Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Megrendeléssel és szállítással kapcsolatos gyakori kérdések

Mennyi a szállítási határidő?

A szállítási határidő maximum 5 munkanap (CsomagPont vagy PostaPont esetén), viszont a legtöbb esetben csak 2-3 munkanap (GLS futár esetén). Banki átutalásnál, a bankszámlánkra megérkezett pénz idejétől értendő a szállítási határidő.

Ki hozza a csomagot ?

  • A GLS futárszolgálat  házhoz szállítja vagy az általad kiválasztott CsomagPontra.
  • Az  MPL futárszolgálat  házhoz szállítja vagy az általad kiválasztott PostaPontra.

Hogyan választhatom ki a hozzám legközelebb eső átvevő helyet?

  • Ha CsomagPontra történő kézbesítést választod, akkor megjelenik egy kis ablak, ahová a település beírása után láthatod az adott helyen található összes CsomagPont listáját.

  • A PostaPont a CsomagPonthoz hasonlóan működik. Ki kell választanod a települést, ahová a csomagod kéred, ezután jelenik meg az adott helyen található összes PostaPont listája.
Tipp a kereséshez:
A keresés egyszerűbb lehet, ha elkezded begépelni a város nevét vagy az irányítószámot. Így rögtön felajánlja azokat a lehetőségeket, amit a városodban választhatsz.

Mennyi a szállítási díj?

Amennyiben 18 000 Ft felett rendelsz , a kiszállítás Magyarország egész területére INGYENES! Függetlenül, hogy utánvétes, vagy átutalásos fizetést választottál.

Hogyan rendelhetek külföldre?

Amennyiben külföldre szeretnél rendelni, vedd fel velünk e-mailben a kapcsolatot a  sales@tytoo.eu  e-mail címen.

Van-e mindenből raktáron?

A Webáruházban megjelenő termékeink közül mindenből van raktárkészleten. Amennyiben valamelyik termék nem elérhető, a termék adatlapján jelzi a webáruház.

Milyen garanciát kapok a vásárolt termékekre?

Minden általunk kínált és tőlünk vásárolt termékre fél év 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Neked csak vissza kell küldened részünkre a terméket, és mi szó nélkül visszafizetjük a teljes vételárat. Ezáltal teljes biztonsággal kipróbálhatod, sőt használhatod a termékeinket, bármiféle kockázatvállalás nélkül. Azért adunk ekkora garanciát, mert tudjuk, hogy a termékeink jók. Hisszük, hogy Neked is nagy hasznodra válnak. Az eddigi tapasztalatok, és a vásárlóink elégedettsége hamar meggyőzött bennünket is.

Miért jobb, ha az interneten keresztül itt rendelem meg a termékeket, mintha boltban venném meg?

Az oldalon minden készlethez, olyan egyedi (csak digitálisan használható) szolgáltatások járnak, amit a hagyományos kereskedelemben nem kaphatsz meg. Az oldalon olyan plusz információkat és segédanyagokat kapsz, amit speciálisan ehhez az oldalhoz és ezekhez a csillámtetováló szettekhez fejlesztettünk ki.

16 000 Ft felett INGYENES kiszállítás Magyarország egész területére! Így gyakorlatilag házhoz viszik a terméket és semmilyen plusz költséget nem kell fizetned. Ezekkel a lehetőségekkel árban és szolgáltatásban is garantáltan a legteljesebb kiszolgálást tudjuk nyújtani Neked.

Ügyfélszolgálat:  
Bagoly Alexandra

Nem találod a választ a kérdésedre?
Keresd Vevőszolgálatunkat, örömmel segítünk! :)

TyToo Body Art Kft.
  4025 Debrecen, Nyugati utca 5-7.
  + 36 (20) 253-18-38  (Hívásodat minden munkanapon 8-16:30 között fogadjuk)
  info@tytoo.hu (vagy írd meg kérdésed az e-mail címünkre)