Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Így tudsz Jégkirálynős arcfestést készíteni – TyToo

Hogy a lányok még jobban bele tudják élni magukat ebbe a varázslatos téli hónapba, itt egy igazán téli arcfestés, a Jégkirálynő, amit most lépésenként mutatunk meg Neked képekkel is illusztrálva, hogy akár kezdőként Te is elkészíthesd, a gyerekek boldogságára.

Ehhez az arcfestéshez a következőre lesz szükséged:

A tél alapvető színeit, a fehéret és a kéket fogjuk használni főleg ebben az arcfestésben, nézzük is hogyan…

1. Lépés

Először a fehér arcfestékből vigyél fel a homlokra és a szemek köré arcfestő szivacs segítségével, apró ütögető mozdulatokkal, hogy szép egyenletesen fedje be a bőrt! Ezzel a technikával vigyél fel még egy kis világoskéket is a születendő pillangó szárnyainak a szélére, majd emeld ki még jobban a fehér részeket finoman csillogó selyemporral!

2. Lépés

Fekete arcfestékkel és a hegyes kerek ecsettel fesd fel a pillangó kontúrját. A homloktól indulva apró íveket formázva alakítsd ki a szárnyat a kép alapján! Nagyon figyelj a szimmetriára! Nem kell, hogy túl szabályosak legyenek a vonalak, úgy még izgalmasabb lesz.

3. Lépés

Fess a pillangónak kis fecskefarkat, a felső szárnyak sarkát is csúcsosabbá teheted. Vékony kontúrecsettel mintázd a szárny belsejét: fess kis íveket szárnyakba!

4. Lépés

Néhány fekete pöttyel még díszítsd a szárnyat, majd vedd elő a virágszirom ecsetet és fesd meg a színátmenetes virágokat! Ha jót akarsz magadnak, akkor használd az alábbi tippben leírt egyszerű, egynyomásos színátmenetes virágszirom festési technikát. Szerintem imádni fogod! Emlékszem, mikor én megtanultam ezt a technikát, mindenhova virágokat akartam festeni! 🙂 Szóval, ha kész vagy velük, a közepükbe tett fehér pöttyökből húzz vékony vonalakat a szirmok közé, mintha csillognának. Majd kontúrozd fehérrel a szárnyakat!

 

Tipp: Az egynyomásos, színátmenetes virágszirom technikát úgy készítheted el könnyen, hogy először fehér festéket viszel fel az ecsetedre bőven, majd csak a hegyére vegyél fel a sötétkék arcfestékből. Az ecsetet a hegyével kezdve nyomd oda a bőrhöz, így az egy színátmenetes virágszirmot fog formázni.

Szeretnél 10 arcfestést egyszerűen és könnyen megtanulni?
A TyToo Arcfestőképző készlettel 10 klassz arcfestést készíthetsz el…
TyToo Arcfestő Képző Szett
 Szeretnék egyszerűen szép, látványos arcfestéseket készíteni >>

5. Lépés

Válts lapos ecsetre és sötétkék festékre! Figyelj rá, hogy csak kevés festék legyen az ecseteden, itasd le egy papírtörlővel, hogy szárazabb legyen, és így satírozz a szárnyak kontúrjától az arc irányába, hogy elérd a kellő hatást! Majd fehérrel pöttyözz a szárnyak fekete vastag vonalán, illetve a virágok között és húzz vékony vonalakat a szárny belső vonalaihoz, ahol összeérnek a színek!

6. Lépés

A szárnyak szélén a vastag fehér kontúrt emeld ki fekete festékkel, vékony ecsettel. Világoskékkel színezd az ajkakat, majd fess néhány cuki kis hópelyhet az arcra és a homlokra. Végül fokozd a hatást – ezt a részét is imádni fogod! 🙂 Rögzítsd a csillogó strasszköveket a virágok és a hópihék közepén, és ízlés szerint kék vagy ezüst csillámporral tedd még látványosabbá az remekműved!

Remélem benned is elindította az alkotás vágyát! Ha tetszett, oszd meg mással is! 😉
Az arcfestést készítette: Szabó Henriett
Megjelent: 2023-03-10

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: