Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Válaszd ki amire kíváncsi vagy a szállítással kapcsolatban:

1. Szállítási információk Magyarországon

 18.000 Ft felett minden esetben ingyenes a szállítás.

Szállítási  költségek:

Négyféleképpen juthat el hozzád a rendelésed: (fizetési módokról bővebben a b. pontban)

 • MPL Futár:  banki utalással vagy utánvéttel.
 • MPL PostaPont:  csak banki utalással.
 • GLS Futár: banki utalással vagy utánvéttel.
 • GLS Csomagpont: csak banki utalással.

A banki utalás minden esetben ingyenes

Utánvét esetében az MPL esetén 200 Ft-tal, GLS esetén pedig 200 Ft-tal többe kerül a szállítás.  Ez az összeg hozzáadódik a rendelésed végösszegéhez.

a. Hogyan történik a szállítás


Kétféle szállítás között választhatsz:

Megrendelésed futárszolgálattal teljesítjük. Partnereink az MPL és a GLS.

 • A Webshopunkban megrendelt termékeidet kiszállítatjuk a két partner futászolgálat egyikével. Te választhatod ki melyik legyen GLS vagy MPL .
  Ebben az esetben 1-3 munkanap on belül kiszállításra kerül a csomagod.
  (Jellemzően a délig leadott rendelésedet a GLS hétköznapokon már másnap 08:00 - 17:00 óra között a megadott címre szállítja, ám megnövekedett csomagszám vagy technikai hibák esetén ez nem garantált.)

 • A  CsomagPont és PostaPont  általi szállítási lehetőséget csak előreutalás esetében veheted igénybe. Ezt választva a csomagod 3-5 munkanap alatt az álltalad kiválasztott pontra szállítják ki.

Vásárláskor a rendszer automatikusan számolja a fizetendő végösszeget, amely a szállítási költséget is tartalmazza. Amikor vásárlásod értéke eléri a 18.000 Ft-ot, akkor számodra 0 Ft lesz a kiszállítás összege. Természetesen ingyenes kiszállítás esetén is megválaszthatod a fizetés módját (utánvét vagy átutalás).

 Mindent raktárról szállítunk.

Ennek köszönhetően azonnal össze tudjuk pakolni a csomagodat, amely gyors szállítást is eredményez egyben. Ha a rendelésed munkanapon 12:00 óráig leadod és a GLS futásszolgálatot választod, jó esály van rá, hogy a rendelésed már másnap megérkezik hozzád!

b. Fizetési módok:


Jelenleg háromféle fizetési mód közül választhatsz: utánvétes, banki utalásos, bankkártyás fizetés.

 • Ha az utánvétes fizetési módot választod, akkor a megrendelt terméket vagy termékeket raktárról azonnal szállítjuk. A webáruház jelzi, hogy mikor kaphatod meg a csomagot legkorábban. A megjelölt időpontok tájékoztató jellegűek, lehetnek eltérések. A futárnak készpénzben és bankkártyával lehet fizetni.

 • Ha a banki utalási fizetési módot választod, akkor a csomagod abban az esetben küldjük el, ha a megrendelésed ellenértéke hiánytalanul megérkezett a TyToo Body Art Kft. számlaszámára. Az utalásnál a megjegyzéshez írd be a megrendelés azonosítót, hogy be tudjuk azonosítani a befizetésedet.
  Ezután 2-3 nap alatt megérkezik a csomagod. CsomagPonttal vagy PostaPonttal pedig 3-5 munkanap a kiszállítás.

 • Bankkártyával is fizethetsz, ehhez válaszd a Barion fizetési lehetőséget . Ebben az esetben a kifizetésed azonnal megjelenik a rendszerünkben és elkezdjük a rendelésed csomagolását. Ezután a futár 1-3 nap alatt eljuttatja hozzád a csomagod.

Ha a rendelés után nem kapsz visszaigazoló e-mailt vagy rossz címet adtál meg, esetleg nem sikerült elküldened a rendelésedet, írj a vevőszolgálatunknak (info@tytoo.hu-ra). Munkanapokon 08:00-tól 16:30-ig fel is hívhatsz minket a +36 20 253 18-38-as számon. Szívesen segítünk. :)

c. Átutaláshoz szükséges banki adatok:

Bank neve: MBH Bank
Kedvezményezett neve: TyToo Body Art Kft
Bankszámlaszám: 10300002-13038017-00034903

Banki utalás esetén  ⇒ A közlemény rovatba  mindig  tüntesd fel a saját rendelés azonosítód  (csak erre van szükségünk)! 
Például: SORD-123456 

Bankon belül történő átutalás, és az MBH bankból történő befizetés esetén a megrendelés ellenértéke azonnal látszik a számlánkon. Ebben az esetben nem garantáljuk, hogy már másnap megérkezik a csomag, de 1-2 munkanapon belül igen, ha a  GLS-t választod. CsomagPonttal vagy PostaPonttal pedig 3-5 munkanap.

2. Szállítási információk külföldre

Amennyiben külföldre szeretnél rendelni, vedd fel velünk e-mailben a kapcsolatot a sales@tytoo.eu e-mail címen.