Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Milyen ajándékot vásárolj gyermekednek karácsonyra?

Gyermeked karácsonyi ajándékán gondolkozol? Ha igazán nagy meglepetést tervezel, akkor legyen hasznos, kreatív és szeresse is. Mutatom milyen ajándékot válassz.

1. Válaszd azt amit nagyon szeret, nagyobb kiszerelésben

Nincs is annál jobb, ha azt kapod ajándékba, amit annyira szeretsz. De ezt egy nagyobb csomagolásban több eszközzel. Ugye nagyon örülnél neki? Képzeld el, azt az örömöt, amit gyermeked fog érezni, amikor meglátja a kedvenc játékát nagyobb csomagolásban.

Segítek csillámtetoválás szettet választani. Ezeknek biztos örülni fog gyermeked: TyToo Glamorous Csillámtetoválás szett, TyToo Funshine Csillámtetoválás szett.


2. Legyen készségfejlesztő is egyben

Azon kívül, hogy remek szórakozás, játszva fejlődnek a pici készségei és kibontakoztathajtja a kreativitását. Ami bizony előnyt jelent a suliban, de még a felnőtt életben is.

Ezeket a készségeket érdemes fejleszteni:

  • kézügyességet, hogy az iskolában az írás ne okozzon fejfájást a picinek
  • koncentrációt, így gyermeked könnyen fogja megtanulni az órán elhangzottakat
  • kreativitást, ami segít az önálló gondolkodásban és a probléma megoldásban, amire a legtöbb munkahelyen minden nap szükség van.

Tudtad?

Ezeket a készségeket csillámtetoválással is fejlesztheti gyermeked. A sablon bőrre ragasztásával, a ragasztó használatával, a csillámpor színkombináció kitalálásával és meg festésével.3. Legyen tartós, hosszú ideig élvezze az ajándékot

Ha az ajándék, amit adsz sokáig tart, hosszabb ideig élvezheti a gyermeked, akkor igazán kellemes emléke lesz. :) Plusz leírhatatlan az az élvezet, ahogyan a csöppség elmeséli milyen tetkója van, milyen színekkel fejtestette ki “egyedül”.+1 Az ajándékozás is öröm

A csillámtetoválás szettekkel nem csak gyermked bőrére kerülhetnek a tetkók. Hanem gyermeked egyedi képeslapot, bögrét vagy fényképet készíthet csillámtetkóval a nagyinak és a család többi tagjának a közelgő karácsonyra vagy születésnapra, névnapra, és bármely más alkalomra. Kellemes emlék a gyermeknek és az ajándékozottnak is.
Töltsd le Te is!

Megjelent: 2019-06-18 10:23

Hozzászólások a Milyen ajándékot vásárolj gyermekednek karácsonyra? című bloghoz: