Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Jó, ha tudsz róla: fontos változások a TyToo-nál

A több, mint 10 éves Tytoo márka sok változáson ment keresztül míg eljutott oda, ahol most tart. Kezdetben szettjeink még nem egyedi dobozokban kerültek elcsomagolásra, hanem egy „zacskós” megoldást alkalmaztunk. Ezt néhány éven belül több változat is követte, amelynek a legvége az a dobozos verzió lett, amelyet jelenleg a webáruházban is láthattok. Azonban 2021. július 12-től ezek egy részétől is elbúcsúzunk és helyükre új megjelenésű szettek érkeznek a már megszokott belsővel.

Még tavaly elkezdtük a saját márkás csillámtetoválás szettek design fejlesztését, azonban véglegesen csak nemrég lettünk kész vele. A változás oka az volt, hogy egy letisztultabb és a mai trendeknek megfelelő designra szerettünk volna váltani. A dobozok megjelenése ezáltal lényegesen esztétikusabb és átláthatóbb lett.

A zacskós csillámtetoválás összeállításokat először ezek az egyszerű megoldású, azonban már dizájnozott szettek váltották fel

A zacskós csillámtetoválás összeállításokat először ezek az egyszerű megoldású, azonban már designozott szettek váltották fel

Az első dobozos szett sorozat

Az első dobozos szett sorozat

Tavaly a pandémia is felütötte a fejét és az elmúlt több, mint 1 évben ez ránk is hatással volt. Alapanyag áraink megnövekedtek, ezáltal kiadásaink gyarapodtak. Ahhoz, hogy a megszokott kerékvágásban tudjunk dolgozni, hogy minden munkatársat meg tudjunk tartani, a design változással árat is emelünk. Az árváltozás a kicsi dobozos szettekre és a Glamorousra vonatkozik, a Funshine továbbra is a megszokott áron lesz elérhető, ellenben új arculattal. A kicsi dobozok 300 Ft-tal kerülnek majd többe, a Glamorous ára csupán 100 Ft-tal fog emelkedni.

Időben szólunk: ne keresd a régit!

Az új dobozos szettek 2021. július 12-től veszik át a régiek helyét. Onnantól csak az új designos szetteket tudod megvenni, így ha még szeretnéd olcsóbban bezsebelni a régi szetteket, hétfőig van időd.

👉👉 Itt még megtalálod a régi, olcsóbb szetteket!

Leleplezzük az új designt!

Az új design hét terméket érint, mégpedig a hét saját márkás szettet.

TyToo Dreamy csillámtetoválás szett

A Kislányos Mini TyToo Csillámtetoválás Szett megjelenése jelentősen egyszerűbb lett. Az új designt kevesebb csillogás, kevesebb zavaró plecsni jellemzi és csak a legfontosabb információkat adja át.

TyToo Dreamy csillámtetoválás szett

Új megjelenésű Kislányos Mini csillámtetoválás szett

TyToo Plucky csillámtetoválás szett

A kisfiúk ízléséhez és az egységes arculathoz igazodva a Fiús Mini TyToo Csillámtetoválás Szett is új designt kapott.

TyToo Plucky csillámtetoválás szett

TyToo Lovak és Unikornisok csillámtetoválás szett

A TyToo Lovak és Unikornisok Csillámtetoválás Szett dobozának új kinézeténél, ami talán először feltűnik az a visszafogottabb és esztétikusabb külső. 

TyToo Pónik és Unikornisok csillámtetoválás szett

TyToo Járművek csillámtetoválás szett

A TyToo Járművek Csillámtetoválás Szettet mindig is szerettük volna egy kicsit macsósabbra és egyszerűbbé varázsolni, ami ez új megjelenésnél 100%-osan sikerült.

TyToo Járművek csillámtetoválás szett

TyToo Szülinapi csillámtetoválás szett

A TyToo Szülinapi Csillámtetoválás Szett esetében teljes színkoncepció váltás történt.

TyToo Szülinapi csillámtetoválás szett

TyToo Funshine csillámtetoválás szett

Egy cicomátlanabb és az arculathoz igazodó designt kapott a TyToo Funshine Csillámtetoválás Szett. A lényeg maradt a régi, viszont az áttekinthetőség érdekében a felesleges információk és fotók lekerültek a dobozról.

TyToo Funshine csillámtetoválás szett

TyToo Glamorous csillámtetoválás szett

A lányok kedvenc szettje sem maradhatott ki a sorból. A 36 db sablont tartalmazó TyToo Glamorous Csillámtetoválás Szett külseje is megújult. 

TyToo Glamorous csillámtetoválás szett

Neked tetszenek az új designos szettek? Oszd meg velünk véleményedet hozzászólásban vagy az info@tytoo.hu e-mail címen! 😉

Megjelent: 2021-07-06 14:59

Hozzászólások a Jó, ha tudsz róla: fontos változások a TyToo-nál című bloghoz: