Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

A csillámtetoválás tartósságát 80%-ban
a felhasznált ragasztó határozza meg!


Ezért nagyon fontos, hogy csak a legjobb minőségű, tartós és bőrbarát ragasztókat használd.

Kétféle ragasztót találsz a webáruházban: 

Tartós vagy kevésbé tartós ragasztót válassz?

Pillants rá erre a sárkányos mintára, melynek felső része egy erősebb ragasztóval (BlueStar) lett felfestve , alsó része pedig egy gyengébb minőségű ragasztóval készült.

A csillámtetkó ugyan még csak egy napos, de már jól látható, hogy az alsó minta halványabb, mivel a gyengébb ragasztóba nem tud olyan erősen beleragadni a csillámpor ,így hamarabb lepereg és fényét veszti.

Egy gyengébb ragasztó:
 
1. kevésbé tartós, mivel állaga híg vagy túl vizes
2. nem marad sokáig a bőrön, vagy nem ragad bele a csillámpor eléggé és végül kipotyognak belőle a csillámpor szemcsék.


Tartós ragasztót keresel?

Nálunk csak hosszantartó csillámpor ragasztókat találsz, mivel tapasztalatunk szerint, aki fest magára, az minél tovább szeretne gyönyörködni a mintájában. 

Kétfajta kiszerelés kapható:

  •    5 ml-s (50 db átlagos mintára elég)
  •    15 ml-s (150 általános mintára elég)

A csillámtetoválás ragasztók víz és izzadságállóak , így 1-2, de akár 3 hétig is megtartják a bőrön a csillámport.

Kifejezetten bőrbarát , mivel allergénmentes anyagokból készülnek , hogy a gyerekek és érzékeny bőrűek is bátran használhassák.

    Használj testdíszítő köveket is, melyek szintén fenn maradnak az erős ragasztónak köszönhetően – így még különlegesebb lesz a csillámtetoválásod!

Kényelmes kialakítás
A ragasztók kinézete hasonló a körömlakkokéhoz, mert ecsetmérete tökéletes a mintasablonok festéséhez. Könnyedén belemárthatod az ecsetet az üvegbe, így gyors és egyszerű a használata.  


Csomósodó ragasztó 

Ha sokáig nyitva hagyod az üveget, használat során folyamatosan éri a levegő és csomók keletkeznek az üveg száján. Lehetőleg minél kevesebb ideig maradjon nyitva a ragasztós üveg. Az üveg szája mellé kifolyt és odaszáradt ragasztót mindig töröld le, hogy ne kerüljön bele a ragasztóba.

   Nyugodtan hígíts rajta egy kis vízzel , ha száradni kezd. Mivel vizes bázisúak, engedj bele 1-2 csepp vizet és máris olyan, mint újkorában!

Elegendő időd van a felfestéshez!

Kifejezetten csillámtetoválások elkészítéséhez lettek kifejlesztve ezek a ragasztók. A részletes, vékony minták és nagy minták festéséhez is tökéletesen használhatod, mert elegendő időd van vele dolgozni.

A bőr lefestése után 3-5 perccel már el is kezdheted,  és  a ragasztó csak akkor fog megszáradni rajta, ha már kész vagy a mintáddal. Nagy minták esetén sem kell aggódnod, ugyanis 20-30 perc múlva is ragadni fog a felkent ragasztó, de csak addig, míg bele nem kerül a csillámpor!


BlueStar csillámtetoválás ragasztó zselé

Tartósabb minták, sűrű, zselés állag

A két tartós ragasztó közül a BlueStar a legerősebb (8-18 napig tartós marad a mintád vele), kiválóan használható csillámporok és strasszkövek felragasztásához.

A BlueStar előnyei

  • Sűrűbb zselés anyagának köszönhetően jobban beleragad a csillámpor. Vastagabb felületet képez a bőrön, így tartósabb és szebb minták at készíthetsz.
  • Kiváló minőségének köszönhetően víz-és izzadságálló , akár 8-18 napig is megmarad a csillámpor a bőrön.
  • 3-5 perc után átlátszóvá válik , ezután elég időd lesz a minta elkészítésére, hiszen nem szárad olyan hamar.
  • A száradást követően gumiszerű anyaggá válik , ami jól követi a bőr rugalmasságát és nem repedezik be.
  • Testdíszítő kövek rögzítéséhez is használhatod.
  • A vékony részleteknél is jól tartja a csillámport , mert a ragasztó ott is ugyanolyan telt lesz, mint a minta nagyobb részein.
  • Könnyen felismerhető kékesfehér árnyalat áról.

    Csak vékonyan vidd fel a ragasztót a bőrre , mert így is elég anyag lesz rajta ahhoz, hogy beleragadjon a csillámpor. A vastagon felvitt ragasztó nem csupán felesleges, de hamarabb lekophat a mintád is, mivel száradást követően gumiszerűvé válik, és a vastag, nyúlós anyag hamarabb lejöhet a bőrről!

Hogyan használd a csillámpor ragasztót?

1.    Vidd fel vékonyan a ragasztót a bőrre.

2.    Oszlasd el egyenletesen ecseteddel a mintán.
3.    Várd meg, míg kékesfehér színe átlátszóvá válik. (kb. 3-5 perc)
4.    Nyomkodd bele a csillámport a ragasztóba.

Ragasztó hígítása

Ha a ragasztó nagyon besűrűsödik, nyugodtan cseppents bele 1-2 csepp vizet , mert ezek vizes bázisú ragasztók. De vigyázz, nem kell hozzá sok víz!

A webáruházban itt találod az 5 és 15ml-s kiszerelésben kapható ragasztókat!


Hogyan oldhatod le, távolíthatod el a ragasztót?

Ha már megszáradt a ragasztó teljesen, víz és izzadságállóvá válik, így nem oldja a víz, ezért olajos kendővel vagy alkoholos Medasept bőrtisztító és mintajavító folyadékkal oldhatod fel.

Amennyiben ecsetedre még nem száradt rá a ragasztó, kimoshatod vízzel , a rászáradt ragasztó t viszont már szintén csak alkoholos folyadékkal tudod kitisztítani belőle.

    Mindig várd meg, hogy a ragasztó száradjon meg a bőrön , és utána kezd el csillámporral festeni a mintát, hogy ne ragadjon rá a ragasztó az ecsetre.


Oszd meg az ismerőseiddel is!!!
{$facebook_like_gomb}