Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Batman Arcfestés Egyszerűen lépésről lépésre – TyToo

Egyre közeledünk Halloween-hoz, melyet már hazánkban is egyre többen ünnepelnek, és szívesen öltöznek be és festik ki magukat ilyenkor. Ha a Te gyerkőcöd is imádja az ilyen alkalmakat, és még Batman rajongó is, ezt a posztot Neked ajánlom, melyből igazi szuperhősös arcfestést készíthetsz el számára. Tanulj meg egyszerűen lépésről lépésre Batman-t festeni!

Milyen anyagokat használj a festéshez?

Szeretnél 10 arcfestést egyszerűen megtanulni,
vagy épp ezt elkészíteni?

A TyToo Arcfestőképző Szettben a Katica arcfestés elkészítéséhez szükséges összes eszközt megtalálod, plusz gyakorolhatod is lapokon, mielőtt élesben festenél. A szettet gyerekek is tudják használni, a lépésről lépésre lapokkal ők is egyszerűen megtanulhatnak arcot festeni. Kiváló készségfejlesztés, órákis tartó szórakozás. 🙂

Szeretnék szépen arcot festeni >>

TyToo Tipp a festés előtt!

Mielőtt felrajzolod a Batman jel kontúrjait, a szárnycsúcsokat és a fülek hegyét jelöld ki előre pontokkal hogy lásd, honnan induljanak és hol végződjenek az ívek. Ezt a technikát alkalmazd bátran bármilyen szimmetrikus mintánál, mert meg fogja könnyíteni a munkádat!

1. Lépés

Az arcfestő szivacs segítségével fesd meg az alapot ahogy a képen látod világoskék és narancs színű arcfestékkel. Emeld ki a színekhez illő selyemporral. 

2. Lépés

Fogj egy vékony ecsetet és vázold fel a denevér körvonalát fekete színű arcfestékkel.
Ahhoz, hogy tökéletesen szimmetrikus mintát tudj készíteni, használd fel a TyToo Tipp-ben leírt technikát!

3. Lépés

A következő lépésben töltsd ki a mintát fekete arcfestékkel. A széleken vékony ecsettel, a nagyobb felületeken egy vastagabb, kitöltő ecsettel dolgozz. Kövesd ívesen a szárny vonalát úgy, hogy a szem fölött kihagysz egy kis részt.

4. Lépés

Vendéged orránál enyhén fekete festékes szivaccsal satírozd el a kék szín irányába a feketét úgy, hogy fokozatosan hakványodjon a színe. Ettől sejtelmes és titokzatos lesz a Batman álarc!

5. Lépés

Vékony ecsettel és fehér arcfestékkel kezd el kontúrozni a denevér íveinek egyes szakaszait, így kap egy kis fényt a minta maga is, kiemelkedik a háttérből és dominánsabbá válik. 

6. Lépés

Fehér festékkel fess csillagokat a szárny alsó részeihez és néhányat a kék alapra is. Végül használj fekete csillámport, hogy még látványosabbá tedd a mintádat. 

Megjelent: 2023-03-15

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: