Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Egyszerűen, otthon elkészíthető halloweeni jelmez ötletek

Ha Te is szeretnél egy kis örömöt szerezni gyermekednek, egy kis halloweeni partival, akkor számolnod kell a jelmezzel is. Most megmutatom a legnépszerűbb és egyben legolcsóbb kivitelezésű gyerek jelmezeket.

Hazánkban is egyre többen tartanak gyermekeiknek Halloween partit. Lehet nem ugyanaz a mondanivalója egy ilyen eseménynek, mint az amerikai változatnak. Itt főként a gyermekkel való közös móka, a játék a cél, ahol remekül szórakozik a család otthon.

Ha Te is elgondolkodtál egy kis családi halloweeni zsúron, akkor ezek az egyszerűen elkészíthető gyermek jelmez ötletek még jól fognak jönni.

Kalóz jelmezek lányoknak és fiúknak

Ez a jelmez lányok és fiúk számára is zseniális ötlet.

Lányka jelmez

Csak egy csíkos ruhára lesz szükséged meg egy csomó kendőre. Lehetőleg az egyik piros legyen, az kerül a kislányod derekára. A többi felkarra, bokára, fejre vagy zsebből is kilóghat. És ne feledkezz meg az ékszerekről sem, az sem gond ha papírból készíted.

kép forrás: Pinterest

Fiú jelmez

Egy sötét nadrág, egy fehér felső és egy mellény kell a legjobb kis kalóz jelmezhez. Természetesen a fiúknak is jár a fejpánt, no meg a kard, ami akár papírból is készülhet.

kép forrás: Pinterest

Igazi boszi jelmez

A gyerekeknél is népszerű a boszorkány, amihez csak egy fekete ruha és egy seprű kell. A kalapot papírból is elkészítheted.

Ha ennél egy kicsit vagányabb boszi jelmezt szeretnétek akkor piros és fekete színű tüllből készíthetsz kislányodnak tütüt. A seprüvel és a kalappal lesz teljes a jelmez.

kép forrás: Pinterest

Világhírű bandita jelmez

Talán ez a legegyszerűbb jelmez. Fekete nadrág, kesztyű, sapi és egy csíkos felső kell hozzá. Fekete papírból vágsz egy maszkot a gyereknek. Ez a kis bandita jelmez egyaránt jó lányoknak és fiúknak. Egy kis pirossal feldobva pedig már egy kalóz jelmez is lehet belőle.

kép forrás: Pinterest

Félelmetes múmia jelmez

Egyre több mesében jelenik meg ez a karakter, amit a fiúk és a lányok is szeretnek és elkészíteni sem nagy ördöngösség. Vagy wc papírt használhatsz vagy régi lepedőt áldozol fel rá.

A legszebb megoldás, ha egy használatlan felsőhöz és nadrághoz hozzá varrod a csíkokra szakított lepedőt vagy hozzá rögzíted a WC papírt.

A lányka ruhához készíthetsz fehér tüllből szoknyát, amiről szintén lóghat egy-egy kis fehér szövet vagy papír.

kép forrás: Pinterest

Rémisztő fiú múmia

Kerülhet kézfejre, lábfejre és fejre is a lepedőből. Ettől lesz a kis múmia eredeti. A lényeg, hogy a gyerkőc kényelmesen tudjon mozogni.

kép forrás: Pinterest

Ezek a legnépszerűbb halloweeni jelmezek hazánkban is. De természetesen a Disney szereplők gonosztevői is nagyon kedveltek, mint Demóna, Gonosz mostoha, Hook kapitány, vagy Szörnyella.

És vannak azok a jelmezek, amelyek partitól/ünneptől függetlenül mindig népszerűek, ezek a cica vagy a dinó jelmezek.

Megjelent: 2022-02-03

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: