlja azokat a lehetőségeket, amit a városodban választhatsz.

Mennyi a szállítási díj?

  • A Foxpost futárszolgálat díja:

Banki átutalás és utánvét között választhatsz: 

  • Banki átutalás:  Megadott számlaszámra, előre fizetheted be az összeget. Csomagautomatákba szállít, melynek díja 690 Ft. Fontos: Akkor postázzuk a megrendelésed, amikor a vételár és a szállítási költség a bankszámlánkra megérkezett!

  • Utánvét: A megrendelésedet a legközelebbi csomagfeladási napon átadjuk a futárnak, amit a Foxpost terminálban, bankkártyával kell kifizetned a csomag átvételekor. A szállítási költség 890 Ft.

  • GLS  futárszolgálat kiszállítási díjai:

Banki átutalás és utánvét között választhatsz:

  • Banki átutalás: Megadott számlaszámra, előre fizetheted be az összeget. Így a szállítási költség minden esetben 990 Ft. Fontos: Akkor postázzuk a megrendelésed, amikor a vételár és a szállítási költség a bankszámlánkra megérkezett!

  • Utánvét: A megrendelésedet a legközelebbi csomagfeladási napon átadjuk a futárnak, amit a futárnak kell kifizetned a csomag átvételekor. A szállítási költség 1 290 Ft. 

Ha a rendelésed értéke eléri a 8 000 Ft-ot, akkor a szállítási díjak 50%-kal csökkennek!
Amennyiben 12 000 Ft felett rendelsz
, a kiszállítás Magyarország egész területére INGYENES! Függetlenül, hogy utánvétes, vagy átutalásos fizetést választottál.

Hogyan rendelhetek külföldre?

Külföldre Európán belül bárhová szállítunk. A webáruházban kiválaszthatod, melyik országba szeretnél rendelni. Itt a szállítási díj minden esetben 4 500 Ft. Külföldi rendelés esetén csak előre, banki átutalással tudsz fizetni! Európán kívüli országokba nem szállítunk csomagokat!

Van-e mindenből raktáron?

A Webáruházban megjelenő termékeink közül mindenből van raktárkészleten. Amennyiben valamelyik termék nem elérhető, a termék adatlapján jelzi a webáruház.

Milyen garanciát kapok a vásárolt termékekre?

Minden általunk kínált és tőlünk vásárolt termékre fél év 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Neked csak vissza kell küldened részünkre a terméket, és mi szó nélkül visszafizetjük a teljes vételárat! Ezáltal teljes biztonsággal kipróbálhatod, sőt használhatod a termékeinket, bármiféle kockázatvállalás nélkül. Azért adunk ekkora garanciát, mert tudjuk, hogy a termékeink jók! Hisszük, hogy Neked is nagy hasznodra válnak. Az eddigi tapasztalatok, és a vásárlóink elégedettsége hamar meggyőzött bennünket is.

Miért jobb, ha az interneten keresztül itt rendelem meg a termékeket, mintha boltban venném meg?

Az oldalon minden készlethez, olyan egyedi (csak digitálisan használható) szolgáltatások járnak, amit a hagyományos kereskedelemben nem kaphatsz meg. Az oldalon olyan plusz információkat és segédanyagokat kapsz, amit speciálisan ehhez az oldalhoz és ezekhez a csillámtetováló szettekhez fejlesztettünk ki. 12 000 Ft felett INGYENES kiszállítás Magyarország egész területére! Így gyakorlatilag házhoz viszik a terméket és semmilyen plusz költséget nem kell fizetned. Ezekkel a lehetőségekkel árban és szolgáltatásban is garantáltan a legteljesebb kiszolgálást tudjuk nyújtani Neked.

Kun Melinda

Nem találod a választ a kérdésedre?
Keresd Vevőszolgálatunkat, örömmel segítünk! :)

TyToo Body Art Kft.
  4025 Debrecen, Nyugati utca 5-7.
  + 36 (20) 253-18-38 (Hívásodat minden munkanapon 8-16:30 között fogadjuk)
  info@tytoo.hu (vagy írd meg kérdésed az e-mail címünkre)