Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Így Lehet Varázslatos Pillangó Mintát festeni Félarcra – TyToo

A pillangó az egyik legnépszerűbb minta a cica és a katica után a lányok körében. Legtöbbször teljes arcos, két szárnyas (repülő) változatban találkozhatsz vele, de Heni ezt a lila fajtát féloldalas megoldásban készítette el. Megmutatom Neked pár, egyszerű lépésben, hogyan készítsd el!

A festéshez szükséged lessz:

Arcfesték színek

  • Sötét és világos gyöngyház lila
  • Fekete
  • Fehér

TyToo tipp:

Ha a száj festésénél felcseréled a színek sorrendjét, tehát először a sötét kontúrt fested meg, majd utána a világosabb színt az ajkakra, a két szín kissé összemosódik, és OMBRE, finom árnyalatos szájfestést tudsz létrehozni.

1. Lépés

Arcfestő szivacs segítségével vidd fel a pillangó szárnyainak az alapját. Gyöngyház világos lila arcfestéket használj, majd kívülről árnyald a sötétebbik lilával.

2. Lépés

Fekete színnel, hegyes ecsettel fesd meg a szem feletti szárnyrész kontúrját. Ezt egy száraz, lapos ecsettel kissé satírozd el a szem belső sarkának irányába!

3. Lépés

Az alsó szárnyrész mintája ívelt kis vonalakból épül fel, kis fecskefarokkal a végén. A szem belső zugába fesd meg a pillangó szárnyának a végét!

4. Lépés

Az alsó szárnyrész mintája ívelt kis vonalakból épül fel, kis fecskefarokkal a végén. A szem belső zugába fesd meg a pillangó szárnyának a végét!

Következik a pillangó testének a megfestése, majd a feje, és a csápjai. A csápoknál különösen figyelj, hogy vékony legyen az ecset hegye, és szép ívesek a kacskaringók!

5. Lépés

Fehérrel pöttyözd a szárny vastagabb fekete részeit! Ehhez vastagabb hegyes ecsetet használj! Vékony vonalakkal adjál a mintának fényt, hozz létre kontrasztot.

6. Lépés

Világos lilával emeld ki a szájat, majd a sötétebbik lilával, vékony ecsettel kontúrozd! Ehhez a pillangós mintához ezüst vagy lila színű csillámport válassz!

 

Ha tetszett ez a lepkés arcfestés, mutatok még két látványos pillangó mintát, amit megtanulhatsz:
Színátmenetes kék pillangó >>
Szivárványos pillangó >>

Jó gyakorlást kívánok!
Oszd meg a bejegyzést ismerőseiddel is, akik szeretnének megtanulni arcot festeni!

Megjelent: 2023-03-21

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: