Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

5 népszerű csillámtetoválás minta, hogy ősszel is elvarázsold gyermeked

Ahogy nekünk felnőtteknek a nyár végén kedvünk támad őszies ruhába öltöztetni a lakásunkat, úgy a gyerekek is szívesen kipróbálnák az őszi csillámtetoválásokat. Kattints és ismerd meg a legnépszerűbb őszi csillámtetkókat.

TRAKTOR

Ősz a betakarítás időszaka.Ezért ebben az időszakban többször találkozhat gyermeked traktorokkal. Amitől felerősödik benne a traktor szeretette. Így jobban vágyik majd a traktoros, járműves tetkókra és egyéb játékokra.

Ennek a traktornak a színezése nem fog gondot okozni, elég hozzá két színt választanod és mégis csodálatos tetoválása lesz a fiadnak.

Felhasznált csillámporok:MÉHECSKE

Ilyenkor látjuk utoljára a kis szorgos méhecskéket, ahogy begyűjtik a finom mézet az év utolsó virágzásából. Kihasználnak minden pillanatot, hogy elég élelemhez jussanak a hosszú tél alatt. Keményen dolgoznak, amit megmutathatsz Te is gyermekednek. Remek példa lehet gyermekednek, ahogy együtt élnek, dolgoznak a közös cél érdekében. Ahogy ő is teszi az osztálytársaival.

Felhasznált csillámporok:


SZŐLŐ

A szőlő mézédes ízét a kicsik és a nagyok is egyaránt szeretik. Nincs is annál jobb, amikor a gyerkőc ősszel szőlőt szemezget a nagy játék vagy tanulás közben.

Ez a szőlő tetkó több csillámporból készült, de ugyanilyen gyönyörű lehet kettő színnel is. Kísérletezz gyermekeddel és alkossatok egyedi színű szőlőt is.

Felhasznált csillámporok:KATICA

Ilyenkor előkerülnek az aranyos kis katicák. A gyerekek valamiért mindig is csodálták ezt a kis bogarat. Sőt ha sikerül egyet elkapni gyermekednek, akkor biztos ő is elénekli a jól ismert nótát: “Katicabogárka, szállj fel az égbe...”

Felhasznált csillámporok:FALEVÉL

Ősszel a gyerekek csodálattal nézik a levelek pompás színváltozását. Mivel tudják, hogy ennek a következő lépése a tél, ami hóval jár. Nem beszélve arról, hogy ilyenkor az őszi falevelekkel rengeteg gyönyörűséges alkotást lehet készíteni.

Felhasznált csillámporok:

Ajándék csillámtetoválás sablonok!

Ha kifogyotál az otthoni sablon készletből, de sürgősen jól jönne néhány minta, akkor érdemes letöltened az ajándék e-bookot.

Töltsd le Te is!

Megjelent: 2019-07-17 23:08

Hozzászólások a 5 népszerű csillámtetoválás minta, hogy ősszel is elvarázsold gyermeked című bloghoz: