Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Egy Arcfesték Szett, amivel Több Mint 300 Arcot is Megfesthetsz! – TyToo

A boltok polcain elég széles festék kínálat tárul elénk, az online webshopok esetében pedig egyértelmű, hogy van miből válogatni. Így, ha arcfestésre adod a fejed, nem lesz könnyű dolgod kiválasztani a megfelelő palettát. Ezért mielőtt lehorgonyzol egy márka vagy festék mellett, érdemes minél többet megtudnod róla, hogy ne zsákbamacskát rakj a kosaradba. Ezért most a TyToo Színvarázs arcfesték szettjét ismerheted meg jobban, ami segíthet megkönnyíteni a döntésedet. Az arcfesték paletták azért praktikusak, mert több szín található meg rajta egyszerre, így nem kell több tégelyt is magaddal hordanod. A Színvarázsnak két változata van: alap és kiegészítő színekkel, most a sima változatát mutatjuk be Neked, mely 6 alapszínt tartalmaz: fekete, fehér, piros, sárga, kék és zöld. A festékek víz alapúak, tehát vízzel keverve tudod használni őket és azzal is tudod lemosni, amikor szükséges. Ráadásul azért jó az alap készlet, mert a többi színt a palettából már egyszerűen ki tudod keverni. A tartóban pakolgathatod is a színeket olyan sorrendbe, ahogyan szükséged van rájuk a mintádhoz, vagy akár ki is tudod egyszerűen venni azt a színt, ami éppen kell, hogy kéznél legyen.

Nézd meg a Színvarázs bemutató videóját!

A szett festékek, így a TyToo Színvarázs arcfesték készlet is ugyanolyan megbízható összetevőkből készült, mint a tégelyes változatok, így bátran használhatod érzékeny bőrre is, vagy gyerekeknél. Intenzív színei akkor is megmaradnak, ha az egyik színt ráfested a másikra, mi több hamar meg is szárad (ez főleg a gyerekek esetében előny, mert ők türelmetlenebbek és mozgékonyabbak a festés alatt). Tipp: a víz alapú festékek esetében ügyelj arra, hogy ne végy fel túl sok vizet az ecsetedre vagy szivacsodra, mert halványabb eredményt fogsz kapni és kellemetlen lesz, ha már használatkor „leolvad” a festék a bőrről. A paletta zárható, műanyag tartóban van, amiben stabil helyzetben vannak a festékek. A szetthez két ecset is tartozik. A lapos ecsettel alapozol vagy mintát rajzolsz, a kontúr ecsettel pedig meghúzod a körvonalakat vagy használhatod a nehezen férhető részekhez.

Teljes körű csomag, amivel kihozhatod a maximumot az arcfestésből A Színvarázs arcfesték készletet megtalálod egy oktató csomagban isArcfestőképző Szett – melyben további segédeszközöket és festési technikákat is találsz. Ha kezdő vagy, ezzel a csomaggal teljesen az alapoktól meg tudsz tanulni arcot festeni. Haladó arcfestőként pedig repertoárod bővítheted a szettben található 10 mintával, melynek elkészítését is bemutatjuk Neked lépésről lépésre és gyakorolhatod őket a csomagban található lapokon, mielőtt élesben is nekivágnál.

Megnézem az Arcfestőképzőt >>

Plusz eszközök, melyek jól jöhetnek később is Van olyan minta, amihez szükséged lehet szivacsra: alapozáshoz mindenképpen szükséges (ebből mindjárt kettő is van a csomagban). Emellett egy lemosó szivacsot is találsz a szettben, amivel könnyen el tudod távolítani a festéket. Van egy ajándék is benne – arcfestő sablon – melynek mintáját a 10 lehetőségből Te választhatod ki. Hivatásos testfestők például azért szeretnek vele dolgozni, mert egyszerűen használhatják – többször is – és időt is spórolnak vele, főleg amikor sokan állnak sorba arcfestésért. Volt már tapasztalatadot a TyToo festékekkel? Írd meg hozzászólásban nekünk véleményed!
Megjelent: 2023-04-19

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: