Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Henna

Itt olyan szuper termékeket fogsz találni, amikkel a henna festést otthon is könnyedén megcsinálhatod. 

Akár te magadnak szeretnéd felvinni a mintákat, akár a barátnőiddel közösen alkotnátok, nálunk minden megvan hozzá! Sőt, akkor sem kell aggódnod, ha nem vagy a világ legügyesebb rajz művésze. Erre is tudunk megoldást!

Izgalmasak lehetnek számodra a különféle instant henna szettjeink. Ezek a szettek mindegyike tartalmazza a forradalmian új instant hennát. Ezzel az új módszerrel néhány perc alatt (2-3) kikeverheted a kész henna pasztát a color essence segítségével. Miért bíbelődnél mozsárral, citromlével, cukorral és méricskéléssel? Önts össze két dolgot és kész is vagy! 
A szettekben is megtalálható kiegészítőket külön külön is beszerezheted ha csak arra lenne szükséged. Hasznos kiegészítőket találsz, amik megkönnyítik és praktikusabbá teszik a felfestést. Valamint több féle albumot is vehetsz amiből egyszerűen kimásolhatóak a minták így minden még könnyebb és kényelmesebb lesz valamint tökéletes kézügyességet sem igényel. 

A TyToo henna natúr por finom porrá őrölt és többszörösen átszitált 100%-os henna levelekből állnak ezért szép és sötét henna mintákat fognak eredményezni.

A Color Essence folyadék pedig tartalmazza az összes fontos és natúr alapanyagokat, ami a hagyományos recepthez is szükséges. Ennek köszönhetően pontosan ugyanolyan minőségű pasztát kapsz, mint a hagyományos keverés esetén. Sőt akár 1-2 árnyalattal sötétebb is lehet, mivel tettünk bele egy plusz természetes anyagot