Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Hogyan készíthetsz Te is szép arcfestést a Nulláról? – TyToo

A farsangi jelmezt egy módon biztos, hogy egyedibbé varázsolhatod a gyermekeid számára. Ha te fested hozzá az arcukat!

És képzeld ez nem is olyan nehéz mint azt gondolnád. Mostani bejegyzésünkben bemutatjuk neked a TyToo Arcfestőképző Szettet, amit azért találtunk ki, hogy ne kelljen azon gondolkodnod mit kellene venned ahhoz, hogy otthon tudj arcot festeni.

Minden benne van ami kell hozzá és hozzá tudsz kezdeni akkor is ha teljesen kezdő vagy és igazából a kézügyességed sem kell, hogy kiváló legyen!

 Az alábbi képeken látható arcfestéseket a szett használatával a nap végére te is el tudod készíteni a gyerekeknek, határtalan örömet szerezve nekik ezzel.

A TyToo Arcfestőképző Szettel játékos könnyedséggel tanulhatod meg a fenti minták elkészítését.

A szettet a bőrbarát és minőségi alapanyagok mellett még az teszi különlegessé, hogy rendkívül részletes leírást és extra segítséget is kapsz az arcfestés elkészítéséhez. Így mindent megkapsz a szettel ahhoz, hogy önállóan tudj arcot festeni, hiszen az arcfestékeken kívül még lépésről lépésre leírásokat is kapsz, amiben leírjuk, hogy mit hogyan csinálj.

A végeredmény pedig egy csodás arcfestés lesz, amit Te készítettél el.

Gondolj bele, hogy ezzel mekkora örömet tudsz szerezni egy gyereknek!

Sőt a szettel a gyerekek is meg tudják tanulni az arcfestéseket. Nagyon tartalmas órákat tölthettek együtt ahogy a leírásokat követitek lépésről lépésre. Ezek nagyon boldog és emlékezetes pillanatok, miközben játszva fejlődik a gyermek kézügyessége, színérzéke.

Kezdd el most az arcfestést tanfolyam nélkül, otthon! Garantált sikerélmény!

Hogyan segít az Arcfestőképző Szett, hogy megtanulj csodaszép arcfestéseket készíteni?

Részletes lépésről lépésre leírásokkal

A szettben 10 népszerű arcfestés minta elkészítését lépésről lépésre leíró füzet található benne minden segítséggel. Nemcsak a festés fázisait írtuk le Neked, hanem a szükséges alapanyagok leírása mellett értékes tippekkel is segít, hogy Te minél látványosabb eredményt érhess el!

Arcfestés gyakorló lapok

Ezeken a lapokon modell nélkül is tudsz gyakorolni, akár teljesen egyedül. Az arcfestések főbb vonalait halványan feltüntettük, így azokat követve nemcsak a minta festését gyakorolhatod, hanem az ecset használatát is!

….és még sok minden más!!!

Segíts egy megosztással azoknak az ismerőseidnek is, akik szintén szeretnének önállóan megtanulni arcot festeni!

Megjelent: 2023-02-07

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: