Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Miért jó TyToo-snak lenni?

2020 karácsonyán mindenki leírta miért szeret TyToo-snak lenni, miért jó itt dolgozni, mit köszönhetünk a munkatársainknak és mit köszönhetünk Vincze Zoltánnak, a cégvezetőnek.

Ezekből néhányat most Te is elolvashatsz:

TyToo-snak lenni jó!

Szeretetteljes, vidám munkahely, ahová öröm reggelente bejönni dolgozni.

Kedvesen, szeretettel fogadtatok, segítettetek a munkában és a magánéletben is. Nagyon jó a csapat.

Köszönöm, hogy itt lehetek veletek!

Mariann

Kedves Zoli.
Egyszer azt mondtad nekem, hogy nem vagyok egy nagy beszélgetős. Nos, ez így is van. Szóban nem mindig tudom magam megfelelően kifejezni, de írásban annál inkább. Így most hadd pótoljam be ezt.
Hogy miért jó TyToo-snak lenni?
Mert ez nem egy hagyományos munkahely. Itt tényleg olyanok vagyunk, mint egy nagy család. És ez nem csak egy marketing fogás a webre. Ide úgy jövök be minden reggel, hogy várom, mi fog ma történni, mi lesz vicces a mai napban, és mi az, ami örök emlék marad a számomra.
Bárkivel le lehet ülni beszélgetni. Zoli se úgy áll hozzánk, mintha egy hagyományos főnök-alkalmazott kapcsolatban lenne. Félre értés ne essék, a tisztelet az irányába megvan.
Viszont kevés főnök ül le ebédelni a munkavállalóihoz, áll le beszélgetni velük a folyosón, viccelődik, poénkodik velük vagy éppen hallgatja meg a véleményüket.
Én őszintén örülök annak, hogy az első munkahelyem ilyen.

Marcsi

Dóri - kézi csomagoló kolléganőnk

Amiért jó TyToo-snak lenni:
- mert ide jó bejönni dolgozni,
- mert itt a rosszabb napok is könnyebben eltelnek,
- mert itt magamért szeretnek és elfogadják, hogy bolond vagyok,
- mert itt meghallgatnak,
- mert itt fontosok vagyunk egymásnak és számíthatunk a másikra,
- mert itt a szó legnemesebb értelmében, mindenki hülye. 😀

Dóri

Miért jó a TyToo-snak lenni?

Mert szuper a csapat. Mert van kihívás. Mert mindig lehet tanulni. Mert érzem a bizalmat. 😊

Évi

Azért szeretek itt dolgozni, mert a többiek nem eszik meg a csokit az adventi naptárból.

Sanyi

Az első és legfontosabb, hogy az emberekre, kikkel együtt dolgozom, már inkább illik a barát jelző, mint a kolléga megnevezés.
Ami szintén nagyon fontos, hogy naponta többször is hallhatom a "Ticsi-Ricsi" és a "Sándor vagyok" kurjantásokat, ami teljes joggal nevezhetünk a munkában megfáradt lélek kokainjának.
Köszönöm, kérem kapcsolja ki!

Zoli

Ági és Dórika - kézi csomagoló kolléganőink

Miért jó TyToo-snak lenni?
Mert itt olyan emberek vesznek körül, akikre mindig lehet számítani. Mikor visszajöttem azt kezdtem el érezni, hogy „Igen, ez egy összetartó, jó kis Csapat!”. És így számomra fontos lett, hogy egy olyan munkahelyen dolgozzak, ahová szívesen jövök be és együtt nyomjuk végig a napot. 😊
A TyToo egy ilyen munkahely!
Boldog karácsonyt!

Dórika

Azért szeretek TyToo-s lenni, mert itt nem kell rettegve bejönni reggelente. Hiába a többség nő nagyon jól megértjük egymást és barátokra is szert tettem. Sőt egy pótanyára is.

Szeretem, hogy minden nap vidáman telik a nehézségek ellenére is.

Ági

Miért a TyToo?
Valaki egyszer azt mondta, hogy akkor vagyunk jó helyen, ha már az interjúra érkezéskor azt érzik, hogy végre megérkezett az a személy.
Amikor beléptem éreztem, hogy igen, egy jó kis csapatba fogok kerülni. Ugyanakkor nem volt egyszerű a helyzetem, amikor ide kerültem, sem munkaügyileg, sem pedig emberileg, hiszen egy ilyen jó, összetartó csapatba bekerülni nem könnyű. Féltem, hogy hogyan fogadtok be, hogyan fogom ezt a sok munkaügyi változást átvinni, megvalósítani.
Viszont nem voltam benne egyedül, segítséget nyújtottatok, visszajeleztetek, s befogadtatok. 😊 Mindannyiótokat szeretem, mindenkit másért. Szeretek adni, mert azt látom, hogy boldoggá teszlek titeket. 😊
Kedves Zoli, a TyToo nem csupán munkahely, nem a munkaviszony köti össze az embereket, hanem az a csapatszellem, ami uralkodik a csapaton.
A TyToo az, ahol szárnyalhatsz az ötleteiddel. Ha már hasonlat, engedjétek meg, hogy egyik kedvenc mesémhez hasonlítsam picit magunkat, a Zootropolishoz. 😊 Zootropolis az a hely, ahol bárki lehetsz, aki lenne akarsz. 😊

Ibolya

Szandi - postázó és ügyfélszolgálatos kolléganőnk

Amiért szeretek a TyToo-nál dolgozni…

Az égiek segítséget kértem, hogy találjak egy olyan munkahelyet, ahová szeretek bejárni dolgozni, ahol engem is szeretnek és megbecsülnek, ahol nem nyomnak el, sőt lehetőséget kapok, mint munka, mint belső énem fejlődésére. Ahol a főnökömmel nem görccsel a gyomromban kell beszélnem, hanem felszabadultan, félelem nélkül, mert tudom, hogyha problémám van, ő rá számíthatok, és akivel együtt megoldjuk bármi is legyen az.

Örömmel járok dolgozni, mert tudom, számítanak rám, és emiatt még jobban hajt a tettvágy és hogy minél jobban csináljam.

Soha nem jövök be félelemmel a céghez, vagy attól tartva, hogy elrontok valamit, sőt. 😊 Zoli mindig azt mondja, hogy nem baj, ha hibáztunk, mert ugye csak az hibázik, aki dolgozik, viszont nem mindegy, hogy állunk hozzá, és hogy hozzuk helyre. Persze nincs olyan hiba, amit ne lehetne helyrehozni. 😊

Nagyon szeretem a munkámat, amivel úgy érezhetem, mintha nem is dolgoztam volna egész nap. Ráadásul hamar telik itt az idő, mivel mindig van mit csinálni.

Erre amúgy van egy nagyon jó idézet, ami értelmet is nyert:

„Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során.”

Szóval teljes mértékben egyet tudok ezzel a gondolattal érteni. Úgy érzem, én megtaláltam a számomra ideális munkahelyet.

Köszönöm a TyToo Csapatának, ami mára inkább egy kis családdá avanzsált, hogy befogadtak, a lehetőséget, a sok szeretetet és az itt köttetett barátságokat. De legfőképpen Zolinak, hogy megteremtette számunkra ezt a helyet, ezzel a csapattal és ezzel a mentalitással.

Bízom benne, hogy ez a sikere sose múlik el.

Szandi

Én azért szeretek a TyToonál dolgozni, mert reggelente örömmel jövök be, a kollégáim mind csupaszív, segítőkész, jó humorú emberek. A főnökömnek nagyon sokat köszönhetek emberileg és szakmailag is. Kihozza belőlem a maximumot, még azt is, amiről nem is gondoltam, hogy képes vagyok rá. De ő hisz bennem és támogat. Köszönöm Zoli, nagyon hálás vagyok.

Kinga

Azért jó a TyToo-nál dolgozni, mert a szuper munkatársakon felül a munkámat is szeretem. Változatos, kreatív és kihívások elé állít, ami segíti a szakmai fejlődésemet. 😊
Örömmel járok be dolgozni, hiszen tudom, a munkámmal hozzájárulok egy országhatáron túlnyúló márka sikeréhez. 

Niki

A TyToo csapata