Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

7 népszerű halloweeni minta kifestve

 Az év legfélelmetesebb éjszakájának szele minket sem került el. Pókokat, denevéreket és koponyákat ábrázoló csillámtetoválás minták kerültek elő, amelyek 1 db narancssárga és 1 db fekete csillámporral, illetve 1 db meglepetés színű hajkrétával társulva ajándékcsomagokká álltak össze. A leghátborzongatóbb sablonokból 15 db került a szettekbe véletlenszerűen, mi pedig ezekből random kiválasztottunk hetet és megfestettük Nektek.

Halloweeni tök

A hagyomány szerint Halloween előtt szokás kifaragni a tököt, hogy a hónap utolsó éjszakájára már teljes pompájában világítson és védelmezzen minket. Ugyanis a tököt eredetileg a rossz szellemek távoltartása érdekében készítették.

A csillámtetoválás sablonok között is megtalálható egy szelíd, oltalmazó tökfej. Megfestéséhez az ajándékcsomagokban található két színt, a feketét és a narancssárgát használtuk.

Halloweeni tök

Halloweeni tök

Mosolygó kaszás

Bár a kaszás karaktere általában negatív üzenettel bír a legtöbb filmben és mesében, azért olykor akad egy-egy animáció, ahol mégis megmutatkozik érző része. Mi is ezt a darabkáját ragadtuk meg a figurának: mosolygó szemek, mosolygó arc.

Mosolygó kaszás

Mosolygó kaszás

Az éjszaka ura, a denevér

A denevéreket, a sötétség urait gyakran kötik össze Halloween ünnepével. Ennek egyik oka, hogy az éjjel aktív, repülő emlősök ihlették a vámpírok misztikus lényét is, amely megannyi történet alapjául szolgált a történelem során.

A denevér sablon kifestéséhez zöld és fekete színeket használtunk, amelyek remekül passzolnak egymáshoz. A minta szárnyain felcsillanó zöld csillámok szinte életre keltik a tetoválást, ugyanakkor remekül ellensúlyozzák a fekete komorságát.

Az éjszaka ura, a denevér

Az éjszaka ura, a denevér

Pocakos ördög

A pokol ura, a sátán vagy egyszerűen az ördög egy rendkívül érdekes karaktere a filmes világnak. Bár legtöbbször ő képviseli a negatív erőket, olykor előfordul, hogy ügyefogyottként vagy aranyos manusként van ábrázolva.

A TyToo csillámtetoválások között megtalálható ördög is inkább az utóbbi kategóriába tartozik. Pici, pocakos és a gyermekek egyik kedvenc mintája.

Pocakos ördög

Pocakos ördög

Keresztes nyolclábú

Halloweenkor elárasszák a legtöbb üzletet és lakást a pókos dekorációk. A nyolclábú ragadozók ihlette díszítő elemek megunhatatlan és klasszikus elemei az október 31-ei őrületnek.

Keresztes nyolclábú

Keresztes nyolclábú

Koponya

A tetoválások egyik legnépszerűbb mintája a koponya. Sablonjaink között is megtalálható, így a legvagányabb, félelmet nem ismerő gyerkőcök magukra festhetik.

Koponya

Koponya

Fekete cicamica

A fekete macskákat 100-nál is több babona lengi körül. Nemcsak péntek 13-án kell velük vigyázni, de érdemes október 31-én is szemmel tartani őket. Több kultúrában a boszorkányokkal vagy épp a sátánnal hozzák egy kalap alá ezeket a cirmosokat.

Fontos azonban megemlíteni, hogy szegény kormos cicusok nemcsak rosszat és bajt jelentenek, hanem egyes nemzetiségek hiedelmei szerint akár jót is hozhatnak. Pl. a tengerészek előszeretettel vittek magukra az útra egy fekete macsekot, ugyanis szerintük szerencsét hoz.

Fekete cicamica

Fekete cicamica

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Megjelent: 2021-10-28

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: