Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

5 Farsangi Arcfestés Ötlet, Amit Otthon is El Tudsz Készíteni! – TyToo

Hidd el, hogy egyszerű! Ha jelmezre nincs is időd, az arcfestés kevesebb macera és egy szórakoztató időtöltés a gyerekekkel. Mutatok 5 mintaötletet, amit otthon is meg tudsz festeni, és gyakorolni is tudod a lépések alapján, hogy egyre szebbeket alkothass!

A farsangot sokan élvezik, a kicsik és a nagyobbak is, mert egy kis időre elengedhetik magukat, akár más bőrébe bújhatnak, bolondozhatnak. Mi is lehetne ennél jobb alkalom, hogy te fesd meg a jelmeze egyik legfontosabb kellékét. Lássuk is miket tudsz te is biztosan megfesteni egy kis gyakorlással otthon. 

1. KATICA minta

Népszerű az arcfestések között a katica, mert egyszerű, kedves és látványos eredményt produkálhatsz vele. Csupán 3-féle színnel aranyos katicabogárrá változtathatod bármelyik kislányt!

2. VIRÁGFÜZÉR minta

A virágok nagyon nyerőek bármilyen alkalomra. Ezt a füzér mintát egy jó virágszirom ecsettel pár perc alatt megalkothatod és pár strasszkővel díszítve olyan lesz, akár egy ékszer!

Ha már kedvet is kaptál ne habozz tovább!

Szerezd be a hozzá valókat most!

3. PÓKEMBER minta

Azért a fiúkat se hagyjuk ki a buliból, mert ők is szívesen bevállalnak valami vagány figurát, ami általában egy kedvelt szuperhősük, vagy kedvenc állatuk szokott lenni. A Pókembert elég gyakran is kérik, amihez van egy könnyen elkészíthető receptünk!

4. TIGRIS minta

A tigris egy olyan figura, amit a fiúk mellett még a lányok is szívesen viselnek, ezért hasznos lehet egy olyan minta, amit bármelyik gyereknek megfesthetsz. Kicsit bonyolultabbnak tűnik ez eddigieknél, de meg fogsz lepődni, hogy milyen egyszerűen megvan!

5. EGYSZARVÚ PÓNI minta

A végére hagytam egy olyan lányos mintát, amiért odáig vannak a kislányok, ez a póniló. Kicsit összetettebb arcfestés, mint a többi, de hidd el, megéri begyakorolni és elkészíteni, mert borzasztó mutatós és csodaszépnek érzik magukat vele!

Ha nem találtál megfelelő mintát ami kedvetekre való lenne, rengeteg fajta van még az oldalunkon, gyakorló lapokkal és sablonokkal együtt. Nálunk az alapoktól kezdheted. Nézz szét és válaszd ki a legmegfelelőbbet.

Érdekel az arcfestés>>

 

 

Tetszettek farsangi ötleteink? Oszd meg ismerőseiddel is, akiknek szintén jól jöhet egy kis inspiráció!

 

 

Megjelent: 2023-02-07

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: