Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Tegyük emlékezetessé a nyarat! – 2022-es családi nap a TyToo-nál

A nyár nem csupán a nyaralásokról, a fesztiválokról és a grillpartikról szól. Ettől sokkal többet jelent, hiszen ilyenkor születnek az örökké tartó, közös emlékek. Ezekben az eseményekben a legjobb, hogy a barátaiddal és a családoddal lehetsz, láthatod a mosolyukat, megoszthatod velük a legjobb élményeid és ahogy szokás mondani, együtt írhattok történelmet.

A TyToo csapata is csupa barátokból áll, vagyis inkább már családtagokból. És, ha van egy ilyen szuper famíliád, akkor természetes, hogy a munkahelyen kívül is szívesen találkoznál velük. Mi gyarkan teszünk így, június elején is egy egész szombati napot tettünk emlékezetessé.

Hogyan? Legújabb írásunkban betekintést nyerhettek a 2022-es családi napunkba.

2022-es TyToo családi nap

A TyToo csapata

Egy percig sem unatkoztunk

Rendkívül sok programmal készültünk a családi napra, szinte szünet nélkül mindig volt valami, ami lekötötte népes csapatunk figyelmét. Különösen a gyerkőcöket ragadta magával a nap varázsa, ugyanis nekik egyedi programokkal kedveskedünk. A lurkóknak volt lehetősége lovaglásra, megismerkedhettek egy ügyes kezű bohóccal, fellépett az Aqua Manó Party zenés, interaktív gyermekműsör és természetesen az örök kedvenc, a csillámtetkózás sem hiányozhatott a repertoárból.

Készülnek a lufiállatkák

A bohóc minden gyerkőcöt levett a lábáról, sorban állás volt előtte

A póni iránt is óriási volt a lelkesedés

Készül a Minnie Mouse csillámtetoválás

Mi újság a felnőttekkel?

Ők se maradtak ki a jóból! A nekik szánt kincskereső feladványok egy percig sem engedték lazsálni az agytekervényeiket. Vicces, izgalmas feladatok sora várta őket.

Kisebb csapatokat alkotva próbálta mindenki megfejteni a feladványokat

Térkép vezetett a jutalmakig

Itt még nincs vége!

Szombati napunkra a pontot a Debreceni Kutyaiskola előadása rakta fel. Ámulattal nézték kicsik és nagyon egyaránt az okos, tehetséges és ügyes ebek műsorát, akik a narancssárga pólós oktatók minden szavát lesték.

A nyár indító alkalmunk egy szóval tökéletes volt. Rengeteget nevettünk, jobban megismertük egymást és egy kicsit többet adtunk magunkból is, mint amennyit a munkahelyen szoktunk.

Még néhány fotó a felejthetetlen napról:

A nyár slágere, a vattacukor se hiányozhatott

Ugrálóvárak és szumó játék is volt a helyszínen

Ti szoktatok céges összejöveteleket tartani? Mik a terveitek a nyárra?

Megjelent: 2022-06-30

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: