Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Válaszd ki amire kíváncsi vagy a szállítással kapcsolatban:

1. Szállítási információk Magyarországon

 12.000 Ft felett minden esetben ingyenes a szállítás.

Szállítási  költségek:

Négyféleképpen juthat el hozzád a rendelésed: (fizetési módokról bővebben a c. pontban)

 • MPL Futár:  banki utalással vagy utánvéttel.
 • MPL PostaPont:  csak banki utalással.
 • GLS Futár: banki utalással vagy utánvéttel.
 • GLS Csomagpont: csak banki utalással.

A banki utalás minden esetben ingyenes, az utánvétnek MPL esetén 200 Ft, GLS esetén pedig 300 Ft.  Ez az összeg hozzáadódik a rendelésed végösszegéhez.

a. Hogyan történik a szállítás


Kétféle szállítás között választhatsz:

Megrendelésed futárszolgálattal teljesítjük. Partnereink az MPL és a GLS.


 • Webshopunkban délig megrendelt termékeket a GLS másnap (hétfőtől péntekig) 08:00 - 17:00 között a megadott címre szállítja és SMS-ben a szállítás napján értesít a csomag várható megérkezéséről.  Ugyanazon a telefonszámon keres majd, ha nem talál a megadott címen.

 • A  CsomagPont és PostaPont  általi szállítási lehetőséget csak előreutalás esetében veheted igénybe. Ezt választva a csomagod 3-5 munkanap alatt az álltalad kiválasztott pontra szállítják ki.

Vásárláskor a rendszer automatikusan számolja a fizetendő végösszeget, amely a szállítási költséget is tartalmazza. Amikor vásárlásod értéke eléri a 12.000 Ft-ot, akkor számodra 0 Ft lesz a kiszállítás összege. Természetesen ingyenes kiszállítás esetén is megválaszthatod a fizetés módját (utánvét vagy átutalás).


 Mindent raktárról szállítunk.

Így azonnal összepakoljuk Neked a csomagod és már másnap nálad lehet. Ha a rendelésed munkanapon 12:00 óráig leadod és a GLS futásszolgálatot választod.

c. Fizetési módok:


Jelenleg négyféle fizetési mód közül választhatsz: utánvétes, banki utalásos, bankkártyás fizetés.

 • Ha az utánvétes fizetési módot választod, akkor a GLS futár 1-2 munkanap alatt eljuttatja hozzád a csomagod. A termékeket raktárról azonnal szállítjuk. A webáruház jelzi, hogy mikor kaphatod meg a csomagot legkorábban. A megjelölt időpontok tájékoztató jellegűek, lehetnek eltérések.

 • Ha a banki utalási fizetési módot választod, akkor a csomagod abban az esetben küldjük el, ha a megrendelésed ellenértéke hiánytalanul megérkezett a TyToo Body Art Kft. számlaszámára. Az utalásnál a megjegyzéshez írd be a megrendelés azonosítót, hogy be tudjuk azonosítani a befizetésedet.
  Ezután 2-3 nap alatt megérkezik a csomagod. CsomagPonttal vagy PostaPonttal pedig 3-5 munkanap a kiszállítás.

 • Bankkártyával is fizethetsz, ehhez válaszd a Barion fizetési lehetőséget . Ebben az esetben a kifizetésed azonnal megjelenik a rendszerünkben és elkezdjük a rendelésed csomagolását. Ezután a futár 1-3 nap alatt eljuttatja hozzád a csomagod.


Ha a rendelés után nem kapsz visszaigazoló e-mailt vagy rossz címet adtál meg, vagy nem sikerült elküldened a rendelést akkor írj a vevőszolgálatnak (info@tytoo.hu-ra). Munkanapokon 08:00-tól 16:30-ig fel is hívhatsz minket a +36 20 253 18-38-as számon. Szívesen segítünk. :)

d. Átutaláshoz szükséges banki adatok:

Bank neve: MKB Bank
Kedvezményezett neve: TyToo Body Art Kft
Bankszámlaszám: 10300002-13038017-00014905

Banki utalás esetén  ⇒ A közlemény rovatba  mindig  tüntesd fel a saját rendelés azonosítód  (csak erre van szükségünk)! 
Például: SORD-123456 


Bankon belül történő átutalás, és az MKB bankból történő befizetés esetén a megrendelés ellenértéke azonnal látszik a számlánkon. Ebben az esetben nem garantáljuk, hogy már másnap megérkezik a csomag, de 1-2 munkanapon belül igen, ha a  GLS-t választod. CsomagPonttal vagy PostaPonttal pedig 3-5 munkanap.

2. Szállítási információk külföldre

A csomagot minden esetben a GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Külföldi szállításnál csak átutalásos fizetési módra van lehetőség, aminek a díja egységesen:  4 500 Ft.


 Fontos! Európán kívül nem vállalunk csomagküldést.

A megrendelt termékek vételárának, plusz a  4 500  Ft szállítási díjnak maradéktalanul meg kell érkeznie a bankszámlánkra, hogy a rendelésed postázni tudjuk.  A visszaigazoló e-mailben megtalálod a vásárlásod pontos végösszegét és a banki információkat az utaláshoz.
Külföldre történő utalás esetén plusz költségek merülhetnek fel, amelyek teljes mértékben a vevőt terhelik! Utalás előtt mindenképpen érdeklődj bankodnál ezekről a plusz költségekről.

a. Mi a teendő, ha mégsem a pontos vételár érkezik meg a számlánkra?

Ha TÖBB pénz érkezik a számlánkra, akkor e-mailben értesítünk, és a webáruházból bármit választhatsz a fennmaradt összegért vagy visszautaljuk.

Ha KEVESEBB pénz érkezik a számlánkra, akkor módosíthatod a megrendelésed és választhatsz kisebb értékű terméket, szettet.  Vagy a fennmaradó összeget pluszban átutalhatod a számlánkra. De ez nem éri meg, mert a bank kis összeg átutalásakor is elég magas utalási díjat számol fel. Egy ilyen megrendelésnek az átfutási ideje 2-3 hét.


b. Külföldi átutaláshoz szükséges banki adatok:

Bank neve: MKB Bank
Kedvezményezett neve: TyToo Body Art Kft. 
Bankszámlaszám: 10300002-13038017-00014905
SWIFT/BIC: MKKBHUHB
IBAN: HU04 10300002-13038017-00014905

Banki utalás esetén  ⇒ A közlemény rovatba  mindig  tüntesd fel a saját rendelés azonosítód  (csak erre van szükségünk)! 
Például: SORD-123456 

c. Tippek a külföldi megrendelésedhez:

Ha van ismerősöd Magyarországon, beszéld meg vele, hogy oda kéred a csomagot, és ha arra jársz, bemész érte. Így a magyarországi megrendelés érvényes.


 
Ha van Magyarországon bankszámlád, akkor az utalási költség elenyésző. Erről a számláról utald át az összeget. Ezt akár a magyarországi ismerősöddel is megbeszélheted, hogy Ő utalja át a pénzt az Ő számlájáról (ha van ilyen kapcsolatod). A csomagot pedig a megadott külföldi címre  küldjük el. Így a banki költséget megspórolod.