Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Így festheted meg a Leopárd Arcfestést – TyToo

Igényes arcfestést Te is tudsz készíteni otthon csak tudnod kell pár trükköt és technikát ahhoz, hogy tökéletes végeredmény szülessen. Ezeket fogom átadni most Neked egy Leopárd minta megfestésén keresztül, mely igaz, hogy egy haladó minta, de némi gyakorlással te is el tudod majd készíteni!

Mire lessz szükséged?

1. Jó fedőképességű, élénk színű arcfestékekre (narancssárga, sárga, fehér és fekete színek)

2. Arcfestő ecsetekre: lapos és hegyes ecset

3. Arcfestő szivacsra.

1. Lépés

Vidd fel első körben a képen látható módon a sárga alapot szivaccsal a bőrre, majd az orr alatti pofa részt fehérrel. A színeket dolgozd össze az orrnyeregnél. Narancssárgával fesd meg a füleket szimmetrikusan.

2. Lépés

A hegyes arcfestő ecseteddel kontúrozz narancssárgával, és lapos ecsettel satírozd el az arc középpontja felé.

3. Lépés

Fekete színnel rajzold meg a füleket és a szőrszálakat az arcon, és alakítsd ki a pofa részt is az orr alatt hegyes ecsettel.

4. Lépés

Szintén feketével fesd meg a Leopárd orrát, és alakítsd ki az arccsontokon a mintázatot úgy, hogy a vonalak iránya az arc középpontja felé legyen. Emeld ki fehérrel a minták közepét, hogy látványosabb legyen!

5. Lépés

Jöhet a nőies szemek kiemelése: fehérrel felfelé, feketével pedig oldalirányba alakítsd ki a macskaszemeket.
(tipp: ha kisgyerekre készíted el ezt a mintát, a szeméhez közel ne fess)

6. Lépés

Fehér színnel adj fényt a mintának, így életre kelnek a színek. Narancs színnel emeld ki az ajkakat. Hogy még izgalmasabb legyen az arcfestés, tegyél fehér pöttyöket a mintára a szem tövéhez, az arcra és a száj mellé is. Majd kontúrozd feketével az alsó ajkat, és fehérrel fess fékony szálú bajszokat a pofa részhez.

És kész is vagyunk! Ugye nem is olyan nehéz. Ha nem sikerült még most tökéletesre a festésed, ne csüggedj el, mert van hogy csak egy kis gyakorlásra van még szükség, és menni fog! 

Az arcfestést készítette: Szabó Henriett

 
 
 
 
Megjelent: 2023-03-29

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: