Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Ismerd meg a Kreatív január fotópályázat nyerteseit!

⭐⭐ Számít a véleményed! ⭐⭐ Kreatív január fotópályázatunkra tegnap éjfélig lehetett nevezni. Az addig beérkezett…

Közzétette: TyToo csillámtetoválás – 2021. január 25., hétfő

A pályázatra beérkezett alkotások gyűjteménye

A beérkezett pályamunkák közül az első hármat a közönség, azaz Ti szavazhatáttok meg kedvelések útján a TyToo hivatalos Facebook oldalán. Mutatjuk a végeredményt a harmadik helytől az első felé haladva.

Harmadik helyezett:

Ledniczkyné Fetter Anna elképesztő festményével a Kreatív január fotópályázatunkon harmadik helyezést ért el.

A családos anyuka férjével és két gyermekével Császártöltésen él. Főállásban óvónőként dolgozik, azonban emellett rengeteg területen tevékenykedik még, mint a manikűr és pedikűr, műkörömépítés, masszás, illetve az arcfestés.

A hagyományos értelemben vett festéssel még csak nemrég kezdett el foglalkozni, bár ez a munkáján egy picit sem látszódik. A versenyre beadott műve, ahogy ő fogalmazott „az első szárnycsapásai közé tartozik”.

A TyToo termékekkel kb. 1 éve találkozott először, amikor is kislánya csillámtetováló szettet kapott ajándékba. Onnan már csak egy lépés volt Szabó Heni arcfestő képzése, amely mély benyomást tett rá. A TyToo márkás termékeket előszeretettel variálja különböző kreatív alkotásaihoz, azonban festéshez most először használt fel sablont. Hozzátette: nem utoljára.

Ledniczkyné Fetter Anna munkája

Ledniczkyné Fetter Anna nyertes alkotása

A pályázatra beadott alkotásáról a következőket írta Nekünk: „Ahogy festettem a képet, valami nagyon hiányzott róla és egyből eszembe jutottak a sablonok, gondoltam kipróbálom. Az akril festékre száradás után felragasztottam a balerinát és szerintem tökéletes lett.

A pályázatra beadott kép további érdekessége, hogy laminált padlóra készült. Kérdésünkre, hogy miért ezt a szokatlan “vászont” választotta, a következőt válaszolta: „..nem régen foglalkozom ezzel a szép hobbival, így az újrahasznosítás jegyében a kimaradt laminált lapokra festettem.

Szuper ötlet, szuper megvalósítás!

Második helyezett:

A 7 éves Demku Bence megérdemelten lett a verseny második helyezettje. A fiatal jelentkező egy csillámos, saját készítésű képkerettel vette le a lábáról a szavazókat.

A pályázatról édesanyukája által értesült és kérdés sem volt, hogy részt akar-e venni rajta. Rendkívül örült a kiírásnak és egyből ötletelni kezdett. Végül egy korábban anyák napjára készített képkeretének kidíszítése mellett döntött.

Demku Bence munkája

Demku Bence nyertes alkotása

TyToo termékekkel először óvónője által ismerkedett meg, ugyanis az ő segítségével kapta meg az első csillámtetoválás szettjét. Azóta már profi csillámtetkós, mi több, nem ez az első alkalom, hogy nyer TyToo ajándékcsomagot.

Demku Bence TyToo csomaggal

Bence a TyToo Szülinapi csillámtetoválás szettjével

Anyukája elmondása szerint Bence nagyon kreatív személyiség, imád rajzolni, amelynek meg is van az eredménye. Fiatal kora ellenére nem ez az első olyan megmérettetése, amelyen dobogós helyezést ért el, hiszen már több rajzversenyen is bemutathatta tehetségét. Legutóbb a rendőrség által kiírt rajzversenyen hozta el az első helyezettnek járó díjat.

Az őt nevelő anyukája és mi is rettentően büszkék vagyunk rá. Így tovább Bence!

Első helyezett:

A dobogó legfelső fokán egy Veszprém megyei 19 éves hölgy áll, Szöllősi Jázmin.

Jázmin jelenleg pedagógiai és családsegítő munkatársnak tanul, hogy a későbbiekben óvodában vagy iskolában dolgozhasson. Szabadidejében kreatív énjének is teret enged, és milyen jól teszi. 

TyToo termékekkel először Szabó Heni képzésein találkozott, amelyek közül kettőt, az arcfestő és a henna tanfolyamot végezte el. Jelenleg a henna közelebb áll a szívéhez, de az arcfestést sem rest gyakorolni.

Szöllősi Jázmin alkotása

Szöllősi Jázmin nyertes alkotása

A versenyre TyToo termékekkel díszített mécsesekkel pályázott, amelyeknek ötlete már jóval korábban, még a pályázat kiírása előtt, novemberben kipattant a fejéből. Az akkor elkészített alkotások eladásából befolyt összeggel a lakhelyének óvodáját támogatta.

Elmondása szerint leginkább hagyományos módon szeret hennázni, viszont szívesen kísérletezik.

Jázmin további alkotásai

Jázmin hennával készített alkotásai

Le a kalappal Jázmin előtt!

A nyertesek kiválasztásában mi, a TyToo csapata is részt vettünk, ugyanis egy különdíjas helyezést is kihirdettünk a dobogósokon felül. Kupaktanácsunk több szempontot is figyelembe vett a pályamunkák értékelésekor, azonban végül győzött a kreativitás és a kivitelezés.

Különdíjas:

A háromgyerekes anyuka meglepett minket kreatív alkotásával. A sablonok ilyen ügyes felhasználására még nem láttunk példát, ezért nem fért hozzá kétely, hogy a különdíjat Hegedüs Mónika kapja.

Szakmája porcelánfestő, azonban ebben a munkakörben már régóta nem dolgozik. Helyette családja és vállalkozása tölti ki az idejét.

A TyToo-ra akkor talált rá, amikor arcfesték után keresgélt. Arról, hogy miért választott minket, így írt: „Láttam, hogy mennyire szeretik a gyerekek, gondoltam majd családi összejöveteleken bedobom magam. Persze akkor már csillámtetkó is kellett, meg később tartós festék a “nagy-gyerekeknek”.”

A sablonok nem rendeltetés szerinti használatát először maszkok festésénél próbálta ki: „Az a jó bennük, hogy textilre is jól tapadnak, és nem ázik át vízbázisú festékektől sem.

Hegedüs Mónika alkotása

Hegedüs Mónika nyertes alkotása

A poharak története pedig a következő: „Nemrég megtaláltam az üvegmaró pasztát -amit nagyon régen vettem- és ki akartam próbálni, hogy jó-e még. A sablonok erre a célra is tökéletesen megfeleltek, mert a pasztát 20 percig fent kell hagyni, így fontos, hogy a sablon jól ragadjon. A gyerekek nagyon örültek, amikor a szülinapi partin mindenki egyedi pohárból ihatott, nem a szokásos papírpohárból.

Mónika azonban egy percig sem pihen, azóta már nekilátott a húsvéti tojások készítésének is. A gyönyörű tojások megfestése során sem maradhat sablon szárazon. 

Mónika legújabb alkotása

Mónika legújabb alkotása

Mónika előtt nincsenek akadályok, kreativitásának csak képzelete szabhat határt. Lenyűgöző! 

Neked melyik alkotás tetszett a legjobban?

Esetleg Te szoktál TyToo termékeket felhasználni egyedi módon?

Oszd meg velünk véleményedet hozzászólásban vagy az info@tytoo.hu e-mail címen.

Megjelent: 2021-02-03

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: