Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Színes programok a nyári szünetre

A nyári szünet a gyerekek kedvenc időszaka, ugyanis ilyenkor a tanulást felváltja a pihenés és a játék. Ugyanakkor a vakáció sem csupa móka és kacagás, hiszen gyakran az unatkozás is megveti lábát a szünidő során.

Ha izgalmas programtippet szeretnél adni a lábát lógató gyermekednek, itt van néhány elfoglaltság, amelyek pont ezekre a napsütötte, eseménytelen napokra lettek kitalálva.

5 unaloműző tipp a nyári szünidőre

5 unaloműző tipp a nyári szünidőre

1. Vizes lufi csata

Mi sem hűt le jobban egy forró, nyári napon, mint a hideg víz. Nincs ez másként akkor sem, ha épp nem nyeljük azt, hanem bőrünkön érezzük. Ráadásul nem kell medence sem, hogy vizes élményben legyen részünk, elég csak néhány vízzel megtöltött lufi és már kezdődhet is a harc.

A gyerkőcök imádni fogják a vizes programot, amely után garantáltan senki sem marad szárazon.

Vizes lufi csata

Vizes lufi csata

2. Hajóúsztatás

Amennyiben mégsem akarjuk csuromvizesen zárni a napot, tölthetjük úgy is szórakoztatóan az időnket, hogy bár vízre szükségünk lesz, azt sem lufiba tölteni nem kell, se bőrünkön csattanva érezni nem fogjuk.

A hajóúsztatás pontosan az a program, amely hosszú időre le tudja kötni a lurkók figyelmét.

A vitorlások vízre eresztésének mínusz egyedik lépése a hajók megépítése, amely az egyszerű papírhajótól a nagy hungarocell, fa vagy más anyagból készült monstrumokig terjedhet. Ha pedig kész a vízi járművünk, jöhet az úsztatás. Több hajó esetében akár versenyeztethetjük őket is egymással.

Hajóúsztatás

Hajóúsztatás

3. Aszfaltrajz

Rajzolni ceruza és lapok nélkül is lehet. Hogyan? Mutatjuk!

Egy korábbi cikkünkben megosztottuk már az aszfaltfesték titkát, amit itt olvashattok el.

Amennyiben a festékkel megvagytok, már csak egy árnyékos helyet kell keresni, ahol nyugodtan tudtok a betonra festeni. Fontos, hogy ne tűző napon kezdjetek neki a kreatívkodásnak és még árnyékos hely esetén is tartsatok néha szünetet.

Aszfaltrajz

Aszfaltrajz

4. Homokvár

Nem kell hozzá tengerpart, de még strand sem, hogy homokvárat építsen az ember lánya. Egy kisebb kupac homok kell csupán, néhány kisebb vödröcske és egy pici lapát. Ha ezek mind kéznél vannak, következhet is a móka. Itt egy torony, ott egy torony és már kész is a homokvár.

Homokvár

Homokvár

5. Csillámtetoválás

Csillámtetoválást készíteni nyáron a legjobb. A sok szabadon lévő bőrfelület megannyi lehetőséget kínál a csillámtetkóknak. Készülhet egy a karra, egy a lábra, de még a vállakat is be lehet csillámosítani, ugyanis a legtöbb nyári ruha ezeket a részeket nem takarja.

Csillámtetoválás

Csillámtetoválás

Te terveztel valami izgalmasat a nyári szünetre? Oszd meg velünk hozzászólásban vagy az info@tytoo.hu e-mail címen.

Megjelent: 2021-06-21 10:43

Hozzászólások a Színes programok a nyári szünetre című bloghoz: