Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

5 Arcfestés Ötlet Halloween-ra Gyerekeknek- TyToo

Készítsd el gyermekednek ezeket az izgalmas arcfestéseket, amelyek egész évben népszerűek, nem csak halloweenkor. Minden arcfestésnél festési tippeket is találsz, hogy gyönyörű arcfestést alkoss.

Póklány és pókfiú

Elsőre úgy tűnhet, hogy a pókos dolgok nem illenek a lányokhoz, az inkább fiús motívum. De itt ez a kép, ami bebizonyítja, hogy igenis jól mutat kislányon is. Olyan mintha koronát viselne, egyszerűen gyönyörű 🙂 A fiúk szeretik a pókokat, gyíkokat, sárkányokat. Így ezt az arcfestést nem csak Halloween alkalmából készítheted el. Az év bármely időszakában szeretni fogja gyermeked.

kép forrás: pinterest

Tipp az elkészítéshez:

Szürke színnel és egy szivaccsal megadhatod az arcfestés alapszínét. Majd egy vékony ecsettel vidd fel a kontúrokat. Kezdj a pókkal, majd a hálóval. Színezd ki a kép alapján és kész is vagy! 😀

Fekete cica és denevér

Ezek a legnépszerűbb minták. A fekete macska október 31-én is népszerű. Itt egy jó példa milyen jól mutat. Ezeknek az aranyos kis állatoknak nem tud egy gyerkőc sem ellenállni.

kép forrás: pinterest

Tipp az elkészítéshez:

A cicás festéshez 2 alapszínt használj a sárgát és a narancs színt. Ezután jöhetnek a cicák. A denevér esetén nem kell háttérszín a festésnek. Kezd a festést a szárnyakkal, haladj vele a szemöldök mentén. Ha azzal kész vagy jöhet a “kis szörny” teste.

Halloween szellemei és sárkány

Ezt a “félelmetes” rejtélyes házat a szellemekkel a fiúkra és a lányokra is egyaránt is rá festheted.

kép forrás: pinterest

Tipp az elkészítéshez:

A sárkány festését hasonlóképpen készítheted el, mint fentebb a denevér esetén.  Szellemház festése sem annyira bonyolult, mint elsőre tűnhet. Mielőtt megfested a hátteret hagyd ki a napnak a helyett. Majd két színt használj alapszínek a sötétkéket az arc részen és egy világosabbat szem környékén. Ezután jöhet a nap színezése, fesd be az egészet sárgával a kontúr részeken pedig narancssárgával. Most jöhet a minta feketével: a ház, a füves domb, a fa. Legvégül fehérrel jöhetnek a szellemek.  

Ha a legszebb arcfestést szeretnéd elkészíteni, akkor mindenképp nézz szét a TyToo paletták között >>

Megjelent: 2023-10-10

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: