Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

5 népszerű, őszi csillámtetoválás ötlet

Kíváncsi vagy, hogy szeptemberben milyen csillámtetoválással lophatod be magad a gyerkőcök szívébe? Mutatunk 5 különböző sablont kifestve, amelyek garantáltan a lurkók kedvencei lesznek a hűvösebb időben.

Bögre

A forró teázás kellemes szokására emlékeztető pöttyös bögre igazi őszi minta, ráadásul rendkívül sokféleképpen megfesthető. A klasszikus piros bögre fehér pöttyökkel helyett színezhetjük zöldre, lilára vagy a szivárvány összes színére. Mi most egy kék-ezüst színösszeállítást választottunk.

Felhasznált sablon: bögre

Felhasznált színek:

Bögre csillámtetoválás

Bögre csillámtetoválás

Csiga

Az őszi gyerekversek főszereplője, a csiga igen kedvelt minta. 

Csiga–biga, kisbogár,
Jön az ősz, megy a nyár.
Hűvös eső permetez,
Házatokon nincs eresz!

Egy mosolygó haslábú tetkóért nemtől függetlenül minden gyermek odavan.

Felhasznált sablon: csiga

Felhasznált színek:

Csiga csillámtetoválás

Csiga csillámtetoválás

Őzike

Az erdők szélén, lehullott falevelek között feltűnő őzikék az ősz aranyos és csodás sztárjai. Apró patáik alatt felzörög az avar, nagy szemeikből árad a szeretet és óriás füleikkel minden apró neszt meghallanak.

Bár az őzike sablon évszaktól függetlenül festhető, a barna csillámporoktól mégis őszi hangulatot idéznek elő. Nem is csoda, hogy annyi dekorációs elemen, asztaldíszen, kopogtatón jelennek meg szeptemberben és októberben ezek a szerethető állatok.

Felhasznált sablon: őzike

Felhasznált színek:

Őzike csillámtetoválás

Őzike csillámtetoválás

Répa

Egészséges, finom és nem mellesleg rendkívül szép zöldségnövényünk a répa. Az őszi betakarítást igénylő vitaminforrás nemcsak narancssárga, hanem fehér és lila színekben is pompázhat. Amennyiben pedig a gyermeki kreativitást is szabadjára engedjük, kék répától piros levelekig, bármi visszacsilloghat ránk.

Mi most a hagyományos sárgarépát festettük meg.

Felhasznált sablon: répa

Felhasznált színek:

Répa csillámtetoválás

Répa csillámtetoválás

Sün

Utoljára hagytuk az egyik kedvenc őszi sablonunkat: a sündisznó tüskéibe pottyant alma, amelyből egy pici kukac kukucskál ki. Bonyolult minta, így rengeteg színezési lehetőséget ad. Lehet egyszínű, átmenetes vagy élethűen megfestett is.

Csapatunk az utóbbit választotta, így a végeredmény egy rendkívül színes, ugyanakkor mégis egységes csillámtetoválást lett.

Felhasznált sablon: süni

Felhasznált színek:

Sün csillámtetoválás

Sün csillámtetoválás

Neked melyik minta tetszett a legjobba? Oszd meg velünk véleményed hozzászólásban!

Megjelent: 2021-09-28

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: